İstanbul Kültür üniversitesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Eğitim açısından nasıl ? Yetenek sınavıyla girmeyi düşünüyorum, radyo ve televizyon bölümüne
Cevabın nedir?
+1 yılİstanbul kültür üniversitesi nasıl, kültür üniversitesi hakkında yorumlar nasıl?
İstanbul kültür üniversitesi İstanbul'da olan en iyi vakıf üniversitesinden biri diyebilirim. Eğitim açısında da mükemmel bir yer. Tam burslu kazanıp gidersen ne mutlu sana :) Hocalarla diyaloğun gayet güzel olduğu, sanılanın aksine orta düzey bir devlet üniversitesine nazaran çok daha iyi bir eğitim veren okuldur.

kültür üniversitesi nasıl Kültür üniversitesi özel mi?
Evet özel bir üniversite. Fiyatları ise 2019-2020 akademik yılında fiyatları ise aşağıdaki gibiydi.
Kültür Üniversitesi Fakülte Fiyatları Ne Kadar?
- Mühendislik Fakültesi için 50.500,00 TL,
- Mimarlık Fakültesi 52.250,000 TL,
- Hukuk Fakültesi için 52.250,00 TL,
- Fen-Edebiyat Fakültesi 48.000,00 TL,
- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 48.000,00 TL,
- Eğitim Fakültesi 48.000,00 TL,
- Sanat ve Tasarım Fakültesi 48.000,00 TL
- Sağlık Bilimleri Fakültesi 48.000,00 TL,
- İngilizce Hazırlık Sınıflarının ücreti, isteğe bağlı olanlar dahil, bütün bölümler ve programlar için 48.000,00 TL’dir.
- Adalet Meslek Yüksekokulu 27.500,00 TL,
- Meslek Yüksekokulu (ikinci öğretim dâhil) 25.500,00 TL.
Ücretlere % 8 KDV dâhildir. Ayrıntılı bilgiyi Üniversitenin web sitesinden edininiz (Üniversitenin yerleşke bilgileri dahil). Güncel fiyatları bu şekilde. 2020 İstanbul Kültür Üniversitesi taban puanlarına buradan bakabilirsin.
Ayrıca üniversitenin vizyon ve misyonu da çok güzel. Öğrencilerine gayet iyi bir eğitim vermeye çalışıyorlar. Öğretim, bilimsel araştırma ve topluma hizmet konularında ulusal ve uluslararası saygınlığı olan bir üniversite olmak yolunda da ilerliyorlar.
İstanbul kültür üniversitesi yorumlar İstanbul kültür üniversitenin değerleri nedir?
- Çağdaş ve evrensel olmak,
- İnsan odaklı olmak ve insan haklarına saygılı olmak,
- Toplumsal ve sosyal sorumluluk bilinci sahibi bulunmak,
- Bireylerin gelişimine, yeteneklerine önem vermek,
- Doğaya saygılı ve çevre duyarlılığına sahip bulunmak,
- Evrensel bilgi, bilimsel düşünce, etik, ortak akıl ve katılımcı yönetim ilkelerine bağlılık,
- Çok yönlü ve üretken olmak,
- Eğitim-öğretimde öğrenci merkezli olmak,
- Süreç ve sonuç odaklı olmak,
- Sürekli iyileştirme ve yenilik arayışı içinde olmak,
- Düşünce ve inançlara saygılı olmak,
- Yenilikçi, yaratıcı, paylaşımcı, güvenilir, şeffaf ve hesap verebilme bilincine sahip olmak.
Böyle bir değere sahip olan üniversitenin kötü olma ihtimali yoktur. Başarılar :)
10 Yorumla
Fazla kaliteli olduğunu düşünmüyorum.Özel üniversite olarak Fatih Üniversitesi bence en iyisi.Ama orada RT bölümü var mı bir bilgim yok.
00 Yorumla
Hangi bölüm onu söyle
011 Yorumla
Gizli Soran+1 yılpdr
Gizli Soran+1 yılof al işte ya hiç istemediğim şey. şöyle kasıntı insanların olmadığı özel üni yok mu ya zaten maddi durumumuz çok iyi değil ailem okulu karşılayabileceklerini söylüyorlar ve benden çok istiyorlar ama bende ortama uyum sağlayamamaktan korkuyorum zaten içine kapanık biriyim
Gizli Soran+1 yıl148 bin. aslında İstanbul aydın üniyi çok istiyorum ama onun sıralaması 128 bin. sen ne okuyorsun
Gizli Soran+1 yılen başa yazmayı düşünüyorum. sen kaç bin
Gizli Soran+1 yılAramızda 101 bin kişi var resmen :O sen ne istiyosun
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Tam burslu bile olsa özelde okuyacağıma devlette okurum" tercih zamanki düşüncemdi Kültür üniversitrsindeki tam burslu gelen bölümleri de elinin tersiyle ittim şu an Ytü'den selamlar 🙋🙋
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNeden devleti tercih ettin ki? Ben üniversiteden sonra kariyerime Türkiye'de devam etmeyeceğim, devlet üniversitelerinin uluslarası prestiji olmadığı için saçma geliyor bana, verdikleri eğitim de kötü zaten.
Cevap sahibi+1 yılEğitimden gereğinden fazla memnunum.
Gizli Soran+1 yılBen biraz mükemmelliyetçiyim. Ytü gibi bir yerde memnun olamazdım sanırım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen okuorum kulturde su an 2. sinifa gectim bolumumdende verilen eğitimden de gayet memnunum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kaç kez gittim üniversitesine. Ayrıyetten ilkokulunda okudum Kültürün. Cok da arkadasım var okuyan. Cok paracı bir okul öncelikle. Hemen hemen herkes söyler bunu. Ama kaliteli. Zaten okul avm gibi yürüyen merdivenli falan. Eğitimini çok bilmiyorum acıkcası zaten bölümden bölüme de degişir. Ama çok zor oldugunu biliyorum. Ben de açılsaydı geçen sene ing öğretmenliğine gidecektim. Ortam olarak zengin diye tabir edilen kesimini daha cok tercih ettiği okul ama normal halli öğrenciler de var.
00 Yorumla
+1 yılözel ünivdir kendileri ama mükemmel bir akademisyen kadrosu var yani eğitim olarak tam not verebiirim...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüksek puan yapıpta özel üniversite giymek isteyeni görmedim. hani ben parayla da oraya girerdim gibi bir düşünceyle boşuna mı çalıştım gibi oluyor. Öyle düşünülüyor.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÖzeller genelde devletten iyi eğitim veriyor ama. Diploma için okumak istemiyorum.
Özel üniversiteye gidenler hiç öğrenci olmazlar, onlar müşteri olurlar
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTam burslu diyorum kardeşim. Devlet üniversitesine giden çoğu kişiden yüksek puan alıp gideceğim oraya. Eğitimleri de daha iyi.
Gizli Soran+1 yılBenim sorumla ne ilgisi var bunun?
Gizli Soran+1 yılİyi de ben tam burslu gidicem diyorum?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılNe yaptın geldin mi Kültür'e? Gelmediysen kaçrıdın..
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkültürde okuyorum şu an
- +1 yıl
hangi bölümdesin :D
- +1 yıl
@cileklisutluparcakkk nasıl peki memnun musun? Ben de orayı seçmeyi düşünüyorum ama iyi mi değil mi emin olamadım
+1 yılvala evime yakın birçok arkadaşım orda okudu çevrem bu okulub etradında oldupu için ortaşeker bir okul olay sende bitio kendini geliştirirsen okul farketmez
00 Yorumla
+1 yılkampüsü olmayan üniversite mi olur la, E5 kenarı...
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılahahah :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen orada okuyorum ve gayet memnunum baya sıkıyorlar derslerde bizi bir dersi ortak olmadigi muddetce 20 kisi falan goruorum daha ne olsun
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Ne okuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılPsikoloji sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılindirim yapmazlar daha. bakkalmı orası kardes. taksit yapıyorlar en fazla
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kalırsın. Gitme böyle abuk subuk yerlere. Devlet kovala.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkürler :)
Ortam olarak Kampüsü falan yok binadan ibaret o üni eğitimi de normal
00 Yorumla
+1 yıl:) bana çok yakın kuzenim okuyo çoğu arkadaşım orda okudu neyini soruyosun
06 Yorumla
Gizli SoranBanada çıktı bu sene yakında ama nasıl bı unıversıtesı kalıtesı vs :))
yeşilköy bakırköy ataköy çevresi işt bilir misin :)
Gizli SoranNerde olduğunu bılıyorum :)yakın oturuyorum sadece unıversıtesnın egıtımı falan merak edıyorm
bana da yakın oturuyosun haliyle :) eğitimi orta şeker işte :)
Gizli Soranama senın agzından da hıc bısey cıkmıyo bılmıyosun sende cok herhalde :D
anlatmakla uğraşamam ondan neyini bilmiycem :) yakınmışsın illa okuyanlar vardır onlara sor anlatsınlar hem neyini merak ediyon özrl üni işte :)
özel üniversite mi? hepsinin m k
10 YorumlaGüzel bir üniversite düşün derim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaliteli bir üniversite akademik kadroları da iyi
00 YorumlaSıradan. Parasına bak
00 Yorumlaavrasya ya gel :D
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılistediğim bölüm orda yok sanırım
Gizli Soran+1 yılpdr
Gizli Soran+1 yılnedense psikoloji hiç istemiyorum gerçi ha pdr ha psikoloji ama bilmiyorum. sen avrasya ya gel dediğine göre orda okuyorsun. özelde ortam nasıl oluyor ben onu merak ediyorum. bizim mesela durumumuz çok iyi değil. babam okul ve yurt parasını karşılarız sen sıkıntı yapma dedi ama onun dışında kıyafet, eğlence gibi şeylere para harcamak istemiyorum. ortma uyum sağlayabilir miyim bilmiyorum endişeliyim bu konularda biraz anlatır mısın
- +1 yıl
avrasyanin 1. kurali parasi olan parasizi ezmez bizim durumumuz cok iyi degil acikcasi normal allaha sukur. arkadaslarim takildigim cevrem cok zengindir ama onlarda su vardir kimseyi ezmezler ezilcegini hissederlerse o isi ya olmasin falan derler burasi trabzon kizim yigidin insanin harman oldugu yer bana aylik 400 tl yetiyo devlettwn aldigim kredi disinda babamlardan para istemiyorum cok cok nador cok sikisirsam 100 tl isterim aylik cok zor gunumde bile aylik 500 yetiyor. sigara alkol yok tabiki ama felaket sekilde gezip eglenebiliyorum orda kiyafete takilan yok orda paraya takilan yok orda insanlik var
Gizli Soran+1 yılteşekkürler yorumun için inşallah benim gideceğim okulda öyle olur :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir halta yaramaz , koç iyi
00 YorumlaGüzel üniversite
00 Yorumla
+1 yılIyi diye duymustn
00 Yorumla
+1 yılIdare eder
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi