+1 yılŞöyle söyleyeyim, bizim burada bir restaurant var, orası eskiden marketti, bir iç mimar orayı restauranta dönüştürdü. Karşılığında 400 bin TL aldı. Ha ama kendini geliştirmen şart. Bu arada mimarlık okuyorum ve iç mimarlığın yaptığı tüm işi yapabiliyoruz :D + yapı yapımı için imza yetkimiz var :D
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende iç mekan tasarımı bölümünü bitirdim iç mimarlarla aynı işi yapıyoruz yani diploma farkı mimarların imza yetkisi olması iyi ama zaten iç mekanda bir ruhsat gerekmediği için imzanın hükmü yok dış projelerde amenna 😊 bende dgs ile mimarlığı istiyorum sırf diploma ve imza yetkisi için başka hiç bir nedenim yok 😊
Her meslekte iş vardır.Kafasını kullanmayı bilene.
10 Yorumla
Her meslekte iş vardır. Sen farkını karakterinle ve projelerinle yaratırsın. Bazı içmimar vardır bir cacık beceremediği için iş bulamaz bazısı vardır özel olarak proje için aranır. Kişiye bağlı durum.
10 Yorumla
büyük şehirdeysen
kendini geliştirmişsen
iyi bi üniversitede okumuşsan
tabiki iş var10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
en çok gidilen bölüme gitme yanarsın. iç mimar gibi enteresan az gidilen bölümlere git daha çok iş bulursun. en azından ikea mağazaların da müdür olursun.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende öyle düşünüyorum :D
+1 yılvardır da bu arada senin yaş kaç mahsuru yoksa söyler misin bende sınava hazırlanıyorum da
12 Yorumla- +1 yıl
18 buçuk :(
- +1 yıl
olsun bende 19 3 4 aysonra 20 olacam bende 19.5 sayılır işte
İki tane içmimar kız arkadaşım var, ikiside kardeş ve beraber çalışıyorlar. Ama genellikle boş boş geziyorlar. Sadece çerez parasını çıkarabilecek kadar iş bulabiliyorlarmış:))
11 Yorumla- +1 yıl
Kendini geliştirmen ve etiketini çıkartman lazım ben iç mekan tasarımını bitirdim şu an 3dmax, sketchup, autocad bunun yanında animasyonla uğraşıyırum aranan olmak şart 😊
+1 yılhemde nasıl ıs var ıyı para alıyorlar of dıyorum ıc mımar bır arkadasım falan olsa dıyorum bazen :) sen olda evımı sana yaptırayım ılk musterın benım bak :)
10 Yorumla
+1 yılArkan sağlamsa(destekçi anlamında yani) kesinlikle çok iyi para var.Şimdiki aklım olsa kafamı patlatır iç mimar olurdum yani o derece.
10 YorumlaGüzeldir De Bu İşe Ne Kadar Yakınsın? Yetenek,Beceri,Zevk,Uğraşı İster Alanında Sürekli Değişim ,Gelişim,Yenilik İster Tasarım Yönünün İyi Olması gerekir hem sahada hem PC üzerinde Falan Filan
10 Yorumla
+1 yılistanbulu yıkıp yeniden inşa edeceklerine göre vardır. :-)
10 Yorumlavardır vardır..
kendini geliştirdikten sonra boş kalmazsın..10 Yorumla
+1 yılVardır. Tatlı da parası vardır. Ama pazar dardır. Çevre işi biraz. Çevren varsa iş yaparsın. Ama diğer mühendislere ve mimarlara oranla daha azdır.
10 YorumlaZengin çevren olacak...İş yerin turistlik yerlerde olacak...Küçük şehirde kolay kolay iç mimara iş düşmez..
10 Yorumlaevet çok güzel para vardır güzel bir iş ama biraz heves olması lazım
30 YorumlaTabiki de. Kurulan is yerleri falan. Gelecegi parlak yani. Ama istedigin meslegi yapmani onerirm. Okula giderken istekli olarak.
10 Yorumlabilgisayar üzerinde tasarım yapabileceğin programları kullanabilirsen olabilir ama çizim işi bitti artık
10 Yorumla3d max ögren iç dış farketmez iyi para kazanırsın :D
13 Yorumla- +1 yıl
@brucelee ben 3dmax , sketchup kullanıyorum sadece render başına bir fotoğrafa 500 tl alıyorum sen düşün 😊
meslek olarak seçeçeksen tavsiye etmem . ama sevdiğim bir iş yapmak istiyorum diyorsan bilemem
10 Yorumla
+1 yılVardır vardır olmaz mı .d Hele kendi işini kurarsan paraya para demezsn .d
10 Yorumlarestorasyon okudum şimdide mimarlığa hazırlanıyorum..ama birazda şans işi
10 Yorumlatabi ki evet ama bu sana bağlı
10 Yorumla
+1 yılçevren oldumu iyi para olduğunu biliyorum.
10 Yorumla
+1 yılvardır vardır hemde o işde iyi para vardır :D
10 Yorumlavar elbette. güzel meslek iç mimarlık.
10 Yorumlaçevren vrsa iyi iştir ;)
10 Yorumla
+1 yılYeteneğin ve cevren varsa iş bulursun..
10 Yorumla
+1 yılAhh ahh hayalimdeki meslekti. Cevre lazim.
10 YorumlaYeter ki sen mesleğini sev. İş çıkacaktır.
10 Yorumlavarım diyor ve ayrıca büyük hissediyorum
10 Yorumlaolmaz mı ya bu sorulmaz bile..
10 Yorumlaİş var mıdır bilmemde para var.
10 Yorumlakendini geliştrmek önemli.
10 Yorumlailk evimi döşerken arayacağım insan :)
10 Yorumlatavsiye etmem. ticaret yap
10 Yorumlaolmazmı işşş..güzel bir meslek..
00 Yorumlavardır bence :P
10 Yorumlacevre lazım bacım
10 Yorumla
+1 yılİç mimar en çok iş bulan mesleklerdendir
00 Yorumla
+1 yılVardır elbet.
10 Yorumlavardır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet var
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri