Kadın Emeği Bana bir renk söyleyin, size kullanmanız gereken duş jelini söyleyeyim? lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Saçma sorular serisi part bilmem kaç😹 Bana bir renk söyleyin, size kullanmanız gereken duş jelini söyleyeyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Siyah renk 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Marseillais ardıç ağacı ve füjer (siyah kutulu olan) :)
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Mavi ve zaten mavi renk duş jeli kullanıyorum. 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Marseillais mavi kantaron duş jeli Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Deneyeceğim Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Güzel soru 😂 mavi 😇 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl okyanus esintisi🐚 Yorumla MrConfused 1 yıl Alalım o zaman 😇 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Pembe 0 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Marseillais frambuaz şakayık duş jeli Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Teşekkürler Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ricalar Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Söylüyorum rengimi, sarı 💛 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Marseillais vanilya sütlü🌸
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Kırmızı 0 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Pure kırmızı meyveler Yorumla u SilverBlooming 1 yıl Bayılırım 💞 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl 🌸💗 Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Zıkkım (Duş jeline alerjim var mznxjdnsjs) 0 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ahahhahaha üzgünüm Yorumla _Justimagineit_x 1 yıl Aaa renk yazmışsın kelime diye nasıl okudum bilmiyorum sorry ksdnndndTuruncu Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Abbabs önemli değil, palmolive feel the energy Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl en sevdiğim renk mavi 0 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Palmolive dağ iğdesi duş jeli Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl Palmolive man sport öyle birşeydi kullanıyorum Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl 🤗 Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl çok teşekkür edeim ☺🌸🌞 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Duş jeli kullanmam ama mavi olsun 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Marseillais miner ve sedir ağacı duş jeli Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl mavi severim 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Palmolive men sport Yorumla
sonrisasmísticas Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yeşil 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Zeytinyağı özlü duş jeli Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Beyaz.. 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kil özü duş jeli Yorumla
İlker65 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Beyaz 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hindistan Cevizli duş jeli Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Yeşil 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Marseillais/ ardıç ağacı ve füjer duş jeli Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Pembe 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Marseillais beyaz şeftali ve nektarin duş jeli Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl yeşil 0 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Marseillais nane ve limon ferahlığı Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl alıyorum Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sen bilirsin😹 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Morr 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Marseillais lavanta ballı duş jeli Yorumla Dismanio 1 yıl 💜💜 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Bordo ♥️ 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Duru shine yakut🌸 Yorumla mavikelebeks 1 yıl 🥰. Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Pembe 0 6 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Marseillais frambuaz ve şakayık duş jeli Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Onun ismini bile söyleyemem ben 🤦🏻♂️ Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl neden ahaha Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Clear yok mu Clear Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Pembe duş jeli yok😹 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Heee pekiğğ 🥹 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Mavi 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Marseillais miner ve sedir ağacı duş jeli Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Olur Yorumla
kaciyorumm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bordo 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Duru shine yakut Yorumla kaciyorumm 1 yıl Okay Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Mavi pembe 0 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kiraz çiçeği& çilek kokulu Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Şey ben iki anladım :)) Teşekkür ederim 🌺 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Rica ederim Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kırmızı:) 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Akdeniz çileği🍓 Yorumla u Bahar_555 1 yıl Netten baktım alacağım, teşekkürler 🙂 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl mavi :) 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Palmolive feel the massage🙂 Yorumla sedomania2 1 yıl palmolive men sport daha güzel kokusuna bayılıyorum o da mavi :) Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Siyah 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Palmolive kömür ve nane yağı özlü Yorumla
Karanfil5 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeşil 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Palmolive super-food duş jeli Yorumla Karanfil5 1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
Kulturlucahil35 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Morrr 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Orkide özleri🌸 Yorumla Kulturlucahil35 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 1 yıl Turkuaz 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Aloe Vera özlü Yorumla Eğitilme 1 yıl Teşekkür ederim 🥰 hoş kal Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Mavi 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Deniz yosunu& tuzu 🐚 Yorumla
MagicalMan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Pembe 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Çiçek tazeliği🌸 Yorumla
nosfi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İrin sarısı 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Feel good duş jeli🌸 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeşil 0 16 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kaktüs çiçeği özlü 🌵 Yorumla myd1oez 1 yıl Yaa öyle bir şey yok ki Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Var durunun, kaktüs çiçeği duş jeli yaz çıkar🙂 Yorumla myd1oez 1 yıl O marka iyi değil hem ☹️ Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl 🤷🏻♀️ Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl O zaman palmolive so firming💁🏻♀️ Yorumla myd1oez 1 yıl İsminden hiç güzel değilmiş gibi geldi Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sende hiç beğenmiyorsun knk ya Yorumla myd1oez 1 yıl Güzel değil gibi ne yapayım ben zor beğenirim Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Valla ikiside çok hoş kokuyor Yorumla myd1oez 1 yıl Karpuz fesleğen olan güzeldi Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Beğenmezsin belki diye dememiştim😳 Yorumla myd1oez 1 yıl Yoo o çok ferah şeftalili ya da misket limonlu olanda çok hoş Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Evet 🙂↕️ Yorumla myd1oez 1 yıl Ee niye söylemedin 😯 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Bilmem sevmezsin diye demedim djzjs Yorumla
1maviay Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Kırmızı 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Palmolive feel glamorous Yorumla
Çakir82 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Kırmızı 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Marseillais kan portakalı ve safran duş jeli Yorumla
braveakın Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Siyah 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl L'Oreal black mineral duş jeli Yorumla
CielosM Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Siyah 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Palmolive men pure artric Yorumla
alifecoach Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Gök mavi 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Deniz yosunu&tuzu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Siyah renk
Marseillais ardıç ağacı ve füjer (siyah kutulu olan) :)
Mavi ve zaten mavi renk duş jeli kullanıyorum.
Marseillais mavi kantaron duş jeli
Deneyeceğim
Güzel soru 😂 mavi 😇
okyanus esintisi🐚
Alalım o zaman 😇
Pembe
Marseillais frambuaz şakayık duş jeli
Teşekkürler
Ricalar
Söylüyorum rengimi, sarı 💛
Marseillais vanilya sütlü🌸
Kırmızı
Pure kırmızı meyveler
Bayılırım 💞
🌸💗
Zıkkım
(Duş jeline alerjim var mznxjdnsjs)
Ahahhahaha üzgünüm
Aaa renk yazmışsın kelime diye nasıl okudum bilmiyorum sorry ksdnndnd
Turuncu
Abbabs önemli değil, palmolive feel the energy
en sevdiğim renk mavi
Palmolive dağ iğdesi duş jeli
Palmolive man sport öyle birşeydi kullanıyorum
🤗
çok teşekkür edeim ☺🌸🌞
Duş jeli kullanmam ama mavi olsun
Marseillais miner ve sedir ağacı duş jeli
Duş jeli zararlı değil miydi
mavi severim
Palmolive men sport
Yeşil
Zeytinyağı özlü duş jeli
Beyaz..
Kil özü duş jeli
Beyaz
Hindistan Cevizli duş jeli
Yeşil
Marseillais/ ardıç ağacı ve füjer duş jeli
Pembe
Marseillais beyaz şeftali ve nektarin duş jeli
yeşil
Marseillais nane ve limon ferahlığı
alıyorum
Sen bilirsin😹
teşekkür ederim
Morr
Marseillais lavanta ballı duş jeli
💜💜
Bordo ♥️
Duru shine yakut🌸
🥰.
Pembe
Marseillais frambuaz ve şakayık duş jeli
Onun ismini bile söyleyemem ben 🤦🏻♂️
neden ahaha
Clear yok mu Clear
Pembe duş jeli yok😹
Heee pekiğğ 🥹
Mavi
Marseillais miner ve sedir ağacı duş jeli
Olur
Bordo
Duru shine yakut
Okay
Mavi pembe
Kiraz çiçeği& çilek kokulu
Şey ben iki anladım :))
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim
Kırmızı:)
Akdeniz çileği🍓
Netten baktım alacağım, teşekkürler 🙂
mavi :)
Palmolive feel the massage🙂
palmolive men sport daha güzel kokusuna bayılıyorum o da mavi :)
Siyah
Palmolive kömür ve nane yağı özlü
Yeşil
Palmolive super-food duş jeli
Teşekkür ederimm
Morrr
Orkide özleri🌸
Teşekkür ederim
Turkuaz
Aloe Vera özlü
Teşekkür ederim 🥰 hoş kal
Mavi