Kadın Emeği Yüzünüzü yıkarken kese mi kullanırsınız lif mi? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yüzünüzü yıkarken kese mi kullanırsınız lif mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cildim kızarıyor ve tahris oluyor maalesef kullanmıyorum yıkıyorum suyla sadece aleo vera kullanıyorum bazen üstüne bepanthol sürüyorum 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İkisini de kullanmıyorum. Cildim hassas olduğu için böyle şeyler tahriş ediyor. 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ikisini de kullanmıyorum ellerimle yıkıyorum yüzümü :) 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yıpranma olmaması için ikisini de kullanmıyorum. Ellerle yumuşakça arındırmak kâfi.. 1 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yüzümü yıkarken kese gibi yüzümde mikro çiziklere yol açabilecek ürünler kullanmam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İkisi de kullanılmamalı cildi çizer en güzeli ellerimizle ovmak bu yeterli 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cildim hassas olduğu için tercih etmiyorum 1 0 Yorumla
s400hastasi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Kızarmış tavuk 🐔 gibi olmuşsun 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Resimdeki ben değilim. 😄 Yorumla s400hastasi +1 yıl Pp deki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben lif kullanırım
Cildim kızarıyor ve tahris oluyor maalesef kullanmıyorum yıkıyorum suyla sadece aleo vera kullanıyorum bazen üstüne bepanthol sürüyorum
İkisini de kullanmıyorum. Cildim hassas olduğu için böyle şeyler tahriş ediyor.
ikisini de kullanmıyorum ellerimle yıkıyorum yüzümü :)
Yıpranma olmaması için ikisini de kullanmıyorum. Ellerle yumuşakça arındırmak kâfi..
Yüzümü yıkarken kese gibi yüzümde mikro çiziklere yol açabilecek ürünler kullanmam
Lif ve peeling yapmak
İkisi de kullanılmamalı cildi çizer en güzeli ellerimizle ovmak bu yeterli
Hiçbir şey kullanmam genelde 😄
elimizi kullanıyoruz yetmiyor mu :D
Cildim hassas olduğu için tercih etmiyorum
Kızarmış tavuk 🐔 gibi olmuşsun
Resimdeki ben değilim. 😄
Pp deki
İkisini de sürmem
Yüzümü de keselerim
El kullanırım
Lif...