Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
Selam gadası 🙃
Aslına bakarsak burada doğru ürünü seçmemiz gerekiyor. Sabun duş jeline göre biraz daha iyidir. Sabun tercih edecekler için Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu bulunmaz bir nimettir. Çünkü özellikleri insanı kendisine hayran bırakıyor. Bu özelliklerinden biraz bahsetmek istiyorum.
10 kat nemlendirici özelliğine sahip olması, cildi nazikçe arındırması ciltte derinlemesine temizlik hissinin yaşanmasına sebep oluyor.
Ayrıca içerisinde paraben, silikon, parafin, gluten, fitalat içermeyen özel formülüyle cildimizi canlandırıyor. Daha bununla da kalmıyor. Micellar suyu etkisiyle cilt gözeneklerindeki kir ve yağ fazlasına mıknatıs gibi yapışarak tertemiz bir cilde kavuşmamızı sağlıyor. Şeffaf bir görünüme sahip ve aloe vera içeriyor. Aloe veranın cilt üzerinde ki muhteşem etkilerini biliyoruz. Ten üzerinde uzun süre koku kalmasına katkı sunar. Ciltte kuruluk hissi yerine nemli bir cildin kapılarını açıyor. Duşta bir sabundan beklenecek herşeyin katbekat fazlasını bizlere sunuyor.
Kaliteli olan bir sabunun kokusu her zaman daha kalıcı oluyor bence çünkü duş jelini zaten tamamen ilk önce vücuduna döküp de köpüklüebilme gibi bir şansın yok ilk önce yani pUFA döküyorsun daha sonra Kullanıyorsun sabun öyle değil ilk önce mesela cildine süre biliyorsun cilde iyice telafuz ediyor daha sonra bunu tamamen köpüklüyosun temizliyorsun daha iyi oluyor
Normalde bu soruya duş jeli derdim çünkü duşta sabun kullanan biri değildim. Taa ki Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu ile tanışana kadar.💚 Diğer sabunların aksine bu sabun cildimi yumuşacık yapıyor. Ayrıca içeriği o kadar saf ki şeffaf görünümüne şaşırmamak lazım🤩
Yaww arkadaş siz ne biçim duş alıyorsunuz? Yok jelmiş yok sabunmuş yok köpükmüş yok ördekmiş yok müzikmiş bilmem neymiş yeter loo duşunu al çık git abartmaya gerek yok!