Güzellik & Bakım Duş keyfi için olmazsa olmazınız nedir? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 39 Yapay Zekaya Sor Duş keyfi için olmazsa olmazınız nedir?#EdamedaDuşkeyfi 🚿🛀#Duru 🌸 Güncellemeler1 yıl Güncelleme Duş keyfi için olmazsa olmazınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Şampuan, sabun, lif, su. Su tasarrufu için küçük bir kova. 1 0 Yorumla
Buz_Yanığı33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Ben Duşu Bu Yıl Hep Geceleri Yapar Oldum Hem daha Rahat Ve KonforluGündüzleri de Yaparı Tabi deGeceleri Duş Beni sakinleştirir😇 0 0 Yorumla
Blacksnake3513 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Resmin devamı nerede diyenler nerdesiniz hahahahahah 0 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Şampuan, sabun ve normalin biraz üstünde sıcak su. Sıcağı severim, Soğuk suya dayanamıyorum. 0 0 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Suyla oynamak su çekene kadar suda kalmakk.. 0 0 Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Jakuzi olsa süper olurdu bir kaç kere girdim çok keyifli 0 4 Yorumla xzywomen 1 yıl Hiç öyle olsunfalan deme benim evde var hiç kullanmıyoruz 😂😂😂jakuzide neymis Yorumla MassiiveStrokee 1 yıl @xzywomen her zaman girersen sıkılırsın zaten ara sıra gireceksin ki tadı olsun alttan alttan köpüklü su vurunc insanın içi bir hoş oluyor 😂 Yorumla xzywomen 1 yıl Kullanmaya kullanmaya bozuldu 😂😂😂ben sevmiyorum zevk meselesi Yorumla MassiiveStrokee 1 yıl @xzywomen duşa kabin candır😂 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Duş jeli ve şampuan 0 0 Yorumla
Anlamdışı Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Küvetim yok osebeple duş keyfim pek olmuyor 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 680 cevap paylaştı. Köpüklü suda kalmak 0 0 Yorumla
BaşakkAkrep Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Mis kokulu duş jeli ve soğuk suyla yaparım. 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Çicek kokulu duş jeline hayır demem. 😃 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl duş keyfi mi var gir keselen yıkan çık 0 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Geniş ferah bir banyo olsun ılık su olsun yeter 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Şampuan, sabun, lif, su. Su tasarrufu için küçük bir kova.
Ben Duşu Bu Yıl Hep Geceleri Yapar Oldum Hem daha Rahat Ve Konforlu
Gündüzleri de Yaparı Tabi de
Geceleri Duş Beni sakinleştirir😇
Resmin devamı nerede diyenler nerdesiniz hahahahahah
Şampuan, sabun ve normalin biraz üstünde sıcak su. Sıcağı severim, Soğuk suya dayanamıyorum.
Suyla oynamak su çekene kadar suda kalmakk..
Jakuzi olsa süper olurdu bir kaç kere girdim çok keyifli
Hiç öyle olsunfalan deme benim evde var hiç kullanmıyoruz 😂😂😂jakuzide neymis
@xzywomen her zaman girersen sıkılırsın zaten ara sıra gireceksin ki tadı olsun alttan alttan köpüklü su vurunc insanın içi bir hoş oluyor 😂
Kullanmaya kullanmaya bozuldu 😂😂😂ben sevmiyorum zevk meselesi
@xzywomen duşa kabin candır😂
Duş jeli ve şampuan
Su Sabun Banyo Lifi 🤣🤣
Küvetim yok osebeple duş keyfim pek olmuyor
Köpüklü suda kalmak
Mis kokulu duş jeli ve soğuk suyla yaparım.
Müzik romm ve puro içmek
Çicek kokulu duş jeline hayır demem. 😃
duş keyfi mi var gir keselen yıkan çık
Geniş ferah bir banyo olsun ılık su olsun yeter
Su, sabun, şampuan ve ferah ortam.
Su kardeşim su yoksa keyifte yok
Güzel kokulu duş jelleri tabiki 😇
Suyun sıcaklığını iyi ayarlamak😃🤭🤭
10 kiloluk yoğurt kovası..
saç bakım kremi
Jakuzi
Soğuk su :D