Duş alışkanlıklarının senin hakkında neler söylediğini hiç düşündün mü? 🚿🧼 Hemen seçimlerini yap, sana özel önerimizi kap! 🌟
+1 yılSeçimimi yaptım ve sonuç Duru Hydro Pure Sakura Şeffaf Bakım Sabunu çıktı! Duru'nun tüm ürünlerine bayılıyorum. Bugün ilk işim Sakura Şeffaf Bakım Sabunu'nu almak olacak. Teşekkürler Duru 🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sakura çiçeğinin kokusunu severim, testte de o çıktı, deneyeceğim sabunu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAloe Vera sabununu önerdi. Çok eğlenceli bir içerik olmuş :) Ben duş rutinim genelde hemen 5-10 dakika içerisinde girip çıkmak.. Ferahlamayı seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten duru'nun ürünleri hepsi birbirinden güzel emeğinize teşekkür ederim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
247Cevap
- Diğer konusunda 738 cevap paylaştı.
u +1 yıldüzenli duş alırım. duru markası güzeldir
00 Yorumla
+1 yılduş jeli falan boş, en güzeli sabun bence, reklam olsun diye yazmıyorum, en son bu Duru'nun çıkardığı banyo sabunları bir harika, yani sabun normal sabun ama ekstra duş jellerindeki gibi aroması var, bu yaz sıcaklarında günde 2 kere duş alıyorum mecburen
20 Yorumla
1 yılDuşta en önem verdiğim şey keselenme kesinlikle sonra peeling yapıp saçımı şampuanlıyorum sonra yıkıyorum (ondan önce yağ sürüp girmiş oluyorum mutlaka) yetmezse 2. kez ama genelde 1 yetiyor sonra saç uçlarını ve boylarını kremleyip duruluyorum sonrada çıkıyom en az 20 dk suruyor
10 Yorumla
1 yılYazın özellikle bu aylarsa soğuk su gerçekten kurtarıcı birde ben müzik açarım duşa girmeden önce ne zaman istersem çıkarım keyif yapıyorum duşta gerçekten duş jeli çok kullanmayı sevmem bi ara zeytinyağı sabunu çok kullanıyordum ama durunun duş sabunlarını keşfettim artık onları kullanıyorum hem cildi çok nemlendiriyor hem de çok güzel kokuyor
00 Yorumla
1 yılKesinlikle durunun ferahlatici cicek sabunu hem. diger kati sabunlar gibi cildi sertlestirmiyor hem de dus jeliyle yikandiginda olusan sanki temiz degilim hissini vermiyor
00 Yorumlayazın aşırı sıcaklarda her sabah ve akşam duş alıyorum sabun ve duş jeli var kafama hangisi eserse onu kullanıyorum kokusu uzun kalsın ve fazla kimyasal barındırmasın modundayım..
00 Yorumlasoğuk suyla yıkanmaya özen gosteriyorum… soguk suyla yıkamak saçımı parlatıyor. saçıma masaj yapıyorum ve haftada 1-2 kez maske yapıyorum. dus sonrasinda nemli sacima krem uygulayıp kurutuyorum (ustten tarayarak kurutuyorum ki kabarmasın…) en son bakım yağını uyguluyorum. saclarım bu sekilde saglikli ve hizli uzuyor. yanlis yaptigim bir sey varsa aydınlatırsanız sevinirim. eklememi önerdiğiniz bir sey varsa da guzel olur.
01 Yorumla
1 yılŞampuanım olsun duş jeli olsun değiştirmem bunları hep aynı olur onun dışında duştan çıkmadan önce soğuk suyla ayaklarimi yıkarım ve başım soğuk suyla yıkarım öyle durlanıp çıkarım
00 Yorumla
+1 yılBen bu çukura duru’nun sabunuyla düştüm. Öyle kaliteli ve rahat bir hissi vardı ki… sonrasında duş jeliyle tanıştım. Tek kelimeyle muazzam. Tavsiye ederim 🙏👏
00 YorumlaŞampuan bitince içine su sıkıp kullanma alışkanlığımı yenemedim😀
10 YorumlaDaha önce kullandığım ve sevdiğim bir şey memnun kaldım
20 YorumlaŞampuan, duş jeli , sać masajı, saç maskesi , cilt nemlendiricisi , vücut parfümü, sonra temiz yatakta dizi keyfi
00 Yorumla
1 yılİki günde bir duş alıyorum duru'nun ürünlerini de kullanmaktan memnunum hepinize tavsiye ederim paylaşım için teşekkürler
00 Yorumlaİki günde bir muhakkak duş alırım güne eğlencelik başlamak için paylaşımınız için ayrıca teşekkür ederim Duru ürünlerini kullanıyorum
00 Yorumla
1 yılİki günde bir duş alırım çoğunlukla paylaşım için teşekkürler elinize sağlık duru'nun ürünlerini kullanıyorum
00 YorumlaDuşa bizim alışmamız çok pahalı , bence duş bize alışsa daha ekonomik.. Tekrar eden rutinler her sabah , akşam..
00 Yorumlaİki günde bir duş alıyorum ve duru'nun ürünlerini kullanmaktan memnunum paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık elinize sağlık
00 Yorumla
1 yılEn sevdiğim şarkı playlistini karışık oynatır sesi fuller öyle duşa girerim. Havluları saç kurutma makinesini hazırlarım hazırlıklı girerim.
00 YorumlaHer akşam kesin duş alıyorum ama güne ferah başlamak için 3-5 günde bir sabahları duş alıyorum.
00 Yorumla
1 yılDuşta uzun kalmayı severim çıkarken peelingimi kesemi muhakkak yaparım
10 YorumlaKalıp sabun zeytin yağı baz geçilmezdim asla paket veya fabrika ürünleri kullanmam gıdada bile
10 YorumlaDenemk istiyorum bu sabunu, görünümü bile çok güzel
10 Yorumla
+1 yılYazın bu zamanlarda günde 2-3 kere aldığım bile oluyor.
10 Yorumlasabun varsa daha temiz hissediyorum amaç duşa girip çıkmaksa su bile bana yeter
00 Yorumla
1 yılDuş alışkanlıklarım benden memnun, bende onlardan memnunum sonuçta işin içinde duru var.
00 YorumlaDuş jelleri bu aralar çok renkli almayı düşünüyorum 🤨
00 Yorumla
1 yılBu sıcaklarda 2 günde 1 daha yerinde bir seçim
00 Yorumla
1 yılDuru ürünleri severek kullanıyorum tavsiye ederim tabiki
00 Yorumla
1 yılNormalde her gün kesin alırım yaz günleri bazen evden çıkarken ayrı yatarken ayrı duş alırım.
00 YorumlaGenellikle sabahları duş alırım. Hızlı ve sıcak duşları tercih ederim.
00 Yorumla
1 yılÇıkan ürünü alacam bakalım nasıl etki yapacak teşekkürler Duru
00 Yorumla
1 yılBeyaz kalıp sabundan şaşmam, yoksa temizlendiğime inanmıyorum...
00 YorumlaBelli bir şey yok.. meyve aromalı bir jell ile birlikte duş bu kadar...
00 YorumlaGenellikle yoğun kokuları tercih ederim
#Hükümdar00 YorumlaÇok güzel cildi yumuşacık yapıyor tavsiye ederim
00 YorumlaBenim duş alışkanlığım çok çetrefilli çok uzun sürüyor yıkamam
00 Yorumla
1 yılHer gün almalıyım sağlıklı bir lif ve cilt dostu ürünler tercihim olmazsa olmazimdir
00 Yorumla
1 yılİki günde bir duş alıyorum çok da memnunum Duru bakım ürünlerinden
00 Yorumladuru şampuan duj jeli daha önce kullandım memnundum
00 Yorumla
1 yılDuru kullanmıyorum ama asla kötü diyemem :P
00 Yorumla
1 yıl2 gunde 1 alirim bazen de hergün. Bu sicaklarda hergün aliyorum.
00 Yorumla
+1 yılDuru markasını kullanmıyorum. Desteklediği şeyleri beğenmediğim için.
00 Yorumla
+1 yılTahmin ettiğim gibi zaten bunu kullanıyorum öneririmFerahlık isteyenler Aloe vera denesin
00 Yorumla
+1 yılTeşekkür ederim benim saçlar yağlı ve kepekli
00 YorumlaTahmin ettiğim gibi zaten bunu kullanıyorum öneririm
00 Yorumla
+1 yılBen de duru kullanıyorum zeytinyağı özlü olanından harika bir kokusu var
00 Yorumla
+1 yılBen iki günde bir duş alıyorum ve öyle rahatlıyorum
00 Yorumlavalla duru bu konuda çok başarılı kesinlikle
00 YorumlaAloe Vera, tam bana göre. Ürünlerini beğeniyorum Duru'nun.
00 YorumlaGünde iki kez yazın günde bir kez kışın nemlendiriciler serinletici şampuanlar kullanmayı severim
00 Yorumla
m +1 yılSu faturasından korkmasam tekerlekli havuz ile yaşarım
00 Yorumla
1 yılAloe Vera'lı çıktı, bence tam beni buldunuz :D
00 Yorumla
1 yılgerçekten duş jeli çok kullanmayı sevmem bi ara zeytinyağı sabunu çok kullanıyordum ama durunun duş sabunlarını keşfettim artık onları kullanıyorum hem cildi çok nemlendiriyor hem de çok güzel kokuyor
00 Yorumla
1 yılDuş lifi kulanmıyorum hem duş jelinin kokusu u uçuruyo hemde içindeki mikroplar yüzünden temizlemiyor önce sabunla kese ile temizliyorum sonra elimle duş jelini köpürterek temizliyorum kokusu daha kalıcı oluyo😻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıliş çıkışı yazın duş sekmenine oturarak soğuk suyla duş almak bir hayat. Bir de spordan sonra duş ve ardından soda... ♥️🥹🙂
00 Yorumla
1 yılBence 20 yaşına kadar kapalı kalsın 20 yaşından sonra zaten ilerleyen her yaş yaşlanma olucağından dolayı kendisi kapalı olmak isteyecektir gençlikte sıkıntıda çıkarabilir çikarmayadabilir sonuçta gençlik çok kısa dönem 5 yıl sabredin efendim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılduş jeli kullanmıyorum cildime iyi gelmiyor duş sabunları çok daha iyi bence
10 YorumlaGenelde güzel kokuları olanı tercih ederim
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKöpürmesi baya baya önemli bide çok kimyasal olmaması
00 Yorumla
1 yılKesinlikle durunun ferahlatici cicek sabunu hem. diger kati sabunlar gibi cildi sertlestirmiyor hem de dus jeliyle yikandiginda olusan sanki temiz degilim hissini vermiyor
00 Yorumla- Devamını Gör (357)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar