Banyonun bir anda güzellik merkezine dönüşmesine ve “bu ışıltılı hayatı ben seçtim! ✨” demeye hazır mısın? Hemen soruları cevapla, sana özel önerimizi kap! 😍
1 yılBu ışıltılı hayatı ben seçtim ✨ Duşta en sevdiğim şey peeling etkili duş jeli kullanmak. Yeni Duru Body Scrub Crystal ile duştan sonra ışıl ışıl olmaya hazırım. Duru'nun yeni duş jelleri efsane görünüyor 🎊 Yakın zamanda denemek istiyorum 🤩
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBen bunu aldım öylesine sadece simli diye hoşuma gitti ama kokusu ve etkisi mükemmel yemin ederim duştan çıkıyorsunuz arkadaşlar hala kokusu üstünüzde kalıyor ben çıkmadan önce elime döktüm biraz kolumu boyunu ovdum daha etkili olsun diye öyle de oldu 👍
00 Yorumla
1 yılKız arkadaşım buluştuğumuzda çok güzel kokuyorsun dediğimde peeling etkisi olan olan bir duş jeli kullandığını söylemişti. Anladım ki bu yüzden çok ama çoook güzel kokuyormuş :)
25 Yorumla- 1 yıl
bu gerçek mi :)
- 1 yıl
@Iııııııılllll evet
- 2 yorumu gör
- 1 yıl
Hangi duş jeliymiş o biz de sevgilimize güzel kokalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
231Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 yılHoş kokulu duş jelleri ve hoş kokulu şampuanlar gadası
30 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 1 yılDüzeni Duru ürünleri kullanmak.
00 Yorumla
♤Aydınlatma: Yumuşak, ayarlanabilir ışıklandırma, banyonu rahatlatıcı bir atmosfere dönüştürebilir. Mumlar ya da loş ışıklar da spa hissini artırır.
♤Bitkiler: Nemli ortamda yetişebilen bitkiler (örneğin bambu, aloe vera) banyonun doğayla uyumlu ve huzurlu görünmesini sağlar.
♤Havlu ve Bornozlar: Kaliteli, yumuşak havlu ve bornozlar lüks bir spa deneyimi sunar. Özellikle pastel tonlarda ya da beyaz tekstiller kullanmak şıklık katar.
♤Spa Ürünleri: Güzel kokulu sabunlar, banyo tuzları, peeling ürünleri, yüz maskeleri ve aromaterapi yağları gibi ürünler banyonu adeta bir güzellik ritüeline dönüştürebilir.
♤Depolama Düzeni: Minimalist ve düzenli bir banyo ortamı yaratmak için şık depolama kutuları, raflar ya da organizerler kullanarak her şeyi yerli yerinde tutabilirsin.
♤Müzik ve Ses Sistemleri: Hafif ve sakinleştirici müzikler, banyo deneyimini güzellik merkezine dönüştürebilir. Bluetooth hoparlörlerle rahatlatıcı melodiler dinlemek de mümkün.
♤ Ayna ve Aksesuarlar: Büyük, aydınlatmalı bir ayna, makyaj yaparken ya da bakım rutinin sırasında işini kolaylaştırır. Şık sabunluklar, diş fırçası tutacakları gibi aksesuarlar da banyoya stil katar.
Ve olmazsa olmazımız " duru" her anımızda yanımızda 💕💕00 YorumlaBanyonuzu güzellik merkezine çevirmek için birkaç pratik detayla spa benzeri bir atmosfer yaratabilirsiniz:
1. Aydınlatma ve Mumlar: Yumuşak, sıcak bir ışık ve aromaterapi etkisi sağlayan kokulu mumlar, rahatlatıcı bir atmosfer yaratır.
2. Bitkiler: Banyoya taze yeşil bitkiler eklemek, hem doğayla iç içe bir his verir hem de ferahlık katar. Özellikle neme dayanıklı bitkiler tercih edilebilir.
3. Buhar veya Aromaterapi: Duş sırasında kullanabileceğiniz esansiyel yağlar veya buhar aparatları, vücut ve zihin rahatlamasına yardımcı olur.
4. Havlular ve Bornozlar: Kaliteli, yumuşak dokulu havlular ve bornozlar, kendinizi lüks bir spa'daymış gibi hissetmenizi sağlar. Ayrıca, havlularınızı rulo yaparak veya estetik bir şekilde sergileyebilirsiniz.
5. Banyo Ürünleri: Doğal içerikli duş jelleri, tuzlar, köpük banyoları ve yüz maskeleri gibi lüks banyo ürünleriyle kendinize bakım yapabilirsiniz.
6. Aynalar ve Dekoratif Detaylar: Büyük, çerçeveli aynalar banyonuza estetik bir dokunuş katar. Ayrıca, minimal ama şık dekoratif objeler ekleyerek banyonuza daha sofistike bir hava katabilirsiniz.
7. Rahatlatıcı Müzik: Suya dayanıklı hoparlörlerle arka planda çalan sakinleştirici müzik, gerçek bir spa deneyimi sağlar.
8. Banyo Minderi ve Küvet Tepsisi: Küvet tepsisiyle kitap okuyabilir, içeceklerinizi koyabilir ve banyo keyfinizi artırabilirsiniz. Banyo minderi ise konfor sağlar.
Bu detaylarla, evde hem zihinsel hem de fiziksel rahatlama sağlayan bir güzellik merkezi yaratabilirsiniz.00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Banyonu güzellik merkezine çevirmek için birkaç basit ama etkili detay ekleyebilirsin. Öncelikle, rahatlatıcı bir atmosfer yaratmak için güzel bir aydınlatma kullanabilirsin. Soft, doğal ışık veya mumlar bu konuda işe yarayabilir. İyi bir havalandırma ve hoş bir koku da önemli; aromaterapi yağı veya kokulu mumlar kullanabilirsin. Ayrıca, kaliteli banyo ürünleri, yumuşak havlular ve rahat bir bornoz eklemek, kendini özel hissetmeni sağlar. Birkaç rahatlatıcı aksesuar ve güzel bir dekor da banyonun havasını değiştirebilir. Önemli olan, kendine özel bir rahatlama alanı yaratmak.
00 YorumlaDuru'nun ürünlerini severek kullanıyorum, bir çoğu gibi "miktarda cimri, aşırı pahalı" değiller ve etkililer. Rakiplerinin ürünlerini takip edip daha uygun fiyatlı ve iyisini yaptıklarını görüyorum, umarım hep böyle olurlar. Seçimlerime göre Duru Body Scrub çıktı, evdeki Duru bitince bunu denemem lazım...
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 994 cevap paylaştı.
1 yılHoş kokulu duş jeli ve şampuanlar gerçekten de çok iyi duru favorilerimden bir tanesi duş jeli zaten çok çok iyi ama şampuanı da iyi artık şampuanını da kullanacağım bundan sonra başkalarını almaya gerek yok ama ikisi bir arada çıkarsa çok çok güzel olur aslında hem duş jeli hem şampuan
00 Yorumla
1 yılBen de Duru'ya geçiş yaptım zeytinyağlı şampuanını kullanıyorum. Hoş kokulu. Duş jellerinin sadece anlık kokusu olduğu için pek tercih etmiyorum ama yorumlarda peeling etkili jellerin kokusunun etkili olduğunu okudum, denemek lazım.
00 Yorumla
1 yılHmmm tabi ki duş jelleri, şampuanlar falan bunlar standart şeyler tabi cilt bakım ürünleri kremler parfümler kadının elinin değdiği her yer güzelleşir...♀️♂️♀️
10 Yorumla
1 yılbanyonu güzellik merkezine çevirmek için birkaç detay ekleyebilirsin mesela şık bir ayna ve iyi bir aydınlatma koymak güzel olur ayrıca aromatik mumlar ya da bitkilerle ortamı canlandırabilirsin banyo aksesuarları da önemli, hoş bir havluyla ya da düzenli bir rafla daha estetik hale getirebilirsin. rahatlatıcı müzik de atmosferi tamamlar
00 YorumlaKesinlikle eşya düzeni ve komforu.
Eşya düzeni banyomu adeta bir güzellik merkezi estetiğine uydurur iken, komforu da güzellik merkezi rahatlığında.00 Yorumla
1 yılDuru'yu sadece duş sabunun da tercih ediyorum, okyanus kokulu duş jeli aldım kalıcı değildi. eğer alırsam inci tozlu peeling etkisi yaratan duş jeli den alacağım. memnun kalırsam neden olmasın?
00 Yorumla
1 yılGünlük cilt bakımında olan hangi içerikler duş jelinde olsun istersin?
C vitamini00 YorumlaDuru çok güzel marka sabunları , şampuanları çok güzel ve yeni ürünü de deneyecem en klsa zamanda
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok güzel kaliteli
Faydalı bilgiler için emegenize yüreğinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de Duru'ya geçiş yaptım zeytinyağlı şampuanını kullanıyorum. Hoş kokulu. Duş jellerinin sadece anlık kokusu olduğu için pek tercih etmiyorum ama yorumlarda peeling etkili jellerin kokusunun etkili olduğunu okudum, denemek lazım.
00 Yorumla
1 yılDurunun hem sarımsaklı şampuanını hem duş jellerini kullanıyorum bu body scrubu da aşırı merak ettim simli parlak olması daha bir albeni katmış
00 YorumlaGüzelmiş bazıları aklıma yattı. Dur bakayım bir iki güne başlarım ben denemeye
10 Yorumla
1 yılCilt bakımı için çok faydalı. Bende yıllardır Duru kullaniyorum
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Çok faydalı bir soru yorumları ilgiyle takip ettim iyi ki varsınız
00 Yorumla
1 yılGüzel kokulu duş jelleri, keratin bakımı ürünleri, maskeler.
00 Yorumla
1 yılTeni yumuşacık yapan ve güzel kokan bir duş jeli he bir şampuan
00 Yorumla
1 yılCidden banyo için çok gerekli eşyalar var ama biz bu kadar titiz miyiz
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı. Kese ve duru'un o güzel kokulu sabunu
Sabun ve jeli bir arada olan.04 Yorumla- 1 yorumu gör
Lekesiz fayanslar şampuanlar sabunlar parfüm kokusu
00 Yorumla
1 yılTeşekkürler. Duj jeli ve hoş kokulu şampuanlarınız hoşuma gidiyor.
00 Yorumla
1 yılBanyo ve saç deyince tabi ki Duru ve Duru ürünleri
00 Yorumla
1 yılZeytinyağlı sabununu kullanıyorum Duru'nun ara ara
00 Yorumla
1 yılDuru Body Scrub Crystal çıktı bana, deneyeceğim bunuuu 💫💓
00 Yorumladuru duş jeli yıllardır kullanıyorum çok başarılı ve çok güzel
00 Yorumla
1 yılTertemiz bendenler mis gibi kokan vücutlar duruyla beraber
00 YorumlaHoş kokulu duş jelleri ve hoş kokulu şampuanlar
00 YorumlaDuş jeli, saç kremi, özel lifim, saçımı yolmayan bir tarak.
00 Yorumla
1 yıl
Kokulu duş jelleri.. kabak lifli kese de varsa 🙂00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şampuasn bakım kremleri traş köpüğü jilet ve traş makinesi 😂
00 Yorumla
1 yılBayıldım 3 renginide aldım her biri çok güzel kokuyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı.
1 yılHoş kokulu duş jelleri ve hoş kokulu şampuanlar
00 Yorumla Banyoda sadece şampuan ve lif var başka ne oluyor ki
00 Yorumladuru sabun beyaz lavantalı klasik bide duş sabunları durunun
00 YorumlaVişne kokulu duş jeli
Naneli şampuan
Saç kremi
Ve hamam kesesi 😤00 Yorumla
1 yılDuş Jeli ve vücut peelingi bence sonrası güzel bir nemlendirme olursa miss
00 Yorumlakalıcı kokusu ve o yumuşacık hissi harika bir şey
00 Yorumla
1 yılBen hem şampuan olarak hem de duş jeli olarak duru kullanırım 😊
00 Yorumla
1 yılBu ışıltılı hayatı ben seçtim gerçekten çok güzel bir ürün
00 Yorumla
1 yılDuru duruu.. duruuuuu..
Saçlarımızın ayrılmaz yoldaşı.02 Yorumla- 1 yıl
Bu duş jeli dayı şampuan değil
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Banyo demek arınma ruhen ve bedenen temizlenme anlamı içeriyor benim için
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÖneriyi not ettim. Merak ettim, deneyeceğim🐱
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. #duru duş jeli ve sabunları gerçekten kaliteli ve güzel kokuyor duş keyfi yapmak güzel
00 YorumlaSizde Duru ürünleri ile bsnyonuza güzellik getirin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen mağarada yaşıyormuşum meğer. Bu yorumlar ne? hiçbiri yok roll on dışında kendimden utandım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen duru'yu çok seviyorum. yeni ürünü de denemek isterim.
00 Yorumla
1 yıltemiz ve güzel kokullarla bezenmiş bir köşe ve ayrıca tertemiz bir jakuzi olmazsa olmazımdır. osmaniyede yaşıyorum ve bu detaylar olmadan bu şehirde yaşayamam.
00 Yorumla
1 yılBanyo yapmak çok hoşuma gidiyor eve gider gitmez ve sabah işe giderken duş alırım tabi bu arada fazla su harcamam ve iyi bir duş jeli ve şampuan daha güzel oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBanyonun tamamı güzellik merkezi bence banyoya girince kendimi arınmış gibi hissediyorum
00 YorumlaBir kadın olarak konu hakkında yorum yapmam gerekirse; hanende kişisel ve içsel bakımına dikkat eden bir kadının olması değil banyoyu tüm evi güzellik salonuna dönüştürür. 🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKokusu güzel ve hoş temizlik hissiyatı da ayrı güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılduru sen harikasın banyomun vazgeçilmez ürünleri ❤️❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDurunun dus jeli vaz gecilmezim gerçekten harika etkisi de uzun sürüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDuru varsa cildiniz her zaman güzeldir zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHoş kokulu temizlik malzemeleri, loş bir ışıklandırma sistemi, ortamın sıcaklığı vs
00 Yorumla- Devamını Gör (360)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar