İyi bir hacker olmak kaç yıl alır?
Aklımda hacker olmak fikri var bütün dünya elinde ama değil gibi ama kaç yılımı alır sizce?
Aklımda hacker olmak fikri var bütün dünya elinde ama değil gibi ama kaç yılımı alır sizce?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iyi bir hacker olmak için bir bir hayal dünyan olması lazım
herşey önce hayallerle başlar unutma
ve merak birde sabır
çunku hacker o kadar kolay bir iş değildir.
bir şeyi hacklemek bir 10 saniyede olmuyo belki 10 bin defa saldırman gerekecek açıklarını bulman belki bir seneni alacak
ve yeterli düzeyde ingilizce bilmen gerekecek
birde öğrenebildiğin kadarıyla kodlama dili öğren.
solucan yarat
bir program yarat
o programın herkesin kullanacagını sagla
o vurus yoluyla bilgilere eriiş
dediğim gibi kolay değil
kolay gelsin :D
Hayal gücü var ama nasıl başlayıp yapacağımı bilemiyorum sıkıntı orada başlıyor maalesef yazılım dilini bilmiyorum😊
bende bilmiyorum yazılım dilini ama turkceli hackleyip 2 yıl sınırsız internet ve tek bir lira bile ödemeden kullandım :D açıklarını bul yeterli :D
Ovv nasıl yaptın? Süper😄
bütün dünya elinde diye birşey yok biraz abartılıyor filmleri baz alma bu konuda öncelikle kullanılan teknolojiler hakkında uzmanlaşman lazım ki sistem ve yazılım açıklarını bulabilesin bu da çok geniş kapsamlı olduğu için hepsin de uzmanlaşman zor ama çok istiyorsan beyaz şapkalı hacker eğitimleri var onlara başvurabilirsin
sjkdbhasdjnkfsad komiksin, öyle hayallere girmene gerek yok, facebookta çok güzel hesap çalma grupları var onlara üye olup iş yaptırabilirsin
O tür hesapları 10 yaşımdayken çok çaldım zaten basit onlar
ooo ben mr robot olcam diyosan c++ dersleri ile 1-2 hafta vakit geçirip "hello world" yazmayı da öğrenebilirsin
ama kesinlikle düşünce şeklini sevdim gücün nerede olduğunu biliyorsun
Boş yaşıyıyorsun virüs
pardon abi
ayıb ettim
ama bu işe ömrünü verip güvenlik programları yapan insanların olduğu dünyada hacker olucam yaaaa çok ütopik zaman kaybetmeye değmez
Cevap
11Cevap
Bu senin konuyu kavrama hızına bağlı bir durum. Herkesin anlama hızı aynı olmaz. Ama ortalama olarak 2-3 yılını alır.
Doğal yetenek gerektirir... Öyle ayla, yılla, düz mantıkla olacak iş değil.
Çocukken bilgisayarla aram iyiydi fazlasıyla sonradan telefona döndüm kaç yılımı alır sence?
Bi hacker olarak soyluyorum
Guclu bisey olmak istiyosan 4-5 yil gece gunduz uyumasan okuman ve denemen lazim
Kimler icin ogrenmek istiyon hackerligi
Kebdim için
😂😂 dolar yükseldi , iyi bir bilgisayara da ihtiyacın var. Zor olursun hacker.
Para mühim değil babamda para çok😊
Babanda para çok ise , hacker olmaya da gerek yok. Para varsa elinin altında herşey olur zAten. Güzel teselli.
Aksiyon yok ama sıkıcı geliyor
Gel ben sana yaşatırım aksiyonu heyecanlı adrenalini korkuyu endişeyi gerginliği bebaaaaağğmmm
6 aydan 4 yıl arası :)
Hackerlikta işportaya düştü ya la
Egitim aldıgın kisiye bagli ama en az 8 yil
50 yıl.
Eğlenceli olurdu
Boşver.
#Grumpycat
Ne yapacaksın Başkan
O hayal olarak kalır

En İyi Cevaplar