Cilt Bakım Güneş gibi parla! ✨ ☀️ Yazın duş rutininde neler değişiyor? (Sayfa 5) Duru Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4227 Güneş gibi parla! ✨ ☀️ Yazın duş rutininde neler değişiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 69 kişi beğendi
BirAskerinİçSesi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Daha fazla kalıyorum duşta sabunlu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Duru sabunu almıştım çok güzel ve gıcır gıcır yapmıştı denizden sonra çok guzel 0 0 Yorumla
gizli_kullanıcı_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 53% 1 yıl Soğuk su oluyor yazın kışın ise sıcak. 0 0 Yorumla
Keremadanr Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Hayal ettiklerim değişiyor ve yanımdakiler 0 0 Yorumla
gkhnkcgofficial Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Benim de her zaman favorim Duru 😎👍. 0 0 Yorumla
Sert_Seven_Adam Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Suyun altında daha uzun süre kalıyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tamamen şeffaf görünümü ve temiz içeriğiyle cildini nazikçe temizler. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Güzel bir marka Sakura gibi güzel kokulu şampualar kim kullanmaz ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yazın duş rutinimde normalin üstüne çıkıyor çünkü sıcaklardan kaynaklı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tenimin daha temiz ferah kokmasi için duru duş jellerini kullanıyorum 0 0 Yorumla
Karagümrügg Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çok güzel bir sabun sürekli kullanıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hic birsey degismiyor... Kisin Baska yazin Baska biri degilimki 😐 0 0 Yorumla
SivasKangalı_ Takip Et Xper 2 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Daha sık yıkanıyorum sıcaklardan dolayı 0 0 Yorumla
renklidunyam34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 79% 1 yıl Her gün duş alırım duş jeli olmadan olmaz 0 0 Yorumla
Valera_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hiçbir şey sadece biraz daha soğuk duş alıyorum 0 0 Yorumla
Sevimliyimdir Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Duru'nun mis gibi kokusu buraya kadar geldi 🤗 0 0 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Daha çok duş aliyorum terledigim için 0 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Rutinim değişmiyor sadece daha sık duş alıyorum. 0 0 Yorumla
Jinekologist34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 55% 1 yıl Güzel bir ürüne benziyor denemeliyim 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% 1 yıl Duru ile duş keyfi şimdi daha özel daha güzel 0 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Devamlı duş alıyorum değişik bir şey yapmıyorum 0 0 Yorumla
doanzd Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Soğuk su gibisi yok :) Sıcak suya hayır :) 0 0 Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% 1 yıl Sıcak yaz aylarında bol bol bol duş almak iyidir 0 0 Yorumla
DaRealBribery Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Daha çok duş alıyoruz bu yani 0 1 Yorumla osmancorapcı 1 yıl Neden cokmu terliyorsun? Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% 1 yıl Soğuk bir duş gayet iyi bir değişiklik 0 0 Yorumla
Cemseba Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Güzel bize bunlarla gel biz de uygulamaya geçelim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
348Cevap
Daha fazla kalıyorum duşta sabunlu
balık adam olup cikiyoruz
Duru sabunu almıştım çok güzel ve gıcır gıcır yapmıştı denizden sonra çok guzel
Kullanıyorum gayet başarılı
Soğuk su oluyor yazın kışın ise sıcak.
daha fazla doğal sabun kullanıyorum
Hayal ettiklerim değişiyor ve yanımdakiler
Benim de her zaman favorim Duru 😎👍.
Duşta ya da sonrasında yumuşamış deriye
Suyun altında daha uzun süre kalıyoruz
Tamamen şeffaf görünümü ve temiz içeriğiyle cildini nazikçe temizler.
saç yıkama sürem değişiyor
Bu güzel ve bilgilendirici paylaşımınız için teşekkürler
Günde 5 kere duşa girmişliğim oluyor 😣
Teşekkürler bu güzel soru için
Evimde eksik etmem ya Duruyu
Güzel bir marka Sakura gibi güzel kokulu şampualar kim kullanmaz ki
Süperdin duru ama oldukca pahalı
Yazın günde iki kere soğuk duş aldığım oluyor
Aman aman duru cok güzelsin.
Duru ve soğuk su ile duş almak
Yazın duş rutinimde normalin üstüne çıkıyor çünkü sıcaklardan kaynaklı
Şu sıcaklığı ve duş sayısı değişiyor
her gün duş almaktan sıkıldık be
Tenimin daha temiz ferah kokmasi için duru duş jellerini kullanıyorum
Paylaşım güzel olmuş. Teşekkürler.
Çok güzel bir sabun sürekli kullanıyorum
Hic birsey degismiyor... Kisin Baska yazin Baska biri degilimki 😐
Daha sık yıkanıyorum sıcaklardan dolayı
O yastıktan kafamı kaldırıyorum efendim önce güzel bir duş
İlk önce suyu döküyorum sonra duru duş sabununu kullanıyorum
Her gün duş alırım duş jeli olmadan olmaz
Kıla göre daha sık duş alınır
Günde 2 bazen 3 e çıkıyor.
Hiçbir şey sadece biraz daha soğuk duş alıyorum
Duru'nun mis gibi kokusu buraya kadar geldi 🤗
Yazın en güzel yapılacak aktivite
Pek değişen bişy olmuyor bende
Peeling yapıyorum daha çok
Daha çok duş aliyorum terledigim için
Rutinim değişmiyor sadece daha sık duş alıyorum.
Çiçekli kremler ve kokular🌸🌸🌸
Duru güzel ve kaluteli ürün
Yazın en güzel yapılacak aktivite
Güzel bir ürüne benziyor denemeliyim
Soğuk su olmazsa olmaz illa olucak
Rahat bi duş gibisi yok yaa. d
rahat bi duş gibisi yok bee
her şey değisiyor sıcak havada.
Güneş kremlwrini sevmiyorum
Sıklaşıyor başka ne olvak
Duru ile duş keyfi şimdi daha özel daha güzel
Devamlı duş alıyorum değişik bir şey yapmıyorum
Hiç bir şey knki 🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Favorim her zaman Duru 😊
Soğuk su gibisi yok :) Sıcak suya hayır :)
Sıcak yaz aylarında bol bol bol duş almak iyidir
Daha çok duş alıyoruz bu yani
Neden cokmu terliyorsun?
Soğuk bir duş gayet iyi bir değişiklik
Güzel bize bunlarla gel biz de uygulamaya geçelim