4 yıllık halkla ilişkiler ve tanıtım mezunları ne iş yapar nerede çalışır maaşları ne kadardır ?
ya da 2 yıllık halkla ilişkiler ve tanıtım mezununun maaşı ne kadardır ?
ya da 2 yıllık halkla ilişkiler ve tanıtım mezununun maaşı ne kadardır ?
kpssye gir 80 al istediğin yere atan 1800 civarı maaşla çalışırsın ha yok özel diyorsan ilk bir iki yıl kendini gösterene kadar 1-1,5 dan fazla vermezler bunu bulursan şükret. ama son bir yasayla sanrıım artık belediyelrde de halkla ilişkiler sorumlusu olmak zorunda.
Sen halkla iliskiler ve tanitimda misin da? Abi cok az maasi
Zamanımızda maaş eğitimle değil torpille doğru orantılı olarak artıyor. Bunu yıllarca işsiz kaldığımda anladım.
bu bölümü okuyup bitiren kuzenim, torpil ya da tanıdık olmamasına rağmen istanbulda bir reklam şirketinde metin yazarı olarak işe başladı. 2100 tl maaşı var.
bence biraz şansı varmış.
kaç yıllık okudu
Neyde sans ilabilir ki 2100 tl yetmez torpil mi lazim illa diyorsun baska onerin var mi halkla iliskiler de mi oyle
Cevap
0Cevap
Ben halkla ilişkiler 4 yıllık mezunuyum. ve şu an da bir turizm firmasında halkla ilişkiler sorumlusuyum 1 yıla kalmaz uzmanlığımı alırım diye düşünüyorum en az 1 dil bilirsen bir de kendini gösterirsen 2000 den aşağı almazsın ben 2 dil biliyorum ve 2 yıldır aynı firmada çalıştığım için şu an maaşım 3.500 tl.
Hangi yabancı dilleri biliyorsun?
Oha cok az halkla iliskiler vs de mi oyle reklamcilik nasıl herkes yaraticiligin iyi olursa iyi diyor
Halkla ilişkiler okuyan arkadaşım, zar zor bir kitapçıda satış elemanı olarak iş buldu.
Diğer mezunları bilmem.
Ben de aynısını merak ediyorim allah rizasi icin biri bilgilendirsin
Halkla ilişkiler ve tanıtım mezunuyum boşta geziyorum
Halkla ilişkiler vs de mi oyle

En İyi Cevaplar