Cilt Bakım Güneş gibi parla! ✨ ☀️ Yazın duş rutininde neler değişiyor? (Sayfa 3) Duru Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4227 Güneş gibi parla! ✨ ☀️ Yazın duş rutininde neler değişiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 69 kişi beğendi
Ecrin_Karakaplan Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Aga böylee yaza özel gençleştirici kremler flan müq demi aga napim iki katı daha fazla duş alıyom çoğu insanda böyledir yani 0 0 Yorumla
Hypertext34 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl Hiç bir şey değişmiyor kışın olduğu gibi yazın aynı şekilde sabah akşam duş alışkanlığımı devam ettiriyorum 0 0 Yorumla
_Ebr4r_ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Her denize gittiğim için sabah akşam duş aliyorum bide duş jeli çok fazla kullanıyorum 1 0 Yorumla
selen_ulusoy Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Hayvansal yağ ve gluten içermez, hem cildine hem doğaya dosttur. 1 0 Yorumla
crocodilebirkin Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Cilt bakimi yapiyorum ve genelde yaz mevsimine uygun dus jeli veya sabun kullaniyorum 1 0 Yorumla
Merttylldzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Sıcak suyla vücudu rahatlattıktan sonra aniden soğuk suyla sıkılaşıp çıkmak 1 0 Yorumla
aytennnccmc Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl hergun almaya baslıyorum normalde iki gunde ve ya uc gunde bir olur 1 0 Yorumla
Felisioo Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Duru’ya duş alıp duru duruoo oluyoruz duru gerçekten harika. 1 0 Yorumla
MATRİX1776 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl aromalı ve daha ferahlatıcı kokular tercih edilmesi daha mantıklı 0 0 Yorumla
Odanınhayaletiyim Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 yıl Kimyasal içerikli ürünler ve özellikle boykot ürünler kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
duru_xx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Duru adamdır zaten evinden asla vazgeçmez bir parçam 0 0 Yorumla
LiveeLife Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Valla cok fazla dusta oyalanamiyorum malum yoğunluk 0 0 Yorumla
Kirmizilahana012 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Yazları cok fazla duş aliyorum haftada 3,4 defa falan hava cok sicak 0 0 Yorumla
pelinnzeynep Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl soğuk su ile duj jelini durulamadan önce biraz bekletiyorum 0 0 Yorumla
Lqmdkmw Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Soguk bir dus, fresh bir dus jeli butun gunumu guzellestirebilir 0 0 Yorumla
Krsd5444 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Tek duş alsınlarda sabunsuz köpüksüz alsınlar be adamlar kokarca gibi geziyor 0 0 Yorumla
nergiselifrl Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Duru şampuanlar gerçekten çok kullanışlı teşekkürler 0 0 Yorumla
jskahalsuskhapfo Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Hiçbir şey değişmiyor güneş kremi nemlendirici devam 0 0 Yorumla
pixlegirl Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Su sıcak değil ılık oluyor, bi de altında daha uzun süre duruyorum 0 0 Yorumla
kjklakako Takip Et Xper 4 Yaş: 43 1 yıl Duru iyi bi marka Fiyat olarakta diğer ürünleri baz alırsak çok daha iyi 0 0 Yorumla
Miammm Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Ferah kokan narenciye içermeyen duş jellerine bayılıyorum 0 0 Yorumla
Kraliçe__gücü Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Uzun yıllardan beri Duru kullanıyorum ve kalitesinden çok memnunum paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Xrsevgigizli Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Buz gibi su, daha uzun sureli ve hergun yapilan duslar 0 0 Yorumla
20yaşındabirkızzzz Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Ayy herkese tavsiye ederim ben zeytinyaglisini kullanıyorum cildimi yumuşacık yapiyoo 0 0 Yorumla
Selçuk-01 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Daha fresh, ferahlatıcı kokular tercih ederim yaz aylarında duş alırken 0 0 Yorumla
-_-Sert-_- Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Daha fresh, ferahlatıcı kokular tercih ederim yaz aylarında duş alırken 0 0 Yorumla
Liliy_Queen Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Yıllardır Duru kullanıyorum paylaşım için teşekkürler Duru ürünlerinden çok memnunum 0 0 Yorumla
Emrekaya031 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Aynı şeyler sadece haftada 3 defa kışın ise günde en az 1 defa yazın duşa giriyorum 0 0 Yorumla
Elifgrl57 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl En sevdigim kati sabundur kesinlikleee. . . . . . . . . . ... . . . . .. . . 0 0 Yorumla
zamanbiziunutsun Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl bol bol sac kremi kullaniyorum saclarim daha yumusak olsun ve nemden dolayi kabarmasin diye 0 0 Yorumla
beyazkan27 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl @Duru kullanmadığım ürün kullanmayı düşünüyorum gerçekten söylendiği gibi kaliteli mi bilemedim 0 0 Yorumla
Canberkhunter19 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Duru duş sabunu çok güzel kokuyor önemli buluşmalarımdan önce mis gibi kokmamı sağlıyor 0 0 Yorumla
furkanyilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Sıklığı artıyor tabiki günde iki kez duşa girmek durumunda kalıyorum 0 0 Yorumla
ScanAdam Takip Et Xper 4 Yaş: 38 1 yıl Yazın duş rutininde değişen şey gün aşırı tekrarlaması ve asla yetmemesi... 0 0 Yorumla
SanalAvcısı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl hiçbir şey değişmiyor 1 kere başımı sabunluyorum, 1 kere lifleniyorum sonra dökünüp çıkıyorum 0 0 Yorumla
esrarlıgözleriimm_ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl buz gibi soguk suyla dus almak kadar guzel birsey yok 0 0 Yorumla
al3jcjjshrf Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Kesinlikle her sabah yüzümdeki sivilceler için kullanıyorum 1 tane bile kalmadi 0 0 Yorumla
FotografciBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Sade suyla duş alıyorum malım sıcaklar günde 3 4 kere duş aldırıyor 0 0 Yorumla
__Rose Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Şahsen ben yıllardır Duru kullanıyorum ve çok memnunum paylaşım için teşekkürler Duru 0 0 Yorumla
Sinan3416 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Kokular enfes gerçekten denedim devam edicem kullanmaya 0 0 Yorumla
nurr_izmir Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl yazın duş alsamda artık değişmiyor duştan çıktığım saniye tekrar terliyorum 0 0 Yorumla
sssormayiseviyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl cok guzel kokulari var parfüm gibi kullanıyorum 0 0 Yorumla
Unexpectedyeis_18 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl daha az duj jeli daha az şampuan ve soguk suyla yıkanmakk 0 0 Yorumla
Cekyat22 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Fayansları sıcak su ile ısıtmak zorunda kalmıyorum😂 0 0 Yorumla
aciamatatli Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Ay bu sabun çok güzel ama zeytinyağlı olanı da beğeniyorum 0 0 Yorumla
Gizliyim38 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Yazın genelde kısa süreli ama sık sık duş alıyorum 0 0 Yorumla
hesen00 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Duru cilt bakım sabunu ciddi anlamda çok memnun kaldığım ürün 💗 0 0 Yorumla
Red_Queenn Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Dürü ürünlerini kullanıyorum paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
_ekinss_ Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Daha sık duş alıyoruz ve daha çok ürün kullanıyoruz 0 0 Yorumla
aslanburcu0 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Yazın vücuduma maske yapmayı çok seviyorum özellikle meyve aromalı tavsiye edeirm 0 0 Yorumla
senaymak Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl sacim daha cok uzuyor surekli yıkıyorum ve gunes görüyor sampuani azaltıyorum 0 0 Yorumla
minamila Takip Et Xper 1 Yaş: 39 1 yıl Bende duru kullanıyorum dus sayisi artması dışında bı değişlik yok 0 0 Yorumla
Yahyayılmaz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Hiç bir şey değişmiyor aksi takdirda daha değişik bir hal alıyor 0 0 Yorumla
bepa2641 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 1 yıl Bol ferahlıklı ürünler Resmen açıyor tenimiBayılıyorum 0 0 Yorumla
LadyDoha_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Güneş koruyucuları duştan sonra mutlaka kullanılmalıdır 0 0 Yorumla
AskAdami9191 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Soğuk suyla duş alıyorum başka bi değişiklik yok 0 0 Yorumla
Acde11 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 1 yıl Sadece soğuk sıcak dengesi değişir. Buz gibi soğuk su adamı kendine getirir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
348Cevap
Aga böylee yaza özel gençleştirici kremler flan müq demi aga napim iki katı daha fazla duş alıyom çoğu insanda böyledir yani
Hiç bir şey değişmiyor kışın olduğu gibi yazın aynı şekilde sabah akşam duş alışkanlığımı devam ettiriyorum
Her denize gittiğim için sabah akşam duş aliyorum bide duş jeli çok fazla kullanıyorum
Hayvansal yağ ve gluten içermez, hem cildine hem doğaya dosttur.
Cilt bakimi yapiyorum ve genelde yaz mevsimine uygun dus jeli veya sabun kullaniyorum
Sıcak suyla vücudu rahatlattıktan sonra aniden soğuk suyla sıkılaşıp çıkmak
hergun almaya baslıyorum normalde iki gunde ve ya uc gunde bir olur
Duru’ya duş alıp duru duruoo oluyoruz duru gerçekten harika.
aromalı ve daha ferahlatıcı kokular tercih edilmesi daha mantıklı
Kimyasal içerikli ürünler ve özellikle boykot ürünler kullanmıyorum.
Duru adamdır zaten evinden asla vazgeçmez bir parçam
Valla cok fazla dusta oyalanamiyorum malum yoğunluk
Yazları cok fazla duş aliyorum haftada 3,4 defa falan hava cok sicak
soğuk su ile duj jelini durulamadan önce biraz bekletiyorum
Soguk bir dus, fresh bir dus jeli butun gunumu guzellestirebilir
Tek duş alsınlarda sabunsuz köpüksüz alsınlar be adamlar kokarca gibi geziyor
Duru şampuanlar gerçekten çok kullanışlı teşekkürler
Hiçbir şey değişmiyor güneş kremi nemlendirici devam
Su sıcak değil ılık oluyor, bi de altında daha uzun süre duruyorum
Duru iyi bi marka Fiyat olarakta diğer ürünleri baz alırsak çok daha iyi
Ferah kokan narenciye içermeyen duş jellerine bayılıyorum
Uzun yıllardan beri Duru kullanıyorum ve kalitesinden çok memnunum paylaşım için teşekkürler
Buz gibi su, daha uzun sureli ve hergun yapilan duslar
Ayy herkese tavsiye ederim ben zeytinyaglisini kullanıyorum cildimi yumuşacık yapiyoo
Daha fresh, ferahlatıcı kokular tercih ederim yaz aylarında duş alırken
Daha fresh, ferahlatıcı kokular tercih ederim yaz aylarında duş alırken
Yıllardır Duru kullanıyorum paylaşım için teşekkürler Duru ürünlerinden çok memnunum
Duru mükemmel bir sabun herkese tavsiyemdir ❤️
Aynı şeyler sadece haftada 3 defa kışın ise günde en az 1 defa yazın duşa giriyorum
En sevdigim kati sabundur kesinlikleee. . . . . . . . . . ... . . . . .. . .
bol bol sac kremi kullaniyorum saclarim daha yumusak olsun ve nemden dolayi kabarmasin diye
@Duru kullanmadığım ürün kullanmayı düşünüyorum gerçekten söylendiği gibi kaliteli mi bilemedim
Duru duş sabunu çok güzel kokuyor önemli buluşmalarımdan önce mis gibi kokmamı sağlıyor
Sıklığı artıyor tabiki günde iki kez duşa girmek durumunda kalıyorum
Yazın duş rutininde değişen şey gün aşırı tekrarlaması ve asla yetmemesi...
hiçbir şey değişmiyor 1 kere başımı sabunluyorum, 1 kere lifleniyorum sonra dökünüp çıkıyorum
buz gibi soguk suyla dus almak kadar guzel birsey yok
Kesinlikle her sabah yüzümdeki sivilceler için kullanıyorum 1 tane bile kalmadi
Sade suyla duş alıyorum malım sıcaklar günde 3 4 kere duş aldırıyor
Şahsen ben yıllardır Duru kullanıyorum ve çok memnunum paylaşım için teşekkürler Duru
Kokular enfes gerçekten denedim devam edicem kullanmaya
yazın duş alsamda artık değişmiyor duştan çıktığım saniye tekrar terliyorum
cok guzel kokulari var parfüm gibi kullanıyorum
daha az duj jeli daha az şampuan ve soguk suyla yıkanmakk
Fayansları sıcak su ile ısıtmak zorunda kalmıyorum😂
Ay bu sabun çok güzel ama zeytinyağlı olanı da beğeniyorum
Yazın genelde kısa süreli ama sık sık duş alıyorum
Duru cilt bakım sabunu ciddi anlamda çok memnun kaldığım ürün 💗
Dürü ürünlerini kullanıyorum paylaşım için teşekkürler
Duru kullanıcam seni, deneyimleri paylaşırım
Hindistan cevizli duş jeli kullanıyorum 🥥🌴
Daha sık duş alıyoruz ve daha çok ürün kullanıyoruz
Yazın vücuduma maske yapmayı çok seviyorum özellikle meyve aromalı tavsiye edeirm
sacim daha cok uzuyor surekli yıkıyorum ve gunes görüyor sampuani azaltıyorum
Bende duru kullanıyorum dus sayisi artması dışında bı değişlik yok
Hiç bir şey değişmiyor aksi takdirda daha değişik bir hal alıyor
Bol ferahlıklı ürünler
Resmen açıyor tenimi
Bayılıyorum
Güneş koruyucuları duştan sonra mutlaka kullanılmalıdır
Soğuk suyla duş alıyorum başka bi değişiklik yok
Sadece soğuk sıcak dengesi değişir. Buz gibi soğuk su adamı kendine getirir