Yan komşu cocugu pdr bitirmiş ve büro tarzı bir yeri varmış özel müşterisi falanda varmış sizce olur mu bu?
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılPDR lerin çalışma alanı liselerdir bunun dışında bir alanda çalışamaz. Bir yer açmak ise yüksek lisans ve onda da bir özel dal seçip tez vermeye dayanır ki buna da supervizyon gerekir.
Diğer yandan PDR ler psikolog değlldir işleri lsielerdeki ergenlerle okul ve aile arasında bilgisi yeter ki kopru olmak ve ergenin derslerini aksatan konularda psikologa sevk etmektir.
Kısacası arkadaşın kendini psikolog sanıyor ya da yutturuyor. Bu işin cezası ağır olur , ziraat mezununun dişçiliğe başlaması ile aynı durumdur.024 Yorumla- +1 yıl
Resmi kurum oyle dışardan tabelayla içerden afilli koltuk masayla değil , başının arkasında diplomaları il sağlık müdürlüğü valilik izinlerinin kendileri asılı olduğunda mumkun. Onun dışında açtığı şey manavdan farksızdır , zira valilik izni yoksa belediye izni vardır , bırak karpuz satsın ama sonunda biri ihbar etsin , orada karpuza pdr giydiriyorlar diye..
- +1 yıl
Psikolojik danışmanlık tekrar soyluyorum , lise son sınıfa kadar ÖĞRENCİ nin sorunları ve universite için yetişmesinde yetkilidir. Psikoloji ile alakaları olmadığından boyunu aşan konuda yetkileri tam ve özel saha izinli psikologlara sevkedebilirler.
Böyle karmaşadan yararlanmaya kalkan cin üzümler baya bir ceza yer , kendi bilir... - +1 yıl
Bunun anti PDR cilikle alakası yok , yasal alanları izah ettim , anlamamakta neden direndiğini de anlamak mümkün değil. Psikologluk yapmaya kalkan pdr ci nin bundan bir de para kazanmayı düşlemesi ve uygulamaya koyması açıkça suç.
Konu bu kadar basit. Ben anti pdrci isem , yonetmelikler neci? - +1 yıl
Yani toplam 7 yıl eğitim alınması ve bir dal olması gerek. Ancak psikolojik destek diye 18 yaşından büyük birinin kaydına rastlanırsa ya da psikologum rolü yaparsa sonuç değişmez.
- +1 yıl
işleri R harfinde yazıyor yani rehabilitasyon... Bunun psikologlukla hiç bir alakası yok
- +1 yıl
Çok iyi , konunun akademik geçmişini bir çırpıda kavradın , içinden gelenleri bile geçtin ders te veriyorsun , birazdan sözlüye de kaldırırsın artık.
Tebrikler - +1 yıl
Bazı tv ye çıkanların da hapse girdiğini hiç duymadın sanırım.
www.cumhuriyet.com.tr/.../...akkinda_aciklama.html - +1 yıl
İyi git sen bir görüş hayırlı olsuna geldim bir çay içip gidicem deyip bir dolaş bize de anlat bakalım nerenin mezunu ne sertifikaları var kaça danışman vs vs...
Kadını ıöyle bir olumluyorsun ki , yan bölümden arkadaşın gibi.. Gidip kontrol et merakın dinsin de burada reklam gibi olmasın. - +1 yıl
1. si psikolojik danışmanların çalışma alanları sadece liseler değildir, 2. si transkript incelemesi yapabilecek durumdaysanız eğer psikoloji ve Pdrnin 3 yıl aynı ders içeriği eğitimi aldıklarını görürsünüz, 3. sü farklı olarak iki bölüm biri eğitim alanında çalışmak üzere formasyon alınır ve isterse klinik psikoloji alanında yüksek lisans dahi yapabilir, psikoloji mezunları da isterse formasyon alıp okullarda çalışabilir. Danışmanlık merkezleride hem psikologlar hem psikolojik danışmanların ortak çalışma alanlarından bir tanesidir. Ayrıca Pdr lisans bölümünde hem bireye psikolojik danışma hemde grupla psikolojik danışma uygulaması ve süpervizyonu vardır. Bilerek konuşursak insanları da doğru yönlendirmiş oluruz.
- +1 yıl
Psikolojik danışmanlık 2018 yılında resmi gazetede meslek tanımı yapılan 4 yıllık lisans bölümü olan 3 sene öncesine kadar ilk yalnızca 20 bin kişinin bölüme girmeye hak kazandığı ve mezun olduğunda da psikolojik danışman ünvanını aldığı bir bölümdür. Tavsiyem kulaktan dolma bilgilerle değil de biraz makale, akademik yayın okuyarak insanları bilgilendirmeniz bilmeyen insanlar bu platformlar üzerinden doğru bilgi edindiklerini sanıyorlar asıl etik olmayan konu hakkında en ufak eğitimi ve bilgisi olmayan insanların bu şekilde bildiğini sanarak konuşmasıdır.
- +1 yıl
Resmi kurumu olması da bunu yapabilecek bir eğitim aldığının ve devletin de bu durumu yasal gördüğünün bir göstergesidir. Tavsiyem psikolojik danışma merkezlerini araştırmanız psikologlar ve Psikolojik danışmanların çoğu danışma merkezinde bir arada çalıştıklarını göreceksiniz
- +1 yıl
@Mevcaglayan helal olsun pdr öğrencisisin galiba 😊
- +1 yıl
Sen beynini peynir ekmekle mi yedin. Ben bir psikolojik danışmanım Rama, aile sosyal politikalar bakanlığına, pedagog olarak adliyeye atanabiliyorum hem mebde hem adliyede hem üniversitede çalıştım farklı yıllarda. Terapi eğitimleri alıp psikoterapi yapmaya başladım sonra özele geçtim yerimi açtım. Aile danışmanı olarak. Klinik psikolog olabiliyorum bunların hepsi yasal yollarlar oluyor canım haberin vardır. Yüksek lisans yaptım belli psikoterapi eğitimleri alırken birkaç tane şu an da aile danışma merkezinde çalışıyorum açabiliyorum da sen bunlar olurken nerdeydin yavrum. Psikologsun heralde belli eğitimler almadan sen de yer açamıyorsun. Ayrıca Pdr yurt dısında yüksek lisans olarak okutulan bir bölüm psikoloji lisans. 😊Sağlık bakanlığı hariç 7 bakanlıkta çalışabiliyorum oralarda verdiğimiz hizmet ruh sağlığı hizmeti de milli eğitimi mi gözünüz görüyor sadece. Evlilik ve çift terapisti, cinsekl terapist, bilişsel davranışçı terapist, birçok psikolojik testin uygulayıcısıyım ve psikinalist kuram eğitimini alıyorum şu anda.
- +1 yıl
Bizim derdimiz psikolog olmak değil zaten psikolojik danışmanız. İçerisinde psikolojik hizmet barındırıyor yani sizlerin bu anlaması temennimiz internette arastırırken gördüm insanları yanlış bilgilendirmeyin diye yazdım ruh sağlığı yasası yakında çıktığında ruh sağlığı alanı personeli olarak anılacağız zaten su anda yasa tasarısı mevcut ruh saplığı çalışanı olarak geçiyoruz. Psikoloji ve sosyal hizmet mezunları gibi. 😊
Acabilir, sadece kendine psikolog diyemez. Psikolojik danisman der is cozulur. Ne kadar etik orasini bilemem ama yapan yapiyor. Psikologlarin meslekleri guvende degil. Sosyoloji okuyon bazi kadinlarin bile disarida paikologum diye geziniyor. Devlet takmiyor yani kim danisman kim psikolog. (Bilgim cevremde gorduklerimden ibaret)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği