Cilt Bakım Tarafını seç: Aloe vera mı 🌱 Sakura mı? 🌸 Hangisi sana daha iyi hissettirir? (Sayfa 2) Duru Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2922 Tarafını seç: Aloe vera mı 🌱 Sakura mı? 🌸 Hangisi sana daha iyi hissettirir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 51 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabii ki Sakura mı? 🌸Aloe vera ne ya! Onu bulaşık deterjanında da kullanıyorlar🙂 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *Sakura✅ Yorumla
İnfluencerIşığı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Az önce sakura çıktı, az sonra markete gidiyorum! :) 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Sabun en iyisi, Cide baktıkça daha çok istiyor en iyisi hiç bakmamak 0 0 Yorumla
Tatlı_EsinTi Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Duru benim tek tercihim şampuandan tutun da sabuna kadar tek kullandığım ürün ve kullanmaktan memnunum 0 0 Yorumla
_Stellaa_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Benim tarafımdan sakuraaa çiçeğini görünce kendimden geçiyorum resmen ve de çok güzel kolisi var 0 0 Yorumla
Kilicalipasa Takip Et Xper 3 Yaş: 49 1 yıl Her ikisi de güzel, uzun zamandır duşta Duru ürünleri kullanıyorum. Hem ekonomik hem de kaliteli ürünler. 0 0 Yorumla
delirmecegece Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Aloe veranın verdigi hissiyati sevmiyorum. Belki de benim cildime iyi gelmemistir. Kesinlikle sakura mukemmel kokusu yeter zaten 0 0 Yorumla
ZilLi_MeLis Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Duru ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan memnunum paylaşım için teşekkür ederim emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
Benibul1234_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Harika bir paylaşım olmuş teşekkürler bu güzel paylaşımız için zaten markette tek tercihim Duru 0 0 Yorumla
Hayalci-Kız Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Duru bakım ürünlerini kullanmaktan memnunum paylaşımınız için teşekkür ederim elinize sağlık emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
Gentileman1234 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl duş keyfi gibisi yok , bunun icin en kaliteli duş jellerini tercih ederim daima, hijyene cok dikkat ederim titiz bir insanım 0 0 Yorumla
soramayanüuye Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl iki koku iki tip te çok güzel ama aloe veranın serinletici ismi ve özelliği onu daha tercih edilir yapıyor ben genede aleo vera derdim 0 0 Yorumla
Sukutuhayalllll Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Aloe Veranın verdiği güzel hissiyatı hiçbir bitki veremez. Duru gibi temiz içerikli bir markayla birleşmesi mükemmel bir buluş 😂🥹 0 0 Yorumla
Kraliçe_Ruhu Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Duru çok kullandığım tercih ettiğim bir marka hepinize teşekkür ederim bu güzel paylaşım için emeği olanlara 0 0 Yorumla
Lady-Hilal Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl aleo vera cildimizi güzelleştirir sakurada kokusu çok beğeniliyor ben aloe vera tercih ederim 1 0 Yorumla
KaHv3mOLaSı Takip Et Xper 3 Yaş: 38 1 yıl Sakura hiç görmedim Aloe Verayı biliyorum. O yüzden Aloe Vera. 1 0 Yorumla
Rokabalık Takip Et Xper 1 Yaş: 53 +1 yıl çıktığı günden beri kullanıyorum. hepsini denedim aloe vera bana göre 1 0 Yorumla
Güzel__Düşler Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Duru bakım ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan çok memnunum hepinize tavsiye ederim 0 0 Yorumla
oygülümbenim Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl duru en beğendiğim hem çok güzel kokuyor tam cildime göre 0 0 Yorumla
Meraklı_Lara Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Duru bakım ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan çok memnunum hepinize tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Bencasperkiz Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Tabi ki de sakura çiçek görünce beni benden alıyor sakura🌸 0 0 Yorumla
Gülndkksjz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Sakura🌸 ama Aloe vera da güzel nemlendiricisini kullanıyorum 0 0 Yorumla
Zodiac35Tr Takip Et Xper 3 Yaş: 45 1 yıl Tabiiki Aloevera. Saf özleri mükemmel hissettiriyor 0 0 Yorumla
nisabaydaar Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl aloe vera beni cok ferahlatiyor tarafim aloe vera 0 0 Yorumla
1Çınar Takip Et Xper 2 Yaş: 35 1 yıl Kesinlikle Aloe Vera iyi geliyor bana çok severim ve severek kullanıyorum 0 0 Yorumla
kswolsallala Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Aloe Vera çünkü cildimi aşırı yatıştırıyor mükemmel bir şey bence 0 0 Yorumla
mahir5555 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl kalitesine güvendiğim ender firmalardan teşekkürler 0 0 Yorumla
AşağıİnenPiston Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Aloe vera der, susarım! :) Gideyim de bir duş keyfi yapayım. 0 0 Yorumla
Topunuzu Takip Et Xper 2 Yaş: 86 1 yıl Tabiki Duru daha iyi hissetirecektir. Denememiz yeterli. 0 0 Yorumla
gokhanbaran Takip Et Xper 3 Yaş: 38 1 yıl Araştırmalara göre aloe vera sakurayı acıkcası ilk kez duyuyorum 0 0 Yorumla
zmnxbcv Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Her zaman aloe verayi daha fazla kullanırım cilde bir sürü yararı var 0 0 Yorumla
_anı_yaşa Takip Et Xper 3 Yaş: 109 1 yıl Tarım kooperatifinden aldım sabun onunla yikaniyorum 0 0 Yorumla
Billy_Lomis29730 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Aloe vera daha çok serinletirken sakura biraz daha vicudu yumuşatır diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
RoyaL_Queen Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Duru'nun ürünlerini kullanıyorum paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
Yusuf545412 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Aloe vera sanırım dokusuyla duştayken daha iyi hissettirir bundan dolayı onu tercih ediyorum 0 0 Yorumla
edaswnm Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl aloe vera hem dogal hem de cildi parlatiyor ya ustune tanimam 0 0 Yorumla
Jw1111 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Her zaman aloa vers ben bitkisini dahi yetiştiryorum çok fazla yararı olan bir bitki 0 0 Yorumla
badegülll Takip Et Xper 6 Yaş: 126 +1 yıl Aloe veraya alerjim olduğu için sakurayi tercih ederim 0 0 Yorumla
_Ebr4r_ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Sakura daha çok seviyorum ama Aloe vera daha temiz hissettirir 0 0 Yorumla
MonaVeMemeleri Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sakura tabii ki 😌 ama Aloe Vera da en sevdiklerimden 0 0 Yorumla
Pembe-Rüyalar Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Emeğinize sağlık harika bir paylaşım olmuş teşekkürler bu güzel paylaşmak için 0 0 Yorumla
Sesola Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl bence aloavera her zaman alirım bayaa faydasıda var. 0 0 Yorumla
Joesilvera Takip Et Xper 4 Yaş: 60 +1 yıl Muson uağmurları sanırım hislerin en tepesine taşır 0 0 Yorumla
jdksjdkd Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Sakura tabii ki mükemmel kokusu var durunun şeffaf sakura sabunu vardı bende yine alacağım 0 0 Yorumla
Maragiz Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Güzele benziyor, Sakura ne için esans olarak kullanılırsa kullanılsın çok güzel oluyor bence 0 0 Yorumla
Ferit-23 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Her zaman için alo Vera ve alo Vera çok güzel bir gençlik iksiridir. 0 0 Yorumla
KardelenBölük Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl tabikide aiovera tartısmaz denedim faydasını gördüm 0 0 Yorumla
Posko Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Sakura tabiki aloa vera krem olarak kalsın ilgimizi çekmiyor 0 0 Yorumla
Queen-Aura Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Fevkala hadi bir paylaşım olmuş elinize sağlık teşekkürler bu güzel paylaşım için 0 0 Yorumla
Cannsuuuu000 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl İkiside güzel görünüyor ama benim tercihim sakura 0 0 Yorumla
Mert878787 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Duru Hydro Pure Aloe Vera Şeffaf Cilt Bakım Sabunu cildi derinlemesine temizliyor 😊😊😊😊😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
265Cevap
aloe veralı ürünleri çok denedim ama sakurayla yeni tanıştım.
Tabii ki Sakura mı? 🌸
Aloe vera ne ya! Onu bulaşık deterjanında da kullanıyorlar🙂
*Sakura✅
Az önce sakura çıktı, az sonra markete gidiyorum! :)
Sabun en iyisi, Cide baktıkça daha çok istiyor en iyisi hiç bakmamak
Duru olsunda ne olursa olsun, evimden eksik etmem🩵
Duru benim tek tercihim şampuandan tutun da sabuna kadar tek kullandığım ürün ve kullanmaktan memnunum
Benim tarafımdan sakuraaa çiçeğini görünce kendimden geçiyorum resmen ve de çok güzel kolisi var
Her ikisi de güzel, uzun zamandır duşta Duru ürünleri kullanıyorum. Hem ekonomik hem de kaliteli ürünler.
Aloe veranın verdigi hissiyati sevmiyorum. Belki de benim cildime iyi gelmemistir. Kesinlikle sakura mukemmel kokusu yeter zaten
Duru ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan memnunum paylaşım için teşekkür ederim emeğinize sağlık
Harika bir paylaşım olmuş teşekkürler bu güzel paylaşımız için zaten markette tek tercihim Duru
Duru bakım ürünlerini kullanmaktan memnunum paylaşımınız için teşekkür ederim elinize sağlık emeğinize sağlık
duş keyfi gibisi yok , bunun icin en kaliteli duş jellerini tercih ederim daima, hijyene cok dikkat ederim titiz bir insanım
iki koku iki tip te çok güzel ama aloe veranın serinletici ismi ve özelliği onu daha tercih edilir yapıyor ben genede aleo vera derdim
Aloe Veranın verdiği güzel hissiyatı hiçbir bitki veremez. Duru gibi temiz içerikli bir markayla birleşmesi mükemmel bir buluş 😂🥹
Duru çok kullandığım tercih ettiğim bir marka hepinize teşekkür ederim bu güzel paylaşım için emeği olanlara
aleo vera cildimizi güzelleştirir sakurada kokusu çok beğeniliyor ben aloe vera tercih ederim
Sakura hiç görmedim Aloe Verayı biliyorum. O yüzden Aloe Vera.
çıktığı günden beri kullanıyorum. hepsini denedim aloe vera bana göre
Duru bakım ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan çok memnunum hepinize tavsiye ederim
duru en beğendiğim hem çok güzel kokuyor tam cildime göre
Duru bakım ürünlerini kullanıyorum ve kullanmaktan çok memnunum hepinize tavsiye ederim
Tabiki aleo vera doğal olarak aşırı rahatlatıyo.
Tabi ki de sakura çiçek görünce beni benden alıyor sakura🌸
Sakura🌸 ama Aloe vera da güzel nemlendiricisini kullanıyorum
Tabiiki Aloevera. Saf özleri mükemmel hissettiriyor
Sakura'nın zarif büyüsü harikaaa😍❤
aloe vera beni cok ferahlatiyor tarafim aloe vera
Kesinlikle Aloe Vera iyi geliyor bana çok severim ve severek kullanıyorum
Aloe Vera çünkü cildimi aşırı yatıştırıyor mükemmel bir şey bence
Aloe vera tabikide
Nemlendirici etkisi iyi gelir
kalitesine güvendiğim ender firmalardan teşekkürler
Aloe vera der, susarım! :)
Gideyim de bir duş keyfi yapayım.
Tabiki Duru daha iyi hissetirecektir. Denememiz yeterli.
Araştırmalara göre aloe vera sakurayı acıkcası ilk kez duyuyorum
Her zaman aloe verayi daha fazla kullanırım cilde bir sürü yararı var
Tarım kooperatifinden aldım sabun onunla yikaniyorum
Aloe vera daha çok serinletirken sakura biraz daha vicudu yumuşatır diye düşünüyorum
Duru'nun ürünlerini kullanıyorum paylaşım için teşekkürler
Aloe vera sanırım dokusuyla duştayken daha iyi hissettirir bundan dolayı onu tercih ediyorum
aloe vera hem dogal hem de cildi parlatiyor ya ustune tanimam
Her zaman aloa vers ben bitkisini dahi yetiştiryorum çok fazla yararı olan bir bitki
Aloe veraya alerjim olduğu için sakurayi tercih ederim
Sakura daha çok seviyorum ama Aloe vera daha temiz hissettirir
Tabikide sakura çok zarif bi çiçek
Sakura tabii ki 😌 ama Aloe Vera da en sevdiklerimden
Emeğinize sağlık harika bir paylaşım olmuş teşekkürler bu güzel paylaşmak için
bence aloavera her zaman alirım bayaa faydasıda var.
Aloe vera sabun çok güzel duşta ferahlatıyor
Çok fazla bitkisel ürün cildi yıpratır bence
Muson uağmurları sanırım hislerin en tepesine taşır
Sakura tabii ki mükemmel kokusu var durunun şeffaf sakura sabunu vardı bende yine alacağım
Güzele benziyor, Sakura ne için esans olarak kullanılırsa kullanılsın çok güzel oluyor bence
Her zaman için alo Vera ve alo Vera çok güzel bir gençlik iksiridir.
tabikide aiovera tartısmaz denedim faydasını gördüm
Sakura tabiki aloa vera krem olarak kalsın ilgimizi çekmiyor
Fevkala hadi bir paylaşım olmuş elinize sağlık teşekkürler bu güzel paylaşım için
İkiside güzel görünüyor ama benim tercihim sakura
Duru Hydro Pure Aloe Vera Şeffaf Cilt Bakım Sabunu cildi derinlemesine temizliyor 😊😊😊😊😊