Kadın Emeği Kabak lifi abartılmış bir ürün mü? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sizce neden bu kadar gündemde kabak lifi? Kabak lifi abartılmış bir ürün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiç kullanmadım 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Deneyelim kuzu u Barış_LonelyForever +1 yıl Denemek lazım abla 🌸
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Mide bulandırıcı 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden öyle dedin Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Kokusu kötü degil mi Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Hiç kullanmadm 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Son moda ürün Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Bilmem öyle lif olduğunu bilmiyordum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet varmış Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Hiç kullanmadım faydası neymiş 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Her yerde tavsiye ediyorlar nedeni ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç kullanmadım
Deneyelim kuzu
Denemek lazım abla 🌸
Mide bulandırıcı
Neden öyle dedin
Kokusu kötü degil mi
Hiç kullanmadm
Son moda ürün
Bilmem öyle lif olduğunu bilmiyordum