Cilt Bakım Güneş gibi parla! ✨ ☀️ Yazın duş rutininde neler değişiyor? (Sayfa 4) Duru Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4227 Güneş gibi parla! ✨ ☀️ Yazın duş rutininde neler değişiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 69 kişi beğendi
saige123 Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Kısa süreli daha sık duş alıyorum onun dışında bişey değişmiyor 0 0 Yorumla
tinslzeyneppppp Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Soğuk su olmazsa olmaz birde güzel kokulu duş jelleri 0 0 Yorumla
useraw Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Duş en önemli şey yazın hele de ılık su ve güzel Bi duş jeli 0 0 Yorumla
Queen_Shine Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Duru ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan çok memnunum paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
emelgedik Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl dus rutinimde ne degisiyor bilmem ama duru sabunun degismedigine eminim 💗 0 0 Yorumla
Yorgunkararsız Takip Et Xper 1 Yaş: 36 1 yıl Çok sık ve hızlı bir şekilde ılık soğuğa yakın duş alırım 0 0 Yorumla
Rüveyda_Shine Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Genel olarak tek tercihin Duru paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
poirotherc Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 yıl Her gün almak zorunda olduğum için değişen bir şey olmuyor genelde 0 0 Yorumla
DedektifGadget3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Duş en önemli şey yazın hele de ılık su ve güzel Bi duş jeli 0 0 Yorumla
GaladrielinAynası Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Aşırı iyi ya her sabah general bölgeme sürüyorum tertemiz oluyor 0 0 Yorumla
differenthoney Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Valla 2 gunde bir aliyorum ama sacim yaglancak diye de cok korkuyorum 0 0 Yorumla
vuyekil9855 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Teşekkürler en kısa zamanda Duru'yu deneyeceğim 0 0 Yorumla
Nazlı__Rüya Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Hep Duru ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan memnunum paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
33ugly Takip Et Xper 2 Yaş: 43 1 yıl Soğuk suyla duş almak oluyor değişen bir şey olmuyor 0 0 Yorumla
Evliistekli Takip Et Xper 3 Yaş: 44 1 yıl Bu tür şeyler herkesin cildinde farklı etkiler gösterebilir en güzeli zeytinyağlı sabun 0 0 Yorumla
Azrabulur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Soğuk duş duru duş jeli ve bol bol köpükle harika 0 0 Yorumla
Sjkskdkdpsksk Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Yazın daha çok şampuan kullanıyorum ve daha çok duru duş sabunu 0 0 Yorumla
elfnz__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl kesinlikle dus jelim ve sampuanim cicek kokulu olur ve peeling kulanirim 0 0 Yorumla
shiva_0369 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Sıklığının iki katına çıkması dışında pek bi değişim olmuyo 0 0 Yorumla
cockmaster Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Sadece suyun sıcaklığı ve derecesi bence en önemli nokta da o dur 0 0 Yorumla
MrDoctorz Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl İnsan biraz nefes alsın gerisi önemli değil düzenli dus o yüzden önemli 0 0 Yorumla
cerobal Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl hoş kokularından ötürü genelde duru tercih ediyorum 0 0 Yorumla
haloefect Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Yaz demek, buz gibi soğuk suyla banyo yapmak demek. 0 0 Yorumla
Sikloalkan Takip Et Xper 4 Yaş: 40 1 yıl Bu yaz sıcaklarında güneşin en dik geldiği bu mevsim zamanlarında güneş kremi gerçekten gerek 0 0 Yorumla
_Rüveyda__ Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Duru ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan çok memnunum paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
vondutchess Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Daha çok saç kremi çünkü klordan ve deniz tuzundan saçlar çok fazla yıpranıyor. 0 0 Yorumla
iaministanbul Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Bir zamanlar yüz cildim için kullanıyordum gayet başarılı 0 0 Yorumla
okan0077 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Cildi asla kurutmayacak nemlendirmeli bu benim için çok önemli bi faktör 0 0 Yorumla
mactavishhh Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl kokusu kötü olan sabun kullanırsam yazın duş alamam ama sizin sabunlar sayesinde miss 0 0 Yorumla
muratakınc283721 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl Genelde sabah akşam , bazense sıcaktan keyfi olabilir 0 0 Yorumla
Diiyosunn Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Duru her zaman marka değerini korıdu korumaua da devam ediyor 0 0 Yorumla
єcєmlσrє Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Yazın sık sık duş almayı çok seviyorum ve şampuan degisitkekk kesinlikle favorim bebek 0 0 Yorumla
rainmanaykut Takip Et Xper 2 Yaş: 40 1 yıl günlük duş almazsan bu sıcaklarda leşe döneriz. 0 0 Yorumla
Hhanife Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Kışın sıcak yazın ılık suyla duş Daha fresh duş jeli 0 0 Yorumla
guldenzaman Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Nemlendirici değişiyor ama bu sene gerek yok çünkü durunun muhteşem duş jerleri var😂 0 0 Yorumla
murat00035 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 1 yıl Duru duş helleri çok güzel el sabunuda güzel zeytin yaglı 0 0 Yorumla
Güçlü__Peri Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Duru ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan memnunum ayrıca duş alırım 0 0 Yorumla
αƚҽşρҽɾιʂι Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Benim duş rutinim genelde aynı duşta peeling ve nemlendirici duş jelleri kullanıyorum 0 0 Yorumla
Pandaziplatan_256 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Çok guzel ve ferah kullanmanizi tavsiye ederim 0 0 Yorumla
onlyfans_kazandirir Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Adana bize yazin cehennemi yasatiyor. Sürekli duşta yasiyoruz sanki 0 0 Yorumla
Semih0705 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Duru kalitesi duru ayrıcalı ve duru farkı diyelim buna biz. 0 0 Yorumla
Kayserilikobra69 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 1 yıl Güneşle aram iyi değil maalesef deri degistiriyorum 0 0 Yorumla
alevlidomates Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl suyun sıcaklıgı degısıo aetık daha soguk dus aliom tavsie ederm 0 0 Yorumla
Ergünbyrktrr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Pek bir şey değişmiyor bizim buralarda güneş yok hep yağmur 0 0 Yorumla
kenobi122 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Güzel bir soğuk suyla birlikte sıcak havaya bakmak en güzeli bu olsa gerek 0 0 Yorumla
Asyaaa01 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Duru duş jellerini bende seviyorum çok güzwl kokuyorlar. 0 0 Yorumla
Gamzeaşko Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Uzun uzun duşta kalmayı seviyorum ve vücudumu kesfediyorum 0 0 Yorumla
ozgrfly06 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Çok faydalı bir paylaşım teşekkürler durunun duş jelleri muhteşem 0 0 Yorumla
Jupiter757 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Duru duş jeli güzel hem yumuşacık yapıyor hem kokusu güzel hoş kokuyorsun 0 0 Yorumla
sadeceben__1 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 87% 1 yıl Öyle bı kokusu ve hissiyatı varki adamlar yapmış 2 0 Yorumla
bailamonera Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Daha sık duş aliyorum terledigim için 1 0 Yorumla
Oguzkeskin25 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Duş almayı sevdiğim için kullanılabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
348Cevap
Duru şampuan güzel ve kaliteli şahsen severim
Kısa süreli daha sık duş alıyorum onun dışında bişey değişmiyor
Soğuk su olmazsa olmaz birde güzel kokulu duş jelleri
Duş en önemli şey yazın hele de ılık su ve güzel Bi duş jeli
Duru ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan çok memnunum paylaşım için teşekkürler
dus rutinimde ne degisiyor bilmem ama duru sabunun degismedigine eminim 💗
soğuk buz gibi suyla güne başlamak çok hoşuma gider
Çok sık ve hızlı bir şekilde ılık soğuğa yakın duş alırım
Genel olarak tek tercihin Duru paylaşım için teşekkürler
Her gün almak zorunda olduğum için değişen bir şey olmuyor genelde
Duş en önemli şey yazın hele de ılık su ve güzel Bi duş jeli
Aşırı iyi ya her sabah general bölgeme sürüyorum tertemiz oluyor
Valla 2 gunde bir aliyorum ama sacim yaglancak diye de cok korkuyorum
Teşekkürler en kısa zamanda Duru'yu deneyeceğim
Hep Duru ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan memnunum paylaşım için teşekkürler
Soğuk suyla duş almak oluyor değişen bir şey olmuyor
Bu tür şeyler herkesin cildinde farklı etkiler gösterebilir en güzeli zeytinyağlı sabun
Soğuk duş duru duş jeli ve bol bol köpükle harika
Yazın daha çok şampuan kullanıyorum ve daha çok duru duş sabunu
kesinlikle dus jelim ve sampuanim cicek kokulu olur ve peeling kulanirim
Sıklığının iki katına çıkması dışında pek bi değişim olmuyo
Sadece suyun sıcaklığı ve derecesi bence en önemli nokta da o dur
İnsan biraz nefes alsın gerisi önemli değil düzenli dus o yüzden önemli
hoş kokularından ötürü genelde duru tercih ediyorum
Yaz demek, buz gibi soğuk suyla banyo yapmak demek.
Bu yaz sıcaklarında güneşin en dik geldiği bu mevsim zamanlarında güneş kremi gerçekten gerek
Duru ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan çok memnunum paylaşım için teşekkürler
Daha çok saç kremi çünkü klordan ve deniz tuzundan saçlar çok fazla yıpranıyor.
sıcaklardan dolayı sürekli duş alıyorum mecburen
Bir zamanlar yüz cildim için kullanıyordum gayet başarılı
Cildi asla kurutmayacak nemlendirmeli bu benim için çok önemli bi faktör
kokusu kötü olan sabun kullanırsam yazın duş alamam ama sizin sabunlar sayesinde miss
Genelde sabah akşam , bazense sıcaktan keyfi olabilir
Duru her zaman marka değerini korıdu korumaua da devam ediyor
Yazın sık sık duş almayı çok seviyorum ve şampuan degisitkekk kesinlikle favorim bebek
günlük duş almazsan bu sıcaklarda leşe döneriz.
Kesinlikle deneyecegim dus rutinimde mukemmel
Kışın sıcak yazın ılık suyla duş
Daha fresh duş jeli
Nemlendirici değişiyor ama bu sene gerek yok çünkü durunun muhteşem duş jerleri var😂
Duru duş helleri çok güzel el sabunuda güzel zeytin yaglı
Duru ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan memnunum ayrıca duş alırım
Benim duş rutinim genelde aynı duşta peeling ve nemlendirici duş jelleri kullanıyorum
Yazın Vücudun Nemlendirici Şampuana ihtiyacı var
Çok guzel ve ferah kullanmanizi tavsiye ederim
Sıcaklardan dolayı günüm duşta geçiyor sanırım
Adana bize yazin cehennemi yasatiyor. Sürekli duşta yasiyoruz sanki
Duru kalitesi duru ayrıcalı ve duru farkı diyelim buna biz.
Güneşle aram iyi değil maalesef deri degistiriyorum
suyun sıcaklıgı degısıo aetık daha soguk dus aliom tavsie ederm
Pek bir şey değişmiyor bizim buralarda güneş yok hep yağmur
Güzel bir soğuk suyla birlikte sıcak havaya bakmak en güzeli bu olsa gerek
Duru duş jellerini bende seviyorum çok güzwl kokuyorlar.
Uzun uzun duşta kalmayı seviyorum ve vücudumu kesfediyorum
Çok faydalı bir paylaşım teşekkürler durunun duş jelleri muhteşem
Duru duş jeli güzel hem yumuşacık yapıyor hem kokusu güzel hoş kokuyorsun
Hiçbir şey değişmiyor hâlâ aynı 😂
Öyle bı kokusu ve hissiyatı varki adamlar yapmış
Daha sık duş aliyorum terledigim için
Normal bir şampuan sadece
Duş almayı sevdiğim için kullanılabilir