Duş jeli veya sabun kullanmak cildi temizler ve bakterilerden arındırır, ayrıca hoş bir koku bırakabilir. Duş jeli veya sabun kullanmadığım zamanlarda cildim daha az tahriş olur ve daha yumuşak kalır.

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg..

Duş jeli veya sabun kullanmak cildi temizler ve bakterilerden arındırır, ayrıca hoş bir koku bırakabilir. Duş jeli veya sabun kullanmadığım zamanlarda cildim daha az tahriş olur ve daha yumuşak kalır.

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg..
Sık sık girersem her gün ya da iki günde bir bazen sabun kullanmam. Ama iki günü geçmişse sabun kullanırım. Duş jeli kullanmam doğal sabunlardan alır kullanırım.
Duş Jeli sanıldığı kadar MASUM DEĞİL Arkadaşlar. Likit Sabunlar zaten kimyasal bir üründür. Laboratuvar da bu işlerden anlayan bir arkadaşınız varsa ve uzman ise size durumu açıklar.
Cilt düşmanıdır ve ayrıca vücutta tüylenme yaptığı kanıtlanmıştır. Maalesef Dünyada Doğal olan ne varsa yâ yardımcı yâ takviye diye yâda alternatif diye YALAN uyduruluyor. Kapitalist Sistem, Para Sömürücüler tabii ki bedavaya erişilecek ürünlerinden KÂR edemeyeceği için sizi kendi ürünlerini satmak için elinden geleni yapıyorlar. Nerede bir ünlü varsa onun üzerinden reklam yapıyorlar. Yakında Dansöz bile oynatırlar.
Yurdum insanının yaptığı %100 doğal Sabunları biliyorsunuz hatta yeseniz dahi vücuda zararı yok. Kapitalist Sistemde EMEK sadece SÖMÜRÜLÜYOR.
Cildin mi Kurudu Susam Yağı kullan. Dünyanın en iyi PİŞİK KREMİ, 50 Faktör Güneş KREMİ, Cilt Temizleyicisi ve Gözenekleri açıp Deriye Nefes aldıran Doğal bir Yağ. Bebeklere kullanın. Pişiği anında alır. Jilet sürdünüz kişisel bakım yaparken anında tahrişi alır. Bebeğinizi banyo sonrası karın ve sırt kısımlarına uygulayarak SOĞAUK almamasını sağlar. Kalkan görevi yapar. Cildi pamuk gibi yapar.
Ben daha ne deyim...
Evet ama vücut sabunu kullanıyorum duş jellerinde bir çok. marka denedim hepsine vücudum alerjik reaksiyon gösterdi ki zaten yeterli temizlik sağladığını hissetmiyorum nedense
Cevap
30Cevap
Evet şampuan ve duş jeli kullanıyorum her girdiğim de.. sadece suyla olmaz zaten
İkisini de kullanıyorum. Ama ben daha çok şampuanı duş jeli niyetine kullananlardanım. Duş jellerinden daha iyi köpürüyor vallahi :))
Cildi daha fazla kuruttuğu bir gerçek ama yine de kullanmaktan alıkoyamıyorum kendimi.
Bu herifte pantolonun askısı ile duş alıyor zaar🤣
Ben Sabunu daha sağlıklı buluyorum, jel ve şampuandan uzak durmayı tercih ediyorum.
Sabun hayir.
Hergun dush alan bir insanim..
Evet ikisini de kullanıyorum. Hijyenik olmak ve güzel kokmak lazım.
Doğal sabun kullanıyorum. Duş jeli ben de kaşınma yapabilir. Her seferinde kullanıyorum.
Her zaman duş jeli kullanıyorum. Sabun hiç kullanmıyorum.
Kullanırım sabun. Duş jeli zararlı çok nadiren kullanıyorum onu.
dus jelı kullanmam zaten xararlı sadece duru sabun ve elıdor sampuan ve sac kremı kullanırım
Evet, duş jeli kullanmazsam temizlenmemiş hissediyorum.
Duş jeli kesin kullanırım misssler gibi kokmak lazım
Bebek kolonyası kullanıyorum
Hayır, duşta sadece şampuan duş sonrası bebek kolonyası
Evet scrublar, sabunlar, jeller, sampuan, saç maskesi, sonra saç için krem. Benim duş almam çok yorucu
Her zaman duş jeli kullanır ve arada güzel kokuları olanlardan değişik olanlardan seçip kullanıyorum.
Hayır genelde kafamı sabunlayıp gusül alıp çıkarım, ama bazen şif fslan gerekli vücut temizlenmeli
Duş jeli kullanıyorum.
Jeli hiç kullanmıyorum.
Ebet duş jelisi kullanıyorum
Evet duj jeli. Kullanıyorum
İkisinden birini mutlaka kullanirim
Duş jeli olmasa bile sabun kesinlikle kullanırım
Duş jeli kullanıyorum
Kullanmasak ne anlamı var ki!
Evet bebeksi kokmak için kullanıyorum
Duş jeli kullanıyorum
Dış jeli kullanırım kokusunu seviyorum çünkü 😂
Duş jeli kullanıyorum her duşta.
Duş jeli kullanmam hamam sabunu severim.
Evet kullaniriz
Sabun değil jel kullanırım
Evet kullanıyorum.
Duş jeli elmalı kullanıyorum, sabun kullanmam.😂
Evet vücud kremlerbile
Sadece duş jeli
Daha çok gül kokulu sabunlar tercih ederim
Kesinlikle kullanırım.
Duş jeli kullanıyorum..
Mecburen
Evet kullanıyorum..
Tabiki