Benim için müzik ya açıcam illa bi arka plan müziği klip falan çekicem kendi kendime heheh
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızlarsoruyor sitesinde hangisini alsam iyi çıkıyor püre line en sevdiğim duş jeliydi kaldirdilar :( duru vegan marka olsa duruda çok iyi marka ama maalesef vegan olmadığı için almıyorum
Tam ayarında ılık bir su , bol köpük mis gibi ferah kalıcı bir kokulu şampuan , sırt kesesi olmazsa olmaz heryerini citiledikten sonra kendimi kuş gibi hissederim😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Duş geli olmazsa olmazım o olmadığında garip hiss ediyorum
tek tercihim Duru zaten ürünlerini çok beğeniyorum elinize sağlık bu güzel paylaşım için
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ilık bir duş benim vazgeçilmezim, tüm yorgunluğumu atıyorum, arınıyorum. Misssler gibi bir duş deneyimi için olmazsa olmazım tabii ki Duru. Severek kullandığımız bir marka ve Şeffaf Cilt Bakım Sabunu ayrıca mükemmel, herkese öneririm. 😶🌫️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tüm vücudu yıkamadığın, köpüklenmediğin ve temizlenmediğin duş benim için duş değildir. Bazıları sadece saçını yıkayıp çıkıyor. :D Miss gibi sabununu alacaksın ve tamamen temizleneceksin. Duru da bu konuda iyi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
294Cevap
Elinize sağlık harika bir paylaşım olmuş duru'yu kullanıyorum çok memnunum
Kullandığım ürün egzamamı tetiklemesin gerisi pek önemli değil
Durunun duş jellerini sıklıkla kullanıyorum güzel kokusu oluyor
Duş için olmazsa olmazım su abi su olsun yıkanır çıkanırım sıcak soğuk farketmez :D
Miss gibi kokusu ve rahatlatıcı. Duştan çıkmak istemiyorum ki.
Tabiki sabun.. Adı da ne olsuuuunnn? Aaa Duru🤗😂😂
Vay harika misss gibi hemen kullanmak lazım koşarak markete gidip alıyorum heeeyyy oleyyy
Bol köpük ve ılık bir suyun verdiği rahatlık offf diyorum 🤗
Benim için müzik ya açıcam illa bi arka plan müziği klip falan çekicem kendi kendime heheh
Kızlarsoruyor sitesinde hangisini alsam iyi çıkıyor püre line en sevdiğim duş jeliydi kaldirdilar :( duru vegan marka olsa duruda çok iyi marka ama maalesef vegan olmadığı için almıyorum
İyi keselenmek ya tek çözüm bu ve duş sonrası vücud spreyi
güzel bi dus icin gerekli olan sey kalitei bi sabun
Güzel temizleyen, temizlerkende nemlendiren bi sabunla duş keyifli olur♥️
Zeytinyağlı sabun şart. Herkese tavsiye ederim
Mis kokulu insanı rahatlatan içini ferahlatan bir sabun ve hassas cildimede uygun tabiii 🥰
Mis gibi bir duş deneyimi için ılık su ve Duru Okyanus kokusu.
Doğal sabun benim için olmazsa olmaz. Alerjim var maalesef.
Sizde duşun keyfini Duru Hydro Pure Şeffaf Cilt Bakım Sabunu ile çıkarın ve mis kokulu olun.
Duru şampuandan başkasını cidden tanımam
Buna inanmayan da duru Şampuanı alıp sadece 2 kez kullanarak anlayabilir
( sabunun bilmiyorum o yüzden kefil olamama ama şampuan cidden kaliteli )
Kimyasal olmadığı sürece bir problem yok
#Hükümdar
su olmazsa duş alamam. su olmazsa duş alamam.
Bu güzel paylaşım için teşekkürler elinize emeğinize sağlık
Duru duş sabunu hem ferahlatıcı hem de kokusu harika
Mis gibi bir duş deneyimi için olmazsa olmaz kaliteli bir şampuan
Zaten duru kullanıyorum harika hissettiriyor gözeneklerimi açıyor
duru çok güzel cildimi yumşatıyor ben duş jelinde duruyu kullanıyorum cildime çok iyi geliyor
Tanışsa miydk
Cildimin perde arkasındaki kurtarıcısı teşekkürler Duru 🤍
Duş jeli sabunla olmuyor duş jeli parfümlü oluyor birde
çok güzel görünüyor. doğal olması da çok iyi.
sıcak su... :) ve tabii ki içinde kimyasal olmayan bitkisel bir şampuan..
şampuan, duş jeli, yüz temizleme jeli, kese ve dry oil
temiz bir yer yeterli ve herhangi bir şampuan
Tam ayarında ılık bir su , bol köpük mis gibi ferah kalıcı bir kokulu şampuan , sırt kesesi olmazsa olmaz heryerini citiledikten sonra kendimi kuş gibi hissederim😅
Duş geli olmazsa olmazım o olmadığında garip hiss ediyorum
tek tercihim Duru zaten ürünlerini çok beğeniyorum elinize sağlık bu güzel paylaşım için
Ilık bir duş benim vazgeçilmezim, tüm yorgunluğumu atıyorum, arınıyorum. Misssler gibi bir duş deneyimi için olmazsa olmazım tabii ki Duru. Severek kullandığımız bir marka ve Şeffaf Cilt Bakım Sabunu ayrıca mükemmel, herkese öneririm. 😶🌫️
Tüm vücudu yıkamadığın, köpüklenmediğin ve temizlenmediğin duş benim için duş değildir. Bazıları sadece saçını yıkayıp çıkıyor. :D Miss gibi sabununu alacaksın ve tamamen temizleneceksin. Duru da bu konuda iyi.
Tabi ki mis gibi kokan bir duş jeli ve saç kremi benim için
Duru sabunu eşliğinde Duş başlığının altında vakit geçirmek :)
Duru ve dalinmnnmm tabi hahaha hahahah hahahah hahhh
zaten markette tek tercihim Duru hepinize tavsiye ederim elinize sağlık teşekkürler bu güzel paylaşım için
elinize sağlık harika bir paylaşım olmuş zaten Duru kullanıyorum çok memnunum
elinize emeğinize sağlık harika bir paylaşım olmuş sağ olun gerçekten zaten duru'yu kullanıyorum ve çok memnunum
Durunun sabunu da Şampuanı da gerçekten söylüyorum çok kaliteli
İnanmayanlar bi defacık deneyerek bunu anlayabilirler
Sıcak su, tütsü ve dinlendirici bir müzik. 1-2 kadeh şarap varsa özellikle muhteşem olur ve o duş kırklanmaya döner 😋
Sabunsuz duş aldığımda tam olarak temizlendiğimi hissetmiyorum sabun benim duş rutinlerimden biri
kesinlikele sabun. sabunun daha iyi temizlediğini düşünüyorum. sıvı sabunlar sanki parfüm niyetine göre duşun sonunda kullanılabilir.
Kokusu kalıcı olmalı kesinlikle. Duruyu seviyorum bu açıdan ferah bir kokusu var
Misss gibi kokan bir duş jeli tabiki özellikle çileklii
Çilekli mi şimdiki duş jelin
Elinize sağlık harika bir paylaşım olmuş zaten duru'yu kullanıyorum çok memnunum
Sıcak su, Hindistan cevizli duş jeli ve kabak lifi.
Duş jeli katı sabun olrak sıvıların hiç bir kokusu yok kalıcı da değil
duş jeli değeil de kalıp sabun bence her zaman daha temiz hissi veriyor nedense..
Durumunu sabun çok güzel tavsiye edelim Teşekkürler Duru sabun cildiniz Tertemiz
Soguk duş ve uzun zaman bol bol vakit gecirmek lazım
Şarkı. Bir duşta kesinlikle şarkı dinlemeliyim.
Olmazsa olmazım saç kremidir, saçımı öyle rahatlatır ki mutluluk hormonu salgılarım.
Rock müzik galiba ama çok sesli olanlar değil orta düzeyde ve sakince olanlardan.
Nemlendirici etkili duru katı sabunu en sevdiğim ve vazgeçmediğim tek şey olabilir
Duru lazım 😊😊iyi bir banyo için şu an yok.
şu an olmadığı için banyolarım pek hoş geçmiyor