2 haftadır banyo yapmıyorum, üşeniyorum, ne yapmam gerek?

Çok kötüyüm yani saçlarım desen aşırı yağlı, her yerim ter içinde ıslak yani kıyafetlerimi de değişmedim diğer kıyafetlerim kirlenmesin diye. Ter kokuyor hepsi. İç çamaşırım bile sarardı hatta kimyasal bir şeye dönüştü resmen, sarı yerin ortasında mor bir nokta var. Çok kötü yani aşırı rahatsız hissediyorum ama banyoya girmeye de üşeniyorum. Çünkü vücudumu hiç sevmiyorum çok saç dökülüyor saçım uzun. Yıkanmak da çok zahmetli en az 1 saat sürüyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Yarına erteledim inş yıkanırımmmm şimdi yatağıma dönme vakti sonra yarın yatağımı da çamaşır makinesine atıp iyice deterjanı dökkücem
Güncellemeler
+1 yıl
Gece yatarken malum bölgemin kıllarında böcek geziyordu aşırı iğrendim bir de iç çamaşırımdaki sarı-mor leke daha da arttı o yüzden dedim ki "o bölgem çürüyüp ölecek" falan dedim direkt banyoya girdim 3 kez keselendim kafamı da 3 kez yıkadım her yerim kıpkırmızı oldu keselenmekten sonra tüy dökücü krem sürdüm kıllarımı döktüm bayaaa sonra durulandım yumuşacık bembeyaz cildim oldu bebek gibi bir de bildiğiniz beyaz yani tırnaklarımı da kestim saçlarım da şampuan reklamlarındakiler gibi oldu
2 haftadır banyo yapmıyorum, üşeniyorum, ne yapmam gerek?