Merhaba arkadaşlar üniversite hastanelerinde çalışmak istiyrm ama sözleşmeli alimlarda torpil mi oluyor oluyorsa kpss aciklamasi yapılıyor sonradan bu torpillilerinki açıklanmıyor mu teskkur ederim.
Cevabın nedir?
+1 yılSözleşmeli alım kpss puanı ile. Taşeron ise torpil. Onlarda 12 saat çalışır torpilli olan
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden 12 saat peki onlarda devlet memuru gibi çalışmıyor mu birde taşeron kalktı diyorlardı ama heryerde kalkmadimi
Soran+1 yılBiyomedikal muhendisiyim bu arada
- +1 yıl
Yşne işkur üzerinden torpilli alımlar oluyor
Soran+1 yılNasıl oluyor peki biraz anlatırmısınız bu kişiye özel mi açılıyor işkur içind E mühendisim ben çünkü başka bir pozisyonda çalışmak istemem bir de 9 ay calismalik diye duydum işkur alımları teskkur edrrim simdiden
- +1 yıl
Takip etcen işkur dan ama tavsiyem kpss asıl iyi puanla zaten devlet hastaneleri ve üniversite hastaneleri bünyesinde alımları atanırsın
Soran+1 yılMalesef bölümümün atamaları çok sıkıntılı peki işkur alımlarında nasıl çalışılıyor sadece 9 ay mi yoksa devamlı mi
- +1 yıl
Bölüm alımı olyr seçim yakın zamanda
+1 yılHangi şehirdesin ve ne mezusun bu önemli ama girebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiyomedikal mühendisiyim şehir önemli değil heryere giderim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendini küçümseme Acıbadem'de o kadar embesil var ki. Biraz yeteneğin varsa alınırsın
16 Yorumla
Soran+1 yılAma ben devlet hastanelerine girmek istiyrm acıbadem özel nasıl girerim aklım almıyor biyomedikal muhendisiyim
- +1 yıl
Acıbademe girmek için uzaya gitmiş olman gerekmiyor
Soran+1 yılYanlis anladiniz acibademe girmek istemiyrm ozel bir universiye hastanesi istemiyrm devletin universite hastanelerini istiyorum buralara nasıl ulaşırım nasıl girerim diye merak ediyorum teskkur ederim
- +1 yıl
Tıpçıysan anca TUS'la.
Bir tanıdık vardı TUS'da puan yaptı şu an Cerrahpaşa'da Anestezi uzmanı olarak çalışıyor
Soran+1 yılTıpçı olsam zaten direk başlıyorum tabiki biliyrm sizin mesleğiniz ne
- +1 yıl
Çalışmıyorum. O dediğim kişi ben Acıbadem'de yatıyorken orada çalışıyordu ama bilmiyorum ne çalışıyordu. Sonra TUS'a hazırlandı. Şimdi Anestezisyen olarak çalışıyor Cerrahpaşada.
Sen ne çalışmak istiyorsun?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler