O kadar çok köpük, duş jeli çeşidi varken doğal beyaz sabun kullanan var mıdır hala?

O kadar çok köpük, duş jeli çeşidi varken doğal beyaz sabun kullanan var mıdır hala?

Duş alınca ve aldıktan sonra saf bir şekilde kalmak istiyorum. Bu yüzden ne saç kremlerini ne de duş jellerini falan kullanmıyorum. Duştan sonra da dışarı çıkmicaksam parfüm deodorant falan kullanmam doğal şeyleri bile kullanmam genelde (limon suyu-salatalık maskesi vs.)
En doğrusunu da yapıyorsun
@BirTaurus kesinlikle öyle
Arada kullanıyorum yalan yok. Duş jelleri sabuna kıyasla daha fazla kurutuyor cildimi. Ve de kaşındırıyor. Sabun daha iyi geliyor. O yüzden tercih ediyorum.
Daha iyi yıkıyor gibi his veriyor
Cevap
21Cevap
Var ben yüzüm ve saçım için kullanıyorum
Hayır ben kalıp sabun hiç kullanmam. el yıkarken sıvı sabun. duşta da duş jeli
🩷🩷
🌸🌸
Köpük ve duş jeli pek kullanılmıyor bizde. Yeşil sabun ve doğal sabunlar daha çok kullanılıyor.
Evet daha faydalılar
Aynen..
Doğal ürün kullanıyorum. Eger pahali oldugu icin alamazsam zeytinyağli olanini kullanıyorum saçını felan güzel yapiyor.
Evet iyi geliyor
Evet temizlik için beyaz sabun yıkanırken kullanıyorum, duş jelini temiz güzel kokmak için kullanıyorum.
Evet duş jeli genelde koku için
tertemiz banyo yapmış olmanın vermiş olduğu o hafifliği ferahlığı ayrıyetten koku ilede dahada keyifli hale getirmek için.
Ne güzel tarif ettin
Teşekkür ederim aynı güzelliği hissetiğinizden sizde keyif verdiğindendir açıklamamı beğenmeniz.
🩷
Ne duş jeli, ne şampuan (ki saç yok zaten) sadece beyaz sabun. Ooohhh mis mis :) 🧼🫧
En doğrusu aslında
Hala kullanıyorum. Vücudumda kaygan bir tabaka oluşturuyor digerleri
Maalesef ki öyle
Kesinlikle
Benim cildim hassas severim mis gibi kokuyor daha doğal..
Evet
Ben dove kullanıyorum o duş jelleri zararlı cilde bana göre.
Evet bence de
en dogali saf sabun. o hala o saydigin kimyasallari kullaniyosan da. senin cahilligin. kucumsemeye calistigin seyden once ne yaptigini bil
Yorumları okursan
o senin sorunun
bizde kullaniyoz, dogal degil palmolive'in zeytinlisini almistim
Memnun musun
gayet memnunum, guzel de kokuyor. Kalib sabun knk ne cok bir beklentin olabilir ki
Hacı Şakir klasik banyo sabunu kullanırım. O olmadan da yıkanmış gibi hissetmem.
Doğrudur
Evet eksik olmuyor. Onunla duş alıyorum.
Ne kadar iyi
Evet
Yaşasın hacı şakir
Güzel kokuyor
Evet ben çünkü hala en sagliklisi beyaz sabun
Bence de öyle
Ben yeşil sabunu tercih ederim
Zeytinyağı içerikli mi
duru nun michellar var çok güzel cidden
Evet iyiymiş
Evet cok güzel temizliyor
Yalnız değilmişim tedirgin olarak sordum ama
Bazen insanlarda bunun kokusunu alıyorum ya
Kullanıyordur ondandır
Temiz bir ürün içerik olarak
Ben kullanıyorum
Memnun musun
Evet daha iyi temizliyor
Ben de aynı fikirdeyim
Tebrik ederim
Dove sabunu çok güzel
arap sabubu kullanıyorum :D
Vardır.
Muhakkak
yok kullanmıyorum
vardır
ben varım
Arada kullanırım
İyi etki veriyor sanki
Duş jeller kaşıntı yapıyor beyaz sabunda bi sıkıntı yaşamıyorum
Evet öyle
Beyaz sabunun kokusunu hiç bir şey tutmaz :)