Kadın Emeği Alerji yapmayan duş jeli markası önerir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hassas ciltli olup alerji yapmayan duş jeli markalari nelerdir Güncellemeler+1 yıl Cildim zaten kuru Alerji yapmayan duş jeli markası önerir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Selam gadası 🙃Durunun duş jelini deneyebilirsin. İçerisinde doğal bileşenler vardır. 0 0 Yorumla
Glitter7 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Parfümsüz diye aratırsan bir kaç marka bulabilirsin. rossmanda da olabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Araştıracağım teşekkürler 😊 Yorumla Glitter7 +1 yıl Rica ederim Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Sabun kullan dogal 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kurutmaz mi cildi Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Zeytinyagli sabunlar var faydadida var. Jeller hepsi kimsalli oldugu icin her zaman sabun tercih ederim Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim 😊 Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Her zaman baska sorun varsa sor Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Dalin kullan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüm için kullanıyordum zaten bakalım vücut için de kullanabilirim teşekkürler 😊 Yorumla GörkemKural +1 yıl Kullanırsın sorunsuz merak etme Yorumla
Byklas Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Palmolive 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Araştıracağım teşekkürler 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Selam gadası 🙃
Durunun duş jelini deneyebilirsin. İçerisinde doğal bileşenler vardır.
Parfümsüz diye aratırsan bir kaç marka bulabilirsin. rossmanda da olabilir
Araştıracağım teşekkürler 😊
Rica ederim
Sabun kullan dogal
Kurutmaz mi cildi
Zeytinyagli sabunlar var faydadida var. Jeller hepsi kimsalli oldugu icin her zaman sabun tercih ederim
Anladım teşekkür ederim 😊
Her zaman baska sorun varsa sor
Dalin kullan
Yüzüm için kullanıyordum zaten bakalım vücut için de kullanabilirim teşekkürler 😊
Kullanırsın sorunsuz merak etme
Palmolive
Araştıracağım teşekkürler 😊