Ben son dönemlerde Duru Hydro Pure Aloe Vera Şeffaf Bakım Sabunu'nu deniyorum ve kullanmaya başladığım günden beri hem cildim hem de duş keyfim çoookk güzelleşti.💚 Siz duş keyfinizi güzelleştirmek için ne kullanıyorsunuz?

Ben son dönemlerde Duru Hydro Pure Aloe Vera Şeffaf Bakım Sabunu'nu deniyorum ve kullanmaya başladığım günden beri hem cildim hem de duş keyfim çoookk güzelleşti.💚 Siz duş keyfinizi güzelleştirmek için ne kullanıyorsunuz?

Selam gadası 🙃
Genelde arka fonda müzik çalar. Ama artık müziğin yanında birde Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu yer alacak gibi görünüyor. Çünkü özelliklerini duyunca hemen alıp kullanmak istedim.
10 kat nemlendirici özelliğine sahip olması, cildi nazikçe arındırması ciltte derinlemesine temizlik hissinin yaşanmasına sebep oluyor.
Ayrıca içerisinde paraben, silikon, parafin, gluten, fitalat içermeyen özel formülüyle cildimizi canlandırıyor. Daha bununla da kalmıyor. Micellar suyu etkisiyle cilt gözeneklerindeki kir ve yağ fazlasına mıknatıs gibi yapışarak tertemiz bir cilde kavuşmamızı sağlıyor. Şeffaf bir görünüme sahip ve aloe vera içeriyor. Aloe veranın cilt üzerinde ki muhteşem etkilerini biliyoruz. Ten üzerinde uzun süre koku kalmasına katkı sunar. Ciltte kuruluk hissi yerine nemli bir cildin kapılarını açıyor. Duşta bir sabundan beklenecek herşeyin katbekat fazlasını bizlere sunuyor.
benim de favorim Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabunu 💚
Cevap
7Cevap
Merhaba.
Bende durunun çilekli sütlü duş jelini kullanıyorum. Ama şu an şeffaf aloe veralı sabunu ile aşk yaşıyorum resmen kokusu o kadar güzel ki.
Duş yeli kullanıyorum şu anda ama imkanım olsa kesinlikle bu sabunu denemek isterdim yurtdışında olduğum için kullanamıyorum.
fırsatın olursa mutlaka dene
Heyt be Ben bu görüşü attığım zaman fenomenmişim bak şimdi fenomen değilim alındı
Bende bu sabunu kulanıyorum harika bir sabun
Fark etmiyor bana yararı olan her seyi
her şeyin yararı olmaz ki ya
O yüzden bana yararı opak dedim ya
Olan*
Duru Banyo Sabunu Kullanıyorum
benim de favorim o
Sabun köpüğü
Köpük sprey duş jeli
Duru şeffaf bakım sabununu da denemelisin mutlaka
Denerim, teşekkür ederim
Dove vazgeçilmezim😅
ben sevmiyorum dove ya
Duş keyfi de mi varmış ben 10 dk yıkanıp çıkıyorum
Haldir şaldir o iyi
:D çok uzun zaman oldu bırakalı
haldir saldir
sevmiyorum onu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?