Güzellik & Bakım Duş almalıyım ama çok üşeniyorum ne yapıcam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 15dk duş alıp hemen çıkmalıyım ama aşşııırrrııııı üşeniyorum sabah alamam sabah almam için bi saat erken uyanmalıyım o zmn uykumdan bi saat giderrrr Güncellemeler+1 yıl Hala girmedim sigara içip gireyim ahdjshshsh Duş almalıyım ama çok üşeniyorum ne yapıcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Üsenme yapabilirsn ben inanıyorm sana 0 0 Yorumla
İbrahimelb Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Duşun erinmesi olursa o duş olmaz sabahta girmezsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Mast yap duşta 4 5 Yorumla Soran +1 yıl Hee duşa üşeniyorum bir de öast yapıcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha Yorumla Soran +1 yıl Lan yoruma maydanoz kalmayın kız rahatsız olur belki Yorumla Soran +1 yıl Olmayın^ Yorumla aspirinbey +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Ceydaasy Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kanka buraya yazacağına çoktan almıştın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Diniii ama bana hadi güç vern aşırı üşeniyorum wjdjwjhde Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şu an bence. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Üsenme yapabilirsn ben inanıyorm sana
Duşun erinmesi olursa o duş olmaz sabahta girmezsin
Soruya bak ya😄 Şaka gibi 😄
Duş için bi sebep gerek
Sıcak duş al erkenden uyursun
Bunu yazana kadar girseydib
O zaman üşenmeyip al 😂
Kolundan tutup götüreyim mi
Mast yap duşta