Kadın Emeği Banyoda tercihiniz ne? asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Katı Sabun mu yoksa duş jeli mi?benimki sabun yaa. Duş jeli gelmiyo cildime 🧼🫧🧴🧽 Banyoda tercihiniz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zeytlllli Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle katı sabun duş jeli sivilce çıkartıyor ve tam temizlenmiş hissi asla vermiyor bana göre 1 1 Yorumla asyacim33 +1 yıl Aynennn Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Şu büyük hacı şakir kalıp sabunlar çocukluğumuzun sabunları onları çok seviyorum ama duj jeli var şu an evde. 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl duş jeli güzel olur şöyle yoğun güzel kokulu olanlardan 0 0 Yorumla
Bulunan_balık_memo Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Kesinlikle katı sabun duş jelini Bi sevemedim kaygan Bi cilt oluyorya durulanamadım sanıyorum psikolojimi bozuyor sabun iyidir eli Bi sürünce gırrççç etcek aga 😂 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl tek derdin o olsun güzelim millet sabun bulamıyor 0 3 Yorumla asyacim33 +1 yıl Öylesine sordum 😒 Yorumla raif1923 +1 yıl öylesine cevapladım Yorumla asyacim33 +1 yıl Pekalaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
duş jeli
Kesinlikle katı sabun duş jeli sivilce çıkartıyor ve tam temizlenmiş hissi asla vermiyor bana göre
Aynennn
Şu büyük hacı şakir kalıp sabunlar çocukluğumuzun sabunları onları çok seviyorum ama duj jeli var şu an evde.
duş jeli güzel olur şöyle yoğun güzel kokulu olanlardan
Kesinlikle katı sabun duş jelini Bi sevemedim kaygan Bi cilt oluyorya durulanamadım sanıyorum psikolojimi bozuyor sabun iyidir eli Bi sürünce gırrççç etcek aga 😂
Zeytinyağlı organik katı sabun
Duru sabun organik
tek derdin o olsun güzelim millet sabun bulamıyor
Öylesine sordum 😒
öylesine cevapladım
Pekalaaa
Patlıcan oturtması iyi oluyor duştayken
katı sabun
Duş jeli tabiki
Duş jeli
İkisini de kullanıyorum 😂
Duş jeli.