Cilt Bakım Tarafını seç: Aloe vera mı 🌱 Sakura mı? 🌸 Hangisi sana daha iyi hissettirir? (Sayfa 3) Duru Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2922 Tarafını seç: Aloe vera mı 🌱 Sakura mı? 🌸 Hangisi sana daha iyi hissettirir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 51 kişi beğendi
kız_anonim Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Aloe Verayı seviyorum kokusu güzel ve insanın içini açıyor 0 0 Yorumla
Khaganate Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Kendim balkonumda aloevera yetistiriyorum. Lazım oldukça koparıp kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aloe Vera kullandım hep. Hiç sakura kullanmadım. 1 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Aloe Vera daha sağlıklı geliyor her zaman 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% 1 yıl Bildiğim bir şey değil ama sakura diyorum... 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Duş jelinin bıraktığı hissi pek sevmiyorum 0 0 Yorumla
GlahBah Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% 1 yıl Marka Duru oldugu sürece rahat hissetirir. 0 0 Yorumla
AlKarısıAlbız Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 86% 1 yıl Aleo vera tercihim diğerini ilk kez duyuyorum 0 0 Yorumla
psikoufuk Takip Et Xper 3 Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl aleo vera tercihim. sakura hiç kullanmadım 0 0 Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl İkisinide kullandım benim için fark etmez 0 0 Yorumla
melisanınsoruları Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 84% 1 yıl aloe vera sanirim digerini bilmiyorum 0 0 Yorumla
esmaskdke Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 87% 1 yıl Aloe vera tabiki. Evde de yetiştiriyorum. 0 0 Yorumla
pusatyigit588 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 94% 1 yıl Tarafsızım ikiside güzel, muhteşem ötesi 0 0 Yorumla
kuzgunz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Kesinlikle aloevera kokusu ayrı bir güzel 0 0 Yorumla
Unbreakable43Y Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% 1 yıl Çok önemli değil önemli olan temiz olmak 0 0 Yorumla
bilinmeyennbiriyimm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl aloe vera galibaa yani bence 0 0 Yorumla
muhendisbey38 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Aloevera tabiki diğerini bilmiyorum da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabii ki aloe vera diyorum. Çok faydalı bir içerik. Tavsiye ederim herkese. Teşekkürler 0 0 Yorumla
MotorcuNecmi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 67% +1 yıl Aloe ne sakura ne bilmiyorum amma sakura diyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
265Cevap
Kesinlikle sakura. Kullanmayanlara da öneririm.
Aloe Verayı seviyorum kokusu güzel ve insanın içini açıyor
Kendim balkonumda aloevera yetistiriyorum. Lazım oldukça koparıp kullanıyorum.
Sakura daha güzel bencesiii🌸🍓🌸🍓🌸
Hepciği çok eyü çok iyi çokk
Aloe Vera kullandım hep. Hiç sakura kullanmadım.
Aloe veranin daha cok ferahlatici oldugunu dusunuyorum
Mutlaka alıp deneyeceğim bu ürünü
Sakura tartışmasız...😉🌸
Ben. Aloe Vera dan yanayım
Aloe Vera daha sağlıklı geliyor her zaman
Aloe vera her zaman çekici geliyor...
Bildiğim bir şey değil ama sakura diyorum...
Aloe Vera tarafını seçtim
Alovera ama koku olarak Sakura
Duş jelinin bıraktığı hissi pek sevmiyorum
Sakura elbette
#ahükümdar
Ben ikisini de kullanmadım
Duru her zaman favorim 😊
Marka Duru oldugu sürece rahat hissetirir.
Aloe vera daha benim tarzım.
Aloe Vera bence diğeri de olabilir
Aloe verayı tercih ederimm
Aloe Vera daha iyi hissettiriyor
Sakura daha yumuşak hissettiriyor.
Lavanta daha iyi bence de
Aloavera severim tetcihimdir
sakuradan yana kullanıyorum oyumu
Aloe vera tabi yumuşacık ediyor tenimi
Aloe Vera'nın ferahlatıcı dokunuşu
Ben aloe verayı tercih ederim.
Aleo vera tercihim diğerini ilk kez duyuyorum
Aloe vera cildime daha iyi geliyor gibi hissediyorum
aleo vera tercihim. sakura hiç kullanmadım
İkisinide kullandım benim için fark etmez
Sakura. Görüntüsü bile çok hoş
aloe vera sanirim digerini bilmiyorum
Aloe vera tabiki. Evde de yetiştiriyorum.
Sakura seçtim sakura olsun
Aloe Vera tabiki daha iyi hissettiriyor
Tarafsızım ikiside güzel, muhteşem ötesi
Kesinlikle aloevera kokusu ayrı bir güzel
Hoş kokular güzel bencede
Çok önemli değil önemli olan temiz olmak
Sakura, amber şakayık en güzel kokular
Aloe vera daha iyi gibi. Bilmiyorum
Duru iyidir duru ile kalıyorum
Sakura mis gibi kokuyor o yuzden sakura
aloe vera galibaa yani bence
Aloevera tabiki diğerini bilmiyorum da
Sakura daha iyi geliyor bence.
Duru her zaman iyi hissetirir
tarafımı seçiyoruuuuuuuum SAKURA
Tabii ki aloe vera diyorum. Çok faydalı bir içerik. Tavsiye ederim herkese. Teşekkürler
Aloe Vera her zaman tercihimdir, harika bir şey.
Duru iyidir iyi Severiz kullanırz
Market rafları boş bulamadım
Aloe vera daha iyi hissettirir
Hangisini denesem kararsız kaldım
Aloe ne sakura ne bilmiyorum amma sakura diyorum