Diğer Seçimini yap, sana özel önerimizi kap! Duş alışkanlıkların neler? (Sayfa 3) Duru Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3017 Seçimini yap, sana özel önerimizi kap! Duş alışkanlıkların neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
KaHv3mOLaSı Takip Et Xper 3 Yaş: 38 1 yıl Duru'nun ürünlerini bende bazen kullanıyorum ve memnunum teşekkürler Duru 0 0 Yorumla
Tatlı_EsinTi Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl İki günde bir duş alırım genellikle sabahları ve duru'nun ürünlerini kullanırım 0 0 Yorumla
Güzel__Düşler Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl İki günde bir duş alıyorum ve duru'nun ürünlerini kullanmaktan memnunum 0 0 Yorumla
benserdar34 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Zeytinyağlı sabunla saçlarımı yıkamak en büyük alışkanlık :D 0 0 Yorumla
Baybarssyd Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Soğuk duş severim ve mutlaka beyaz sabun ve vücut losyonu kullanmadan çıkma:) 0 0 Yorumla
Sunaeren_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Durunun yüz yıkama sabunu çok güzel uzun senedir kullanıyorum çok güzel 0 0 Yorumla
trinanaynaynaynom Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl valla once buhar banyosunda kirlerimizi yumusatiyoruz sonra paklaniyoruz 0 0 Yorumla
_Rulingg_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl saç yıkamakkk ve neler nelerrr farklı şeyler de varrrrr 0 0 Yorumla
bbfamous Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl her günnnnnnn, çok terliyen bir insan olarak her günn 0 0 Yorumla
karlbn_ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Saçlarımı kabarmaması için ilk önce bakım yağı sürüyorum, yıkarken soğuk su kullanıyorum 0 1 Yorumla Aşkolojiyıldızı 1 yıl Duşta sac maskesi sonra kurutulan krem daha sonra argan yağı Yorumla
Zodiac35Tr Takip Et Xper 3 Yaş: 45 1 yıl Her gün olmazsa olmazım güne ılık bir duş ile başlarım ve sonrası güzel bir kahve 0 0 Yorumla
omeryerebakan Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Çok sık duş almak ta iyi değil haftada 1 ideal tabi gününün nasıl geçtiğine de bağlı 0 0 Yorumla
SınırTanımayanHurişş Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Yalnız başıma dış yapmayı hiç sevmem. Suş yaparken yanımda illa biri olmalı. 0 0 Yorumla
Süperkız500t Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Durunun bütün ürünleri kaliteli ve ucuz parasın hakkını veriyor 0 0 Yorumla
queenofksss Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Banyo yapmadan durabilen var mı ya elimde olsa hergün yaparım 0 0 Yorumla
AşağıİnenPiston Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ferahlatması ve serinletmesi aradığım iki özellik. :) 0 0 Yorumla
çakaldüdükleyenBoga Takip Et Xper 1 Yaş: 46 +1 yıl Aloe Vera, tam bana göre. Ürünlerini beğeniyorum Duru'nun. 0 0 Yorumla
gokhansertt Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Duşta şarkı söylemeyen yoktur diye düşünüyorum haksız mıyım arkadaşlar skdkdkk 0 0 Yorumla
0gizlikalsın0 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Önceden sıcak su açmak ve buhar oluşmasını saplamak 0 0 Yorumla
_anı_yaşa Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Duş alışkanlığım yok yazın her gün yikanman lazım 0 0 Yorumla
Benibul1234_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl duru şampuan duj jeli daha önce kullandım memnunum kullanmaya devam ediyoruz 0 0 Yorumla
Sergio07 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Duru ferahlığı her zaman başka duru Ferahlı her zaman b. 0 0 Yorumla
Kızlar_S0ruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Duru duş jelini kullanıyorum ve kokusu gerçektende muazzam 0 0 Yorumla
lola_13 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Duş jeli gibi aşırı kimyasal madde yerine zeytinyağlı kalıp sabun kesinlikle en iyisi. 0 0 Yorumla
RakıİçenÖlmez Takip Et Xper 1 Yaş: 102 +1 yıl Duru şampuanı , duru kese köpüğü derken ben önüme geleni alıyorum kusura bakmayın lütfen 🥺 0 0 Yorumla
problemlimisin Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Sakura çiçeğinin kokusunu severim, testte de o çıktı, deneyeceğim sabunu. 0 0 Yorumla
hilossum Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Duru'nun tüm ürünlerine bayılıyorum. Sakura Şeffaf Bakım Sabunu'nu çok beğendim 0 0 Yorumla
soullfy Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl En güzeli Defne yapraklı zeytin yağlı kalıp sabun el yapımı 0 0 Yorumla
birazzserts Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Duru markasını şampuan olarak değil ama sabun olarak çok beğeniyorum 0 0 Yorumla
muratttttt42 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Duş çok güzeldir yıkanmak tarif edilemez çok şükür edelim 0 0 Yorumla
Jw1111 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Durunun aloa veralı sabunu gerçekten müthiş koyuyo ve kaliteli 0 0 Yorumla
Gentileman1234 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl 3 ögün yemek yercesine duş yapıyorum sıcaktan dolayı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl en sevdigim seylerden biri dus jeliyle dus almak mutis rahatlatiyo cildi 2 1 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl En son ne zaman duş aldin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Olmazsa olmazlarım birincisi müzik ikincisi Duru'nun muhteşem kokulu duş yerleri Teşekkürler durur✨️😊 0 0 Yorumla
Açılındoktorgeldii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Bence günde en az iki defa alınmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Durunun okyanus ferahlığı duş Jelini aşırı seviyorum kokusu çok güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl duru nun yılbaşı serisi yeşil olanı her duşa girdiğimde kullanırım bayılıyorum kokusunaaa 0 0 Yorumla
Naturelive Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Teşekkür ederim önerinizi değerlendireceğm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Saçlarımı şampuanlayip yıkamadan duş jeliyle de vücudumu yıkıyorum. Sonra hepsini bir yıkıyorum 0 0 Yorumla
Bay_İbne Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Gün aşırı duş almak daha sağlıklı diye duymuştum 0 0 Yorumla
İblisPerisi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Duş jelli + şampuan hergün sabah soğuk suyla 0 0 Yorumla
selayilayda Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Duru duş jeli ile duş keyfi bambaşka gerçekten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
Cildimi bu hale getiren soğuk su mükemmel bir şey
Duru'nun ürünlerini bende bazen kullanıyorum ve memnunum teşekkürler Duru
İki günde bir duş alırım genellikle sabahları ve duru'nun ürünlerini kullanırım
İki günde bir duş alıyorum ve duru'nun ürünlerini kullanmaktan memnunum
Zeytinyağlı sabunla saçlarımı yıkamak en büyük alışkanlık :D
Soğuk duş severim ve mutlaka beyaz sabun ve vücut losyonu kullanmadan çıkma:)
Durunun yüz yıkama sabunu çok güzel uzun senedir kullanıyorum çok güzel
valla once buhar banyosunda kirlerimizi yumusatiyoruz sonra paklaniyoruz
Yaaa bayılıyorum duru nun ürünlerine miss miss
saç yıkamakkk ve neler nelerrr farklı şeyler de varrrrr
her günnnnnnn, çok terliyen bir insan olarak her günn
Saçlarımı kabarmaması için ilk önce bakım yağı sürüyorum, yıkarken soğuk su kullanıyorum
Duşta sac maskesi sonra kurutulan krem daha sonra argan yağı
Her gün olmazsa olmazım güne ılık bir duş ile başlarım ve sonrası güzel bir kahve
Çok sık duş almak ta iyi değil haftada 1 ideal tabi gününün nasıl geçtiğine de bağlı
Yalnız başıma dış yapmayı hiç sevmem. Suş yaparken yanımda illa biri olmalı.
Durunun bütün ürünleri kaliteli ve ucuz parasın hakkını veriyor
Banyo yapmadan durabilen var mı ya elimde olsa hergün yaparım
Ferahlatması ve serinletmesi aradığım iki özellik. :)
Aloe Vera, tam bana göre. Ürünlerini beğeniyorum Duru'nun.
Duşta şarkı söylemeyen yoktur diye düşünüyorum haksız mıyım arkadaşlar skdkdkk
Önceden sıcak su açmak ve buhar oluşmasını saplamak
Duş alışkanlığım yok yazın her gün yikanman lazım
duru şampuan duj jeli daha önce kullandım memnunum kullanmaya devam ediyoruz
Duru ferahlığı her zaman başka duru Ferahlı her zaman b.
Duru duş jelini kullanıyorum ve kokusu gerçektende muazzam
Duş jeli gibi aşırı kimyasal madde yerine zeytinyağlı kalıp sabun kesinlikle en iyisi.
Duru şampuanı , duru kese köpüğü derken ben önüme geleni alıyorum kusura bakmayın lütfen 🥺
Sakura çiçeğinin kokusunu severim, testte de o çıktı, deneyeceğim sabunu.
Duru'nun tüm ürünlerine bayılıyorum. Sakura Şeffaf Bakım Sabunu'nu çok beğendim
En güzeli Defne yapraklı zeytin yağlı kalıp sabun el yapımı
Duru markasını şampuan olarak değil ama sabun olarak çok beğeniyorum
Duş çok güzeldir yıkanmak tarif edilemez çok şükür edelim
Durunun aloa veralı sabunu gerçekten müthiş koyuyo ve kaliteli
Çok güzel bir testi keyifle yaptım teşekürler
Hergun knk hergun tabiki guzel kokmak iyidir
3 ögün yemek yercesine duş yapıyorum sıcaktan dolayı
en sevdigim seylerden biri dus jeliyle dus almak mutis rahatlatiyo cildi
En son ne zaman duş aldin
Olmazsa olmazlarım birincisi müzik ikincisi Duru'nun muhteşem kokulu duş yerleri Teşekkürler durur✨️😊
Duru duş sabunu harika kesinlikle.
Bence günde en az iki defa alınmalı
Durunun okyanus ferahlığı duş Jelini aşırı seviyorum kokusu çok güzel
duru nun yılbaşı serisi yeşil olanı her duşa girdiğimde kullanırım bayılıyorum kokusunaaa
Her gün duş alırım mutlaka
Duş jeli, keselenme, peeling
Her günn yatmadan o önce diyorum
Teşekkür ederim önerinizi değerlendireceğm
Duru olsun gerisi önemli değil
Saçlarımı şampuanlayip yıkamadan duş jeliyle de vücudumu yıkıyorum. Sonra hepsini bir yıkıyorum
bu sicaklarda hergun tabikide
Pek bir duş alışkanlığım yok
Duru sen olmasan ne yapardık
2 günde bir tabiki benim açımdan
Bol köpük hoş bir koku ve uzun süre
gir duşa aç suyu Durulan çık:)
Gün aşırı duş almak daha sağlıklı diye duymuştum
Duş almak çok iyi tebrik ederim
Duş jelli + şampuan hergün sabah soğuk suyla
3 kere şampuanla yıkarım vücudumu
Duru duş jeli ile duş keyfi bambaşka gerçekten
Duşta müzik dinlemek tabiki😅