Önceden duş jeli tercih ederdim. Ama bu aralar durunun yeni çıkarmış olduğu Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu onu kullanmaya başlayacağım. Çünkü içerisinde birçok özelliğinin olması beni cezbediyor. Bu özelliklerinden biraz bahsetmek istiyorum.
10 kat nemlendirici özelliğine sahip olması, cildi nazikçe arındırması ciltte derinlemesine temizlik hissinin yaşanmasına sebep oluyor.
Ayrıca içerisinde paraben, silikon, parafin, gluten, fitalat içermeyen özel formülüyle cildimizi canlandırıyor. Daha bununla da kalmıyor. Micellar suyu etkisiyle cilt gözeneklerindeki kir ve yağ fazlasına mıknatıs gibi yapışarak tertemiz bir cilde kavuşmamızı sağlıyor. Şeffaf bir görünüme sahip ve aloe vera içeriyor. Aloe veranın cilt üzerinde ki muhteşem etkilerini biliyoruz. Ten üzerinde uzun süre koku kalmasına katkı sunar. Ciltte kuruluk hissi yerine nemli bir cildin kapılarını açıyor. Duşta bir sabundan beklenecek herşeyin katbekat fazlasını bizlere sunuyor.
Ben her duşta kullanıyorum hatta şampuandan ya da saç kreminden daha çok kullanıyorum diyebilirim çünkü şampuanı İki kere kullanıyorum fazlasıyla kokusunu veriyor fazlasıyla temizliyor zaten ama duş jelinin kokusunu tamamen benim cildime işleyebilmesi için baya kullanmam gerekiyor yani o yüzden her duşta yapmaya çalışıyorum bunu oldukça özellikle köpürtıyorum filan iyice Hdjdhd
En İyi Cevaplar