Kadın Emeği Duşta lavanta kokulu sabunlar kullanmak babaanne işi mi? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Hep eskiyi anımsatır bana. Duşta lavanta kokulu sabunlar kullanmak babaanne işi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence değildir ama lavanta sevmem 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bana da hitap etmiyor
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hayır ya özellikle portakal çiçeği sabunu mükemmel kokuyor 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kolonyasını denedim evet çok güzel Yorumla _malesefeylul +1 yıl Bende bayılıyorm ya bide yasemine Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Japon çiçeği hoşuma gidiyor. O da hafif ve kadınsı Yorumla _malesefeylul +1 yıl Onu hiç denemedim neye benziyor kokusu Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hafif gül vanilya karışımı Yorumla _malesefeylul +1 yıl Çok merak ettim sanırım denicem Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Memnun kalırsın diye düşünüyorum :) Yorumla _malesefeylul +1 yıl Umarım teşekkür ederim ☀️💜 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Ben daha çok çilek kokusu vs seviyorum duşta. Lavanta kullanmişligim da var. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet o da güzel kokuyor Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl En sevdigm şey 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de çok severim Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Değil severiz 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bunu sevmene şaşırdım kuzu Yorumla Illecebrous +1 yıl 😂😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Cidden 🤣🤣 Yorumla
Airenne Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Lavanta sevmiyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Benden bir tane daha Yorumla
Hakanlakal Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yoo gayet güzel bir koku severim ben 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet öyle Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Biz Arap sabunu kullanıyoruz 😂 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Siz foşur foşur Yorumla Akıncı-34 +1 yıl 😂 Tek fark bizim kullandığımız daha pahalı 😂😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bunu bilmiyordum Yorumla Akıncı-34 +1 yıl Hakiki zeytin yağından yapılmış sabunla senin kullandığın bir değil birisi doğal diğeri kimyasal dolu.. biri saçına hayat verir diğeri mahveder Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Onu nereden anlayacağız Yorumla Akıncı-34 +1 yıl Çünkü sabun ve şampuanların alayı öyle Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İlla doğalı da vardır Yorumla Akıncı-34 +1 yıl Epey masraflı maalesef yok.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lavanta kokusu iyi değilmiş 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden hangi gerekçeyle Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Hayır, lavanta kokusu asla eskimez. 1 0 Yorumla
gölgedeyürüyenkız Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Anenene işi 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ya da öyle evet Yorumla
Hjdjhdj Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Hayır lavanta kokusu güzeldir 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet eskiler çok kullanırdı Yorumla
Soner3541 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Ben cok severim 1 13 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de severim de ağır geliyor Yorumla Soner3541 +1 yıl Guzel olanı o. Buram buram Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yok az daha hafif olsa Yorumla Soner3541 +1 yıl Sen tam ne istiyon☺️☺️ Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Vanilya mesela ya da damla sakızı Yorumla Soner3541 +1 yıl Vanilya iyi. Mesela kız arkadaşım fustan o kokuyla cıkcak ve yataga gelecek. Onu koklaya koklaya bitiririm Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben o yönü değil de beni ağır kokular migrenim olduğu için rahatsız ediyor Yorumla Soner3541 +1 yıl Migren bende de var hiçde dediğim gibi rahatsız etmiyor Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Şaşırdım migren kokudan çok etkilenir Yorumla Soner3541 +1 yıl Genelde migrenim tutmadan öncesinde başlayan ufak agrı girince hemen ilaç alıyorum sessiz ve karanlık bi yere geciyorum ama bezen tuttumu kafamı duvara vurasım geliyo Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bazen çok ağır tutuyor Yorumla Soner3541 +1 yıl Fenaaa Yorumla Soner3541 +1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence değildir ama lavanta sevmem
Bana da hitap etmiyor
Hayır ya özellikle portakal çiçeği sabunu mükemmel kokuyor
Kolonyasını denedim evet çok güzel
Bende bayılıyorm ya bide yasemine
Japon çiçeği hoşuma gidiyor. O da hafif ve kadınsı
Onu hiç denemedim neye benziyor kokusu
Hafif gül vanilya karışımı
Çok merak ettim sanırım denicem
Memnun kalırsın diye düşünüyorum :)
Umarım teşekkür ederim ☀️💜
Ben daha çok çilek kokusu vs seviyorum duşta. Lavanta kullanmişligim da var.
Evet o da güzel kokuyor
En sevdigm şey
Ben de çok severim
Değil severiz
Bunu sevmene şaşırdım kuzu
😂😂
Cidden 🤣🤣
Lavanta sevmiyorum
Benden bir tane daha
Yoo gayet güzel bir koku severim ben
Evet öyle
Biz Arap sabunu kullanıyoruz 😂
Siz foşur foşur
😂 Tek fark bizim kullandığımız daha pahalı 😂😂
Bunu bilmiyordum
Hakiki zeytin yağından yapılmış sabunla senin kullandığın bir değil birisi doğal diğeri kimyasal dolu.. biri saçına hayat verir diğeri mahveder
Onu nereden anlayacağız
Çünkü sabun ve şampuanların alayı öyle
İlla doğalı da vardır
Epey masraflı maalesef yok..
Lavanta kokusu iyi değilmiş
Neden hangi gerekçeyle
Hayır, lavanta kokusu asla eskimez.
Anenene işi
Ya da öyle evet
Hayır lavanta kokusu güzeldir
Evet eskiler çok kullanırdı
Güzel olur
Ben cok severim
Ben de severim de ağır geliyor
Guzel olanı o. Buram buram
Yok az daha hafif olsa
Sen tam ne istiyon☺️☺️
Vanilya mesela ya da damla sakızı
Vanilya iyi. Mesela kız arkadaşım fustan o kokuyla cıkcak ve yataga gelecek. Onu koklaya koklaya bitiririm
Ben o yönü değil de beni ağır kokular migrenim olduğu için rahatsız ediyor
Migren bende de var hiçde dediğim gibi rahatsız etmiyor
Şaşırdım migren kokudan çok etkilenir
Genelde migrenim tutmadan öncesinde başlayan ufak agrı girince hemen ilaç alıyorum sessiz ve karanlık bi yere geciyorum ama bezen tuttumu kafamı duvara vurasım geliyo
Bazen çok ağır tutuyor
Fenaaa
Kaç yaşındasın sen
değildir bence
Değil bence