Yaz rutinimde daha çok duş aliyorum. Saçım kirli olduğu için değil de daha ziyade terleme sebebiyle duşa giriyorum. O nedenle 20 dakikada şeklinde duş alıp çıkıyorum. Gayet de yeterli oluyor düzenli ve sık olduğu için
Herkesin rutini farklıdır ama lütfen her banyoda olmaz ama her iki banyoda bir kıllarınızı alın ya zaten terliyor sunuz ve ister istemez koku oluyor birde kıllar ekstra koku yapıyor lütfen almasanız bile bir deodarant lütfennnn ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hava çok sıcak bu hava'da parlayamam 😂😂😂İyi ki yaşadıgım şehirde deniz var aq yoksa çekilmez
Çeşitli duş jelleri sabunların çıkması sadece, başka bir değişiklik olduğu yok, rutin aynen gidiyor. Ama farklı bir sabun ve duş Jeli daha bir heyecan yarattı oluyor acaba nasıl güzel kokuyormu kalıcı mı diye merak uyandıran yanları var.
Ben çocukluğumdan beri duru markasına bir sempatim var. Markette sabun alacaksam elim hep duru ya gider. Bilmem sebep sevgiden mi kaynaklı yoksa reklamın gücü mü?
Duş rutinimde değişen bir şey yok. Vücudum son derece alerjenik olduğu için devamlı dermatolojik ürünler kullanmam gerekiyor, hâl böyle olunca da duş konusunda bir değişikliğe gidemiyorum maalesef. 😃
Yaz rutininde, kışın kullandığım gibi saçımı düzleştirmiyorum daha çok buklelerimi belirginleştirecek ve hacim vericek kıvırcık saç rutinleri uyguluyorum çokkk güzel oluyorr 😄
kesinlikle dua rutinim degisiyor direkt suyun derecesine kadar vucuda cok onem veriyorum yazin 2 kere sampuan ama dakikalarca soguk suyun altinda durmak gibi
yaz aylarinda dus alirken o sicak su sacmaligini tumden birakip soguk suyla dus aliyorum bide sampuan veya sabun olmadan cunku su ter kokusunu yoketmeye yeterli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Her gün duş almak lens kullanan ve kizil sac kullanan briisi için çok zor maalesef
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Jeller iyi değil diye yazıyorlar ama sabun kullanmak daha güzeli.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bende pel birsey degsimiyor suyun sıcaklığı dışında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
348Cevap
Daha soğuk su ile duş. kışa nazaran yazın daha soğuk duş aliyorum
Sizde yaz aylarının sıcak dönemlerinde, cildinizin ihtiyaç duyduğu temizlik bakımını Duru Hydro Pure Şeffaf Cilt Bakım Sabununu ile karşılayınız.
Şeffaf cilf sabunu denemedim merak ettim ama denerim, paylaşım için teşekkürler.
Çok kaliteli ve nemlendirici bir ürün tavsiye ederim hep kullanıyorm
Yazın daha soğuk suyla duş alıyorum ve günde bazen üç kez duş aldığım olmuştu
Daha sık duş, daha sık duru duş jelleri günümü motive etmek için yetiyor.
Dilin güneş kremi sürün ve canlansın teniniz
Duru çok teşeklür ederim hediye olarak keşke yollasanız çok seviyorum
Zaten güneş gibi parLıyorum şekeRrim sen taSaLanma.. 😏🤭😜🤩🤣🤣
Duru ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan çok memnunum paylaşım için teşekkürler
Tabii ki de duş alma sıklığı değişiyor yazın her gün duş alırım ve soğuk suyla duş alırım
Kisin sabun kullanirken, yazin hizli oldugu icin dus jellerine geciyorum
bencede kullanmak lazım ferahlatıcı serinletici oluyor
valla ürünlerini severek kullanıyorum çok güzel
Daha sık duş, daha sık duru duş jelleri günümü motive etmek için yetiyor. 🌸
Aynı değişen bir şey yokk sadece daha soğuk su ile duş alıyorum
Yazları hergün duşa giren biri olarak çok faydalı bir yazı olmuş. Teşekkürler.
Yaz rutinimde daha çok duş aliyorum. Saçım kirli olduğu için değil de daha ziyade terleme sebebiyle duşa giriyorum. O nedenle 20 dakikada şeklinde duş alıp çıkıyorum. Gayet de yeterli oluyor düzenli ve sık olduğu için
En güzeli
Duru'nun ürünleri çok kaliteli ve güzel keyifle kullanıyorum duştan çıkınca rahatlık hissediyorum
Hafif kalıcı duş jelleri ve şampuanlar Bi tık fresh kokulu lar tercihim
Herkesin rutini farklıdır ama lütfen her banyoda olmaz ama her iki banyoda bir kıllarınızı alın ya zaten terliyor sunuz ve ister istemez koku oluyor birde kıllar ekstra koku yapıyor lütfen almasanız bile bir deodarant lütfennnn ya
Hava çok sıcak bu hava'da parlayamam 😂😂😂İyi ki yaşadıgım şehirde deniz var aq yoksa çekilmez
Çeşitli duş jelleri sabunların çıkması sadece, başka bir değişiklik olduğu yok, rutin aynen gidiyor. Ama farklı bir sabun ve duş Jeli daha bir heyecan yarattı oluyor acaba nasıl güzel kokuyormu kalıcı mı diye merak uyandıran yanları var.
yazın kışa göre daha sık (hatta bazen günde 2 kere) duş alındığı için daha kısa süreli ve hızlı oluyor
Ben çocukluğumdan beri duru markasına bir sempatim var. Markette sabun alacaksam elim hep duru ya gider. Bilmem sebep sevgiden mi kaynaklı yoksa reklamın gücü mü?
Duş rutinimde değişen bir şey yok. Vücudum son derece alerjenik olduğu için devamlı dermatolojik ürünler kullanmam gerekiyor, hâl böyle olunca da duş konusunda bir değişikliğe gidemiyorum maalesef. 😃
Uzun yıllardır Duru kullanıyorum ve kalitesinden çok memnunum üründen çok memnunum paylaşım için ayrıca teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık
Yaz rutininde, kışın kullandığım gibi saçımı düzleştirmiyorum daha çok buklelerimi belirginleştirecek ve hacim vericek kıvırcık saç rutinleri uyguluyorum çokkk güzel oluyorr 😄
kesinlikle dua rutinim degisiyor direkt suyun derecesine kadar vucuda cok onem veriyorum yazin 2 kere sampuan ama dakikalarca soguk suyun altinda durmak gibi
Duru ile cildimiz degişiyor, Duru işini bilir.
Yazın günde 2 kere duş şart oluyo
yaz aylarinda dus alirken o sicak su sacmaligini tumden birakip soguk suyla dus aliyorum bide sampuan veya sabun olmadan cunku su ter kokusunu yoketmeye yeterli
Her gün duş almak lens kullanan ve kizil sac kullanan briisi için çok zor maalesef
Jeller iyi değil diye yazıyorlar ama sabun kullanmak daha güzeli.
Bende pel birsey degsimiyor suyun sıcaklığı dışında
Duru ürünleri olarak duş jellerini beğeniyorum
Daha önce kullanmıştım. Performansı tatmin edici düzeyde diyebilirim.
Pek bı değişiklik olmuyor ama malum havaların sıcakligindan dolayı her gün duş almaya özen gösteriyorum
Hımmm denedim diyorsun yani :) inan bende deneyeceğim
Yazın günde nerdeyse 5 defa duşa girmisligim vardır bu yüzden yazın cildim biraz daha kuru oluyor maalesef
Duş sabunlarının daha iyi temizleyici olduğunu düşünüyorum. ve Duru'nun sabunları çok etkileyici.
Uzun senelerdir Duru kullanıyorum ve kalitesinden bayağı memnunum paylaşım için teşekkürler duru
Duş denince akla duru gelir.
Duru ile durulanmak. Özgüvenli bir şekilde ferah temiz ve neşeli bir gün yaşamak
Bütün gun sıcaktan piştikten sonra akşam duş alırken çıkmak istemiyor mis gibi kokuyor ve içimi fershlatıyor çok hoş
şu duş jelinin kullanım kolaylığını da değiştirseniz çok güzel olacak
dediğiniz kadar iyiyse bir deneyelim
Durunun sabunlarina bayılıyorum hem güzel kokuyo hem duş jeli gibi arinmasi zor değil sivilce yapmıyor
yazları çok daha hafif ve nemlendirici etkisi yüksek şampuanlar tercih etmek daha doğru olur diye düşünüyorum
Ben sicak su dan baska suyla dus alamam normalde. Ama yazin biraz daha ilik suyla dus aliyorum. Galiba tek değişen o.
Uzun yıllardır Duru bakım ürünlerini kullanıyorum kalitesinden memnunum paylaşım için teşekkürler Duru
En başta ter kokmamak için duş sayısını arttırma kaliteli bebek sabunu vücuda kafayı mentollü şampuanlar en son duş jeli
Daha fresh ve okyanus esintileri olan rahatlatıcı kokular içeren duş ürünleri ve soğuğa yakın ılık su tercih ediyorum
Yıllardır duru'nun ürünlerini kullanıyorum çok da memnunum paylaşım için teşekkür ederim ben zaten 2 günde bir duş alıyorum
Daha az şampuan ve daha çok duş jeli kullanıyorum özellikle daha hafif kokuları olanları başka bir değişiklik yok
Kisinda yazinda aslinda dus aliskanliklarim ayni ama tavsiyem yazin daha sikla dus almak cunku gercekten ihtiyacimiz oluyor
Olum aynı duş şampuanlari işte birsey degismiyo keşke duş şampuanı yerine hayatımı değiştirsem daha iyi olurdu
Genelde yazın saçıma çok ürün kullanmıyorum zaten terliyoruz şampuanla yıkıyorum soğuk suyla duruluyorum ve duştan sonra yağ sürüyorum o kadar
Sabunlar cildi çok kurutuyor o yüzden nemlendirme etkili sabunlar daha çok tercih edilebilir ve tabi güzel kokan kokusu biraz tende kalabilen
Kese kesinlikle her duşa çıkıyor. Banyoda kalma süresi de azalıyor çünkü sıcaktan hayatımı kaybetmek istemiyorum.
özellikle yaz ayları için muhteşem bir şey sürekli duş alıyoruz ee haliyle duru da olmazsa olmazımız
Suyun sıcaklıgı degısıyor... bir de zaten sık sık dus aldıgım icin sacımı 1 kez falan sampuanlıyorum sadece, krem de 2 3 dusta bir.