Cilt Bakım Misss gibi bir duş deneyimi için olmazsa olmaz dediğin şey ne? (Sayfa 3) Duru Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4121 Misss gibi bir duş deneyimi için olmazsa olmaz dediğin şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 62 kişi beğendi
esvv1 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Duru duş jelleri çok güzel gerçekten bayadır duru kullanıyorum 1 0 Yorumla
Nemesis051 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Saç tipinize uygun şampuan ve krem seçin. Duş sürenizi kısaltın 1 0 Yorumla
Tekino Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Duru Duru duru daha ne duruyorsun istesene Duru duru 1 0 Yorumla
Melodiiikaa Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Ferahlatıcı bi duş jeli ılık su müzik eşliğinde misss 1 1 Yorumla Masorgurkan3441 +1 yıl Birde rahatlatıcı masaj ☕️🚬😉 Yorumla
Sertkisilik0618 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Son zamanlar kullandığımız ürünlerin eski kalite olmadıgı düşüncesindeyim. 0 0 Yorumla
HACKSOZ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Müzik dinlemek en iyisi müziksiz ben dusa giremiyorum 0 0 Yorumla
Diiyosunn Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Duru her zaman ki çizgisinde memnun ve mutlu etmeye devam ediyor 0 0 Yorumla
gizli82828288282828 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl bayılıyoruuumm kokusu her şeyiyle süper tenimde de kalıyor 0 0 Yorumla
Melikeee-0 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Efsane duru cildi çok güzel parlaklaştırıyor ve tüm kirleri anında çıkarıyor o enfes kokusu 0 0 Yorumla
Turhan___SulTan Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Zaten Duru tercih ettiğim bir marka teşekkürler 0 0 Yorumla
Lily-Queen Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Duru gerçekten bir numaralı kullandığım marka paylaşımınız için teşekkürler 0 0 Yorumla
Kajaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl olmazsa olmazım Dushy kiraz çiçekli duj jeli kokusuna bayılıyorum 0 0 Yorumla
qunesugur Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Tabiki duş jeli ve müzik bunlar olmadan fıs dostum 0 0 Yorumla
jigolatamasorsedat1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl güzel içerik faydalı bilgiler için teşekkürler <3 0 0 Yorumla
Dijital-Seyyah Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl ben, Silikon, Parafin, Gluten, Fitalat içermeyen özel formülüyle 0 0 Yorumla
NeDiyordum Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl doğal köyden getirdim zeytin yağı sabunu mis :D 0 0 Yorumla
İmpossiblegirl21 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Mis kokulu bir duş jeli sert bir kese sıcak bir su ohh mis 0 0 Yorumla
Umutsuzevkadını666 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Tabi ki keselenmek kese yapmazsam tam bir duş değildir benim için 0 0 Yorumla
Afrodit_Sihri Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Zaten durum arkasını kullanıyorum ve çok memnunum 0 0 Yorumla
Kraliçe_Zarafeti Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Çok güzel bir paylaşım zaten Duru kullanıyorum 0 0 Yorumla
MorMelodi Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Sadece Duru markasını kullanıyorum zaten elinize sağlık güzel bir paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
İstanbluuee Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Valla sicak suyun tenime değmesi ve dus jelinin kokusuna bayiliyorim 0 0 Yorumla
UymakGüzel Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Su, su olmazsa olmazim. Su olmadan olmaz anlayacağınız üzere su olmazsa duş olmaz 0 0 Yorumla
WindAegean Takip Et Xper 1 Yaş: 46 +1 yıl Duş jellerinden nefret ederim. Doğal Beyaz Sabundan vazgeçemem. 0 0 Yorumla
nilayaksu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Soğuk su, bolca köpük. küvet olursa daha iyi tabi 0 0 Yorumla
justgirl_ Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl duşjeli tabikide assırı guzel kokan bır duş jeli 0 0 Yorumla
Beunzy Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Duş jeli tabii ki! Ferah bir duş jeli bana duş aldığımı hissettiriyor. 0 0 Yorumla
askomuyumne Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl duş jeli kalıp sabun şampuan kese su fırça duş başlığı havlu duşakabin 0 0 Yorumla
aycccaaaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Şampuan, beyaz sabun, soğuk su saç kremi ve saç bakım yağı💖 0 0 Yorumla
Turkaann Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sarkılarla duş almak kadar harika bişi vardır ama buda çok iyi 0 0 Yorumla
hayatinzevki Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Duş jeli ne kadar güzel kokulu olsa da benim cildim hassas olduğu için kullanamıyorum 0 0 Yorumla
Falanfilanbeeee Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kese katı sabun daha güzel temizlediği için ve de kaliteli ürünler 0 0 Yorumla
sd0292837373 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Özellikle yaz akşamları duş alıp uzanmak mükemmel hissettiriyor 0 0 Yorumla
Selo12045 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hem sabun hem şampuan kullanmak. Jakuzi olsa fena olmazdı 😁 0 0 Yorumla
_Rezzan_ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Duru çok kaliteli ürünlerinden memnunum ve bu güzel paylaşımınız için teşekkür ederim 0 0 Yorumla
arda312413 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl harika duruyor bayıldım inş bundan alırım sevgilime 0 0 Yorumla
ihtiyaçtanişte Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Gıcır gıcır ferah temizliği ile favorimmm Duru 0 0 Yorumla
kelebek42151 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bol köpük ve sıcak güzel bir duş keyfi güzel olur. 0 0 Yorumla
bilinmeyendenklem111 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl duştan çıktıktan sonra saçına sinen şampuan kokusu benim vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
Seçilsen Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Tabi güzel bir şampuan ve kokusu fresh bir duş jeli 0 0 Yorumla
EsMerSeKer_38 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Kese 😅😅 Keselenmeden kendimi temiz hissetmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar_S0ruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Köpükten sonra bolca durulanmak mükemmel özellikle sıcak su 0 0 Yorumla
melisaişteaw Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Duru olmadan temizlendiğimi düşünmem psikolojik men bile 0 0 Yorumla
_Kaygan_ Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Mis gibi duş deneyimi her şeyi bedel emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tüm bakımlarımı yaptıktan sonra duştan çıkmadan önce güzel kokan bir duş jeliyle vücudumu yıkamak ve soğuk suyla durulanmak tam bir clean girl moment🌷💖🎀 0 0 Yorumla
gencbirrkizz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Güzel kokan bir duş jeli ya da sabunu olmazsa olmazım. 0 0 Yorumla
özgürruhlusavaşçı Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl liflenmek olmazsa olmaz odur baska temizlendigin anlasilmiyor 0 0 Yorumla
votkadiken Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl duş jeli ve vücut nemlendirici 🧴 kokusu da misss gibiyse tadından yenmez 0 0 Yorumla
Lady__Midnight Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl zaten Duru bakım ürünlerini çok beğeniyorum 0 0 Yorumla
Arapkızı2003 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kaliteli bir kese kesinlikle, keselemeden olmaz. 0 0 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ilık su kalıp sabun duş jeli ve güzel bir kese💕🥲 2 1 Yorumla Ayhnn_ +1 yıl Ama kese çok önemli Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl sıcak su, kese, mis kokulu bir duş jeli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
294Cevap
Duru duş jelleri çok güzel gerçekten bayadır duru kullanıyorum
Saç tipinize uygun şampuan ve krem seçin. Duş sürenizi kısaltın
Duru Duru duru daha ne duruyorsun istesene Duru duru
Ferahlatıcı bi duş jeli ılık su müzik eşliğinde misss
Birde rahatlatıcı masaj ☕️🚬😉
bu sabunlar gerçekten efsane
inanılmaz köpürüyor çok sevdim
Son zamanlar kullandığımız ürünlerin eski kalite olmadıgı düşüncesindeyim.
Müzik dinlemek en iyisi müziksiz ben dusa giremiyorum
Duru her zaman ki çizgisinde memnun ve mutlu etmeye devam ediyor
bayılıyoruuumm kokusu her şeyiyle süper tenimde de kalıyor
Efsane duru cildi çok güzel parlaklaştırıyor ve tüm kirleri anında çıkarıyor o enfes kokusu
Zaten Duru tercih ettiğim bir marka teşekkürler
Duru gerçekten bir numaralı kullandığım marka paylaşımınız için teşekkürler
Duru o kadar güzelki mis gibi ferahlık veriyor
olmazsa olmazım Dushy kiraz çiçekli duj jeli kokusuna bayılıyorum
Tabiki duş jeli ve müzik bunlar olmadan fıs dostum
güzel içerik faydalı bilgiler için teşekkürler <3
ben, Silikon, Parafin, Gluten, Fitalat içermeyen özel formülüyle
doğal köyden getirdim zeytin yağı sabunu mis :D
Mis kokulu bir duş jeli sert bir kese sıcak bir su ohh mis
Bende kesinlikle sabun derim daha temiz yapıyor
Tabi ki keselenmek kese yapmazsam tam bir duş değildir benim için
Duş için olmazsa olmazım kesinlikle duş jeli
Zaten durum arkasını kullanıyorum ve çok memnunum
Çok güzel bir paylaşım zaten Duru kullanıyorum
Sadece Duru markasını kullanıyorum zaten elinize sağlık güzel bir paylaşım olmuş
Valla sicak suyun tenime değmesi ve dus jelinin kokusuna bayiliyorim
Su, su olmazsa olmazim. Su olmadan olmaz anlayacağınız üzere su olmazsa duş olmaz
Duş jellerinden nefret ederim. Doğal Beyaz Sabundan vazgeçemem.
Soğuk su, bolca köpük. küvet olursa daha iyi tabi
duşjeli tabikide assırı guzel kokan bır duş jeli
Duş jeli tabii ki! Ferah bir duş jeli bana duş aldığımı hissettiriyor.
Kokusu tatmak isteyeceğim kadar hoş bir sabun 😋😄
Mis gibi bir duş için bence en önemlisi sabun
duş jeli kalıp sabun şampuan kese su fırça duş başlığı havlu duşakabin
Şampuan, beyaz sabun, soğuk su saç kremi ve saç bakım yağı💖
Sarkılarla duş almak kadar harika bişi vardır ama buda çok iyi
Duş jeli ne kadar güzel kokulu olsa da benim cildim hassas olduğu için kullanamıyorum
Kese katı sabun daha güzel temizlediği için ve de kaliteli ürünler
Özellikle yaz akşamları duş alıp uzanmak mükemmel hissettiriyor
Defne sabunu ile alınan duşun keyfi başkadır
Hem sabun hem şampuan kullanmak. Jakuzi olsa fena olmazdı 😁
Duru çok kaliteli ürünlerinden memnunum ve bu güzel paylaşımınız için teşekkür ederim
harika duruyor bayıldım inş bundan alırım sevgilime
Gıcır gıcır ferah temizliği ile favorimmm Duru
Bol köpük ve sıcak güzel bir duş keyfi güzel olur.
duştan çıktıktan sonra saçına sinen şampuan kokusu benim vazgeçilmezim
Tabi güzel bir şampuan ve kokusu fresh bir duş jeli
Kese 😅😅
Keselenmeden kendimi temiz hissetmiyorum
Köpükten sonra bolca durulanmak mükemmel özellikle sıcak su
Duru olmadan temizlendiğimi düşünmem psikolojik men bile
Mis gibi duş deneyimi her şeyi bedel emeğinize sağlık
Tüm bakımlarımı yaptıktan sonra duştan çıkmadan önce güzel kokan bir duş jeliyle vücudumu yıkamak ve soğuk suyla durulanmak tam bir clean girl moment🌷💖🎀
Güzel kokan bir duş jeli ya da sabunu olmazsa olmazım.
liflenmek olmazsa olmaz odur baska temizlendigin anlasilmiyor
duş jeli ve vücut nemlendirici 🧴 kokusu da misss gibiyse tadından yenmez
zaten Duru bakım ürünlerini çok beğeniyorum
Kaliteli bir kese kesinlikle, keselemeden olmaz.
Ilık su kalıp sabun duş jeli ve güzel bir kese💕🥲
Ama kese çok önemli
Su tabi ki 😅ilik guzel bir dus
sıcak su, kese, mis kokulu bir duş jeli