Kadın Emeği Duş alırken tercihiniz duş jeli mi, sabun mu? Prenses00016 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Duş alırken tercihiniz duş jeli mi, sabun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sjjhffhggfh Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl Önceden sabunla yıkanıyordum, sonra duş jeli kullanmaya başladım çok hoşuma gitti çünkü güzel ve kalıcı kokusu var. 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Sabun favorimdir. Özellikle canyoldaş sabunları iyidir.👍😀 0 0 Yorumla
Salihhatay Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Duş jeline alistirdi annem sabun kullanamıyor bende duş jeli kullanıyorum annem arada sabunladigi için beni 0 0 Yorumla
Oxygenlove Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bebek yağı ile sabunu karıştırıyorum daha iyi oluyor 0 0 Yorumla
SORcevapMAN Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Jel alerji yapiyor beyaz sabundan başka kullanamiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
duş jeli tabi ki de
Önceden sabunla yıkanıyordum, sonra duş jeli kullanmaya başladım çok hoşuma gitti çünkü güzel ve kalıcı kokusu var.
kalıp sabun 😂😂
Bazen sabun bazen duş jeli
Sabun favorimdir. Özellikle canyoldaş sabunları iyidir.👍😀
Duş jeline alistirdi annem sabun kullanamıyor bende duş jeli kullanıyorum annem arada sabunladigi için beni
İkisininde kullanirim
Bebek yağı ile sabunu karıştırıyorum daha iyi oluyor
Jel alerji yapiyor beyaz sabundan başka kullanamiyorum
Duş jeli kullanıyorum
önce sabun sonra duş jeli
Sabundan yanayım her zaman
Sabun
Nazi Sabunu 🥸
Yüzüme sabuk vücuduma jel
Pirinç sabunu kullanıyorum
baslamgıc 31 sız olmaz
Sabundan ötesini kullanmam