Arkadaşlar Selam. Hukuk fakültesi önü açıkmı? Hukuk fakültesi düşünüyorum ama Eniştem Hukuk Fakültesinin artık önü çok kapalı diyor. Yani çok başarılı bir Hukuk Okuyabilmen lazım ki Para kazanabilesin diyor. En yakın arkadaşı şu anda Avukat ama ayda 2500,3000 tl getiriyormus eve adamın eşi bakıyormuş eve. Bende bunları duyduktan sonra Polisliğe karar verdim. Sizce ne yapmalıyım? Not: Eniştem Muhasebeci Yani bu Avukatlarla vs. İşi çok oluyor siz ne diyorsunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılhukuk tecrubeye dayali yani ilk yillar surundukleri dogru ama 5. yilinda belediyeye giren bir tanidik vardi ayri dosyalar belediye isleri vs derken 25bini buluyodu ama o 3-4bin alanda var kendi yerini acip daha da kazanan da var saglam staj yerin olursa bitirir bitirmez rahat ediyosun hukuk tecrubeyi cok isteyen dallardan biri daha ilerleyen yillarda hukuk icin kapali yorumlari var ama seni etkilemiycek kadar ilerleyen yillar icin ve polislik ile cideen farkli alanalr ilgi alanina karar ver okumayi sevmen lazim hukukta her tarzda cok okuman gerekiyor cunku bu arada su an onu acik denilen meslek doktorluk sadece onu da sayginlik yok diyerek kotuluyolar yani ulkede bolum kalmadi sen ilgi alanina karar ve azimli ol hayirlisiyla gerisi gelir
41 Yorumla
Soran+1 yılBu sene son senem. Yks ye hazırlanıyorum. Hukuk'a girmeye çalışacam inşallah. Sen ne okuyordun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılENİşten seni kıskanıyor çünkü bu kdr saf olmayın. Kendisinden yüksek olmanı tabiki istemez evdeki itibarı sarsılacak onları düşünüyor benim elime hukuk geçse şimdi giderim bir dk durmam
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO avukatlar kıytırık muhasebecilere ne havalar atıolardır. Seninde onlardan biri olmanı istemiyor. Gidipte mal gibi polislik okuma derim. Yapabiliosan hukuk oku
+1 yılAynen kanki kuzenim avukat 4 katlı villada oturuyor antalyada ve kızı yurt dışında full ücretli bir üniversitede tıp okuyor o yüzden polis ol hukukta para yok 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim adam akıllı bir soru soruyorum. Kuzeninin yüksek ihtimalle %1500 kendine ait bir birosu var. Ve baya tanınan biri.
Hukuk tabiki avukat diyorsun belkide hakim savcı olacaksın imkanın varsa dewam et hukuk en ideali
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
+1 yılBüro açacak paran varsa aç kalmazsın.
10 YorumlaHukukla polisliği kiyasladigina göre bence de sen polis ol
44 Yorumla
Soran+1 yılYaa Bu zamana kadar Hukuk isteyen ben eniştemin bir sözü ile kararım değişti. Ya adam Muhasebeci avukatlar ile sürekli iç içe sence ne yapmalıyım?
Soran+1 yılÖzelden konuşabilirmiyiz?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,2b cevap paylaştı. Kapalı
10 Yorumla
+1 yılPolis ol.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği