Kadın Emeği Vanilyalı duş jeli nasıl oluyor? aslıı_7 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 duştan çıktıktan sonra kokusu kalıyor mu? Vanilyalı duş jeli nasıl oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Selam gadası 🙃Vanilya kokusunu oldukça çok severim. Özellikle doğal içeriğe sahip duş jelleri gün boyu koku veriyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kokusu çok güzel almıştım 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl ben bir ara çikolatalı kullanmıştımbanyo çikolata kokusundan geçilmiyordusanki banyo değil çikolata fabrikası gibi :D 1 1 Yorumla aslıı_7 +1 yıl oh ne güzel :D Yorumla
KimkibuHanım4444 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Valla bi suru duj jeli kullandım hicbiri dalin bebek sampuani gibi kalmadi tavsiye ederim ahahah 3 1 Yorumla nullmosaic +1 yıl deniyecem.. Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Şuanda kullandığım vanilyalı duş jeli. Evet kokusu kalıyor. 1 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bana kurabiye kokusu gibi geliyor mis gibi :) 1 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Varsa kullanin bir zahmet bazen yalarken cok igrenc kokuyo bazi vajinalar 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kullanmadım Diye Biliyorum Ama Kokusu Güzeldir eminim 😊 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kalıyor ama çok uzun süre değil. Gerçekten çok kaliteli ve pahalı ürünler var onlar bi nebze daha uzun 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Cok guzel oluyo boyle birde cikolatali kullaniyon ama vücuduna surnuyon yiyon onlari 0 0 Yorumla
bığtıhyabığtıh Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Aynen kardesim hatta pastaya falan da girebiliyon dustan sonra 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Harika kendimi yiyesim geliyor 1 2 Yorumla aslıı_7 +1 yıl iyi ki almışım o zaman :D Yorumla Tek-basına34 +1 yıl Dikkat et kolları yeme 😂 Yorumla
heygeorgegrg Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl çok yanlış okudum ben bunu :D ben de vanilyalı kullanıyorum baya iyi 0 0 Yorumla
xxzonex Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kalır ama kısa süreli duştaki kokusu yeterli oluyor 0 0 Yorumla
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Vajinalı diye okuan bi benmiyim acaba 0 1 Yorumla aslıı_7 +1 yıl hahahahaha :D Yorumla
Daffy99 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Vajinali duş jeli yaa 1 1 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl ne? sskajdsh Yorumla
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Vanilya kokmaz öyle çok, Arap sabunu dene👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Selam gadası 🙃
Vanilya kokusunu oldukça çok severim. Özellikle doğal içeriğe sahip duş jelleri gün boyu koku veriyor.
Kokusu çok güzel almıştım
ben bir ara çikolatalı kullanmıştım
banyo çikolata kokusundan geçilmiyordu
sanki banyo değil çikolata fabrikası gibi :D
oh ne güzel :D
Valla bi suru duj jeli kullandım hicbiri dalin bebek sampuani gibi kalmadi tavsiye ederim ahahah
deniyecem..
Şuanda kullandığım vanilyalı duş jeli. Evet kokusu kalıyor.
Bana kurabiye kokusu gibi geliyor mis gibi :)
Varsa kullanin bir zahmet bazen yalarken cok igrenc kokuyo bazi vajinalar
Kullanmadım Diye Biliyorum Ama Kokusu Güzeldir eminim 😊
Kalıyor ama çok uzun süre değil. Gerçekten çok kaliteli ve pahalı ürünler var onlar bi nebze daha uzun
Cok guzel oluyo boyle birde cikolatali kullaniyon ama vücuduna surnuyon yiyon onlari
Aynen kardesim hatta pastaya falan da girebiliyon dustan sonra
Harika kendimi yiyesim geliyor
iyi ki almışım o zaman :D
Dikkat et kolları yeme 😂
çok yanlış okudum ben bunu :D ben de vanilyalı kullanıyorum baya iyi
Kalır ama kısa süreli duştaki kokusu yeterli oluyor
Vajinalı diye okuan bi benmiyim acaba
hahahahaha :D
Güzel oluyo jajajkska:))
Vajinali duş jeli yaa
ne? sskajdsh
Kalmıyor, vücut losyonu kullan