Part time çalışma sistemi ve maaşları hakkında bilgilendirecek var mı
Cevabın nedir?
Ben lcw da 1 sene kısmi part olarak hafta 2 gün çalıştım. Lcw ücret olarak günlük 50 tl civarı şey veriyorlar. Aylık çalıştığın gün başına 12.5 tl multinet yatırırlar. Eğer çalıştığın mağaza yüksek cirolu yani satışı çok olan bir mağaza ise maaşının yarısı kadarda prim alırsın nerdeyse. Bazı cadde mağazaları geç kapandığı için gece vardiyalarında eve dönüş için servis sağlıyorlar. Part time çalışma ise hafta 4 gün çalışırsın. O 4 gün eğer okula gidiyorsan ya da kurs ve benzeri yerlere gidiyorsan yapacağın talebe göre shift ayarlarlar o konuda çok sıkıntı çıkarmıyorlar ama girerken çalışamam dediğin gün varsa bunu belirtmelisin.
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki izin konusunda nasıllar hazır olduğunda diplomamı almaya gideceğim okula birde 4 kasımda kpss var izin verirler mi izin konusunda bilgin var mı ben part time olarak girmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılHa çok teşekkür ederimm yardımcı oldun
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakın bir arkadaşım Lcw'de çalışıyor. Öncelikle herkes çeyrek part time ile işe başlıyor haftada iki gün çalışıyor zamanla part time ve sonrasında tam zamanlıya geçiriyorlar. Çeyrek part time maaşı 500 olması lazım, part time 900-1000 lira. Tam zamanlı da asgari ücret.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa çok teşekkürler. Peki dershanem var söylesem ona göre düzenlerler mi çalışma durumumu
Cevap sahibi+1 yılEvet 2 gün 8 saat çalışman gerek uygun olduğun saatleri söylersen yardımcı olacaklardır.
+1 yılÖnce reyonlarda ürün katlama ile başlıyorsun. Sonra barkod, sonra kasa...
600-800 part-time verirler. Hepsi bu.00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. İki kuruş maaşa akşama kadar canını çıkartıyorlar minletin
Orda çalışan insanlara para veriyorum ben03 Yorumla
Soran+1 yılBen part time çalışabilirim dershanem var
- +1 yıl
@gökmavi ne iş yapıyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
sömürgeciliğin günümüzde ki hali
00 Yorumla
+1 yılÇalışan tanıdık var. Yarı zamanlı çalıştırıp asgari ücretin yarısını veriyorlar.
00 YorumlaInternetten basvuru yapiliyor mu banada lazm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKac yas aliyor oralar 18 ustu mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYa bir tanidik gircekti de
Gizli Üye(30-35)+1 yılCalsimadim ama 500 600 falandır
00 Yorumla
+1 yılDmdenyazbana
02 Yorumla
Soran+1 yılDm atamıyorum burdan bilgilendiren Olur mu
- +1 yıl
Tkpetben yazarim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Lcw ve ya defacto gibi yerlerde çalışmış/çalışan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat