Diğer Seçimini yap, sana özel önerimizi kap! Duş alışkanlıkların neler? (Sayfa 4) Duru Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3017 Seçimini yap, sana özel önerimizi kap! Duş alışkanlıkların neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Duşa girerken vazgeçilmezim birincisi şarkı İkincisi de mis kokulu durunun duş jeleri ✨️😊 0 0 Yorumla
Hassasdokunus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 86% 1 yıl Organik duş jeli olursa kullanılabilir 0 0 Yorumla
Bovinaa Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Duru Sakura Cicegi cikti deneyip gorelim :) 0 0 Yorumla
occipital Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 98% 1 yıl Güzel ferahlatıcı bir ürün yok maalesef 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Duş jelinin bıraktığı hissi pek sevmiyorum 0 0 Yorumla
AlKarısıAlbız Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 86% 1 yıl Soğuk suya girip duş alıyoruz valla bu sıcaklarda 0 0 Yorumla
melisanınsoruları Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl 2 kere sampuanlamak keselenmek 0 0 Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sabun olarak tabiki duru kullanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Duru çok özel bir marka duşta katı sabun olarak bu markayı kullanırım 0 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Duş jeli lif ve ılık su olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
Damla65655 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Ben duruyu denemedim ama denemek istiyorum 0 0 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Mor olanının kokusu güzel diğerlerini bilmem 0 0 Yorumla
Trader_Osman Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl soru harika olmuş // duş almak gibisi yok 0 0 Yorumla
muhendisbey38 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Duşta uzun süre durmak en sevdiğim alışkanlık 0 0 Yorumla
Kraliçe_AsaLeTi Takip Et Xper 2 Yaş: 20 , eic 73% +1 yıl İki günde bir ben mutlaka duş alırım 0 0 Yorumla
dişiaslan22 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Bana aloe vera çıktı deniycem kesinlikle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Durunun okyanus esintisi olan duş jelini kullanıyorum bir harikaaaa 0 0 Yorumla
fitifiyy Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Sabunu güzel oluyor jeli henüz denemedim 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Duru dus jellerini denemedim mefak ediyorum 0 0 Yorumla
MotorcuNecmi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 67% +1 yıl Aampuanin ismini unuttum kadın samouaniydi 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Hemen hemen her gün duş alırım ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
249Cevap
Ilık suyla yıkanırım genelde
Duşa girerken vazgeçilmezim birincisi şarkı İkincisi de mis kokulu durunun duş jeleri ✨️😊
Organik duş jeli olursa kullanılabilir
kapanışı soğuk suyla yapmak
Duru Sakura Cicegi cikti deneyip gorelim :)
ferah ferah oluyoır mis gibi
Benim duş Almam çok uzun sürüyor
Öneriler muhteşem olmuş ☺️
Güzel ferahlatıcı bir ürün yok maalesef
Yaz ayları sabahları güne zinde başlamak için duş alırım
Her gün duş almak önemli.
Ben her sabah güne enerjik başlamak üzere duşumu alırım.
Duş jeli olmadan duş mu olur
Duş jelinin bıraktığı hissi pek sevmiyorum
Liflenme ve müzik tabi ki
Favorim her zaman Duru 😊
Öneri için teşekkürler, deneyeceğim.
İlk önce şampuanla başlarım 😁
Her gün yapılması gerekiyor bence
Hızlı çıkmak için suyu hemen ılıtmak
sakura şeffaf bakım çıktı tam benlik
Soğuk suya girip duş alıyoruz valla bu sıcaklarda
2 kere sampuanlamak keselenmek
Sabun olarak tabiki duru kullanırım