Kadın Emeği Duşta lif mi, kese mi tercih ediyorsunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Tercihiniz hangisi? Duşta lif mi, kese mi tercih ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kese, el örgüsü gibi olanlardan. Lif temizlemiyormuş gibi geliyor, kayıp gidiyor tenimin üzerinden. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kese de hepsi temizlemiyor sanki Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Lifi her yıkadığımda kullanırım ama keseyi iki üç haftada bir. d 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Lif pratik geliyor Yorumla
_seamoth_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Annem kendisi örüyor duş liflerini, bildiğin iplikten ama harika köpürtüyor 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hangi iplikten acaba Yorumla _seamoth_ +1 yıl Annem akşam gelecek 1 2 saate öğrenir yazarım :) Yorumla
etrial Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kese ve lif farklı şeyler. Günlük olarak lif belli bir rutinde de kese kullanıyorum lifin yanında. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kese bir numerodur aksini iddia eden hayatında hiç kese yapmamıştır 1 0 Yorumla
gül_reçelii Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Lif ama fotoğraftaki yuvarlaklar çok mikropluymuş 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bilmiyordum Yorumla gül_reçelii +1 yıl Nemli kaldığı için sanırım diplerinde mikrop oluşuyor demişlerdi. Yorumla
Sosyetiᴄ Takip Et Guru Yaş: 96 , eic 89% +1 yıl Ilık su tercih ediyorum sayin hanim efendi 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Lif tercih ediyorum cilde daha yumuşak geliyor 1 0 Yorumla
Duyguluduygu11 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Duşta lif lazer sonrası duşta kese 0 9 Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl @Duyguluduygu11 sebep Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Kese daha etkili oluyo cunku Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Ben lazerde çalışıyorum da Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl O zaman biliyosundur Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Hatta benim kuaförüm kullan dedi Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl İşe yarıyor diyenler oldu yaramıyor diyenler de o yüzden tavsiye etmeyi bıraktım ben de Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Kese iyiyse işe yariyo tüyleri dokuyor Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Belki kullandıkları keseyle alakalı olabilir öyleyse Yorumla Duyguluduygu11 +1 yıl Evett Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben lif tercih ediyorum
Kese, el örgüsü gibi olanlardan. Lif temizlemiyormuş gibi geliyor, kayıp gidiyor tenimin üzerinden.
Kese de hepsi temizlemiyor sanki
Lifi her yıkadığımda kullanırım ama keseyi iki üç haftada bir. d
Lif pratik geliyor
Annem kendisi örüyor duş liflerini, bildiğin iplikten ama harika köpürtüyor
Hangi iplikten acaba
Annem akşam gelecek 1 2 saate öğrenir yazarım :)
Kese ve lif farklı şeyler. Günlük olarak lif belli bir rutinde de kese kullanıyorum lifin yanında.
Kese bir numerodur aksini iddia eden hayatında hiç kese yapmamıştır
Hangisi o an varsa ya
Lif ama fotoğraftaki yuvarlaklar çok mikropluymuş
Bilmiyordum
Nemli kaldığı için sanırım diplerinde mikrop oluşuyor demişlerdi.
İkisinide kullanıyorum
Lif kullanıyorum şu sıra
Kese tercih ediyorum
İlk önce kese sonra lif ))
Ilık su tercih ediyorum sayin hanim efendi
Hamamda tellak en iyisi :)
Her ikisini de kullanıyorum..
Kabak lifi kullanıyorum.
Lif tercih ediyorum cilde daha yumuşak geliyor
Duşta lif lazer sonrası duşta kese
@Duyguluduygu11 sebep
Kese daha etkili oluyo cunku
Ben lazerde çalışıyorum da
O zaman biliyosundur
Hatta benim kuaförüm kullan dedi
İşe yarıyor diyenler oldu yaramıyor diyenler de o yüzden tavsiye etmeyi bıraktım ben de
Kese iyiyse işe yariyo tüyleri dokuyor
Belki kullandıkları keseyle alakalı olabilir öyleyse
Evett
Kabak lifi
İlk kese sonra lif.
Kese
Kese
Kese iyi olur
Lifli kese sfsfgsd
Kese
Kese..
Her ikside