Bu bölüm için yeterli puanı alabilirim gibi geliyor. Kendi şehrimde okuyacağım eğer tutarsa .İş garantisi varmış atanmama gibi bir durum yok . Ama gel gör ki yakından zihinsel engelli birilerini tanımıyorum ve çok diyorlar uğraşmak sizce nasıl bir bölüm dedikleri kadar zormudur
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm öğrencilerle uğraşmak zor ama sabırlı bir insan değilsen sakın okuma o bölümü.Çünkü öyle kişilere şiddet uygulayan şerefsiz çok öğretmen var maalesef.Sen de bunlardan olma.Zaten öyle 20 kişi ile filan ilgilenmiyorsun ayırca bir iki kişi ile sadece bir kaç saat ilgileneceksin o kadar.Benim aklıma gelenler bunlar şimdilik.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle insanlardan başta ben nefret ediyorum Allah hepsini bildiği gibi yapsın
Cevap sahibi+1 yılSabırsızsan sakın seçme bu bölümü öncelikel bunu bil yeterli.
Soran+1 yılŞuanki hayatımda sabırlı sakin biriyim ama o koşullarda ne durumda olurum bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılOnun için iyi düşün ve öyle karar ver bence o zaman.Ayrıca zihinsek engelli insanların, beyninin aslında sol tarafını yani sayısal kısmı kullanamadıklarını biliyorum.Ayrıca mesela bir at resmi çizerken biz soyut bir at düşünüp çizemiyoruz; çünkü beynimizin sol tarafını da kullanıyoruz ama beynin sadece sağ tarafı kullanıp bir at çizsek o resim çok çok iyi bir resim olur.
Her işin zorlugu var. Önemli olan sevmek istemek yapabilecegine inanıyor musun arastırmadan sırf iş imkanları var diye tercih etmek pek de mantıklı değil. hayatın boyunca yapabilecegine inanıyorsan tercih et, Yoksa hem sana hem de ögrencilerine yazık olur :)
12 Yorumla
Soran+1 yılSormak istediğim o işte . Bilmiyorum nasıl ne kadar zor
+1 yılZaten normal öğretmenlik mesleği zor , bu ayrıca özen gerektiren bir öğretmenlik olduğu için daha da zordur eminim.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
Hiçbir şey kolay değil. Ve bu meslek için duyarlı olmak şart..Sadece atanma garantisi olduğu için istiyorsan hiç isteme..
Okuyan arkadaşlarım var ve kesinlikle içten gelmesi lazım.Dedikleri gibi zor..20 YorumlaHer işin bir zorluğu var. Sabırlı olmak gerekiyor. Sabretmeyi de zamanla öğreniyorsun zaten. Bu dönem bitiriyorum bu bölümü.
16 Yorumla
Soran+1 yılHayırlı olsun . Şu ana kadar nasıl sence izlenimlerin ?
Soran+1 yılOkursam Anadolu yada Osmangazi olur. Staj falan yaptınmı . Merak ediyorum çok uğraşmak gerekiyormu birşeyler öğretebilmek için
Soran+1 yılAnadolu yu küçümsüyorsun gibi geldi bana. Geçen sene gazi 448 anadolu 447 taban puan yazıyor. Cevabın için teşekkür ederim açıkçası korkuttular baya çok zor diyerek . Bende çok sevinirim bişey öğrettiğimde eminim. Özel olmazsa maaşları sorabilirmiyim normal öğretmen maaşımı yıpranma payı falan varmı
+1 yılçocukları seviyo olman merhametli ve sabırlı olman lazım sevgini göstermen lazım
10 Yorumlasevmen gerekir. sever misin?
11 Yorumla
Soran+1 yılŞuan bir fikrim yok :(
+1 yılfedakar1insan misin?bunu sor kendine
10 Yorumla
+1 yıliş olanağı yüksek ama zordur tabi
00 Yorumlasevabı çoktur. bunun farkında ol yeter.
22 Yorumlaben de öğretmenim çook zor
02 YorumlaBaşta sabır isteyen bir meslek.
10 Yorumla
+1 yılgizemli61'e sor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası