Duş jeli kullanınca vücudumun tam olarak temizlendiğini hissediyorum. Sabun sanki vücudumu kurutuyormuş gibi geliyor.
Siz hangisini kullanınca temizlendiğinizi hissediyorsunuz?

Duş jeli kullanınca vücudumun tam olarak temizlendiğini hissediyorum. Sabun sanki vücudumu kurutuyormuş gibi geliyor.
Siz hangisini kullanınca temizlendiğinizi hissediyorsunuz?
Pure Line duş jelinin özellikleri duyar duymaz ruj jelini tercih etmeye başladım gadası. Çünkü;
• Vücutta 12 saate kadar kalıcı koku sağlar.• Cildinin normale göre çok daha yumuşak olmasını sağlar.• Cildini pürüzsüzleştirir ve bebeksi bir cilt oluşturur.• Ph değeri düşük olduğu için tahriş riski azdır.• Sabunda oluşacak kızarıkları oluşturmaz daha beyaz bir cilt tonu vaat eder.• Kaygan yapıda olduğu için kir ve teri daha iyi temizler.• Rahatlatıcı ve ferahlatıcı etkiye sahiptir.• Günün yorgunluğunu daha hızlı alır biraz masaj etkisi oluşturur.• Vücudun neminin kaybolmasına müsade etmez.• Cildinin sürekli taze kalmasına yardımcı olur.• İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici içermiyor. Tüm bu özellikleri içinde barındıran Pure Line duş jelini tercih edebilirler.
Selam :)
Ne kadar cilt bakımı yaparsam yapayım duşta vücudumun hakkettiği hijyeni sağlamazsam kendimi bakımlı hissetmiyorum. Cildimi nemlendirmeyi ihmal etmemekten daha önemli bir şey varsa öncelikle duşta cildi derinlemesine arındırmaktır.
Bu yüzden temizleyici tercihi çok önemli. Duş jeli kullanımı daha yaygın olsa da hala duşta sabun kullananlar da olduğunu biliyorum. Ama benim tercihim duş jelinden yana. Eğer sabun kullanan biriyseniz doğru duş jelini seçtikten sonra sabundan vazgeçeceğinize eminim. Size harika bir duş jeli önerim olacak.

Bana göre en iyi duş jeli Pure Line. Nedenlerini şu şekilde sıralayabilirim:

Bana sorsanız ben karar veremem. 10 farklı çeşidin hepsini kullandım bugüne kadar. Hepsini de çok seviyorum. Ama hiç kullanmamış olan birine önce hangisini denemeleri gerektiği ile ilgili öneri verecek olsam ilk beşim şu şekilde olurdu:

En iyi temizlik hissini veren duş jelini de kullansanız tek başına yeterli olmayacaktır. Vücut temizliği için olmazsa olmaz şey ölü deriden kurtulmaz. Ciltte biriken ölü deri gözenekleri tıkar ve kötü kokuya sebep olur. Ölü deriyi düzenli olarak temizlemeniz gerekir. Kısacası önce ölü deriden kurtulacaksanız ardından mis kokulu Pure Line kullanacaksınız.
Ölü deriden kurtulmak için iki yöntem var. Biri kese yapmak biri peeling yapmak. Kese yapmak bana daha kolay gelse de arada sıra da kendimi şımartmak için peeling yapıyorum.
Kese olarak doğal ipekten yapılmış keseler tercih etmelisiniz. Cildinizi tahriş etmez ve nazikçe temizler.
Peeling olarak da kahve peelingi kullanabilirsiniz. Hazır peelingler de var ama ben ev yapımı peeling kullanıyorum. Kahve ve limonu karıştırarak harika bir peeling elde edebilirsiniz.
Duş jelini ise lif ile kullanırsan daha etkili olacaktır. Sakın elleriniz ile uygulamayın.
Sabun vücudu kurutuyor. Nem falan asla kalmiyor. Dolayısıyla kaşıntıya sebebiyet veriyor. Yani en azindan bende öyle oluyor. Yaramiyir bana.
Ben duş jeli tercih ediyorum. İhtiyacım olan bakım bu. Zenginleştirilmiş krem formüller ile cildimin doğal nemini koruyorum. Kullandigim ürün cildin ph değerine uygun içeriklere sahip. Bu yuzden vücudumun dogal ph degerini de bozmuyor.
Portakal&Buğday özlü bir duş jeli kullaniyorum. Kokusu muhtesem.. Köpürmesi iyi. Ve sabunun aksine, duştan sonra kasintiya sebep olmuyor.
Cevap
10Cevap
Bikere sürdüm duş jelini vücuduma hiç kopurmuyo baktım bide saçımda deneyim dedim saçımı kazık gibi yaptı mk 😅🤣 geri sampuanladim buseferde fazla köpükten zor duruladim başımı. anliycan sabuna devam.
😂😂
Sabun ve lif.. başkasıyla temizlenmiş hissetmiyorum
Sabun daha gergin bir his veriyor daha temiz hissettiriyoe sanırım
Öncelik sabunda. Sabunla liflenmeden kendimi temiz hissetmiyorum.
Sabun 😂😂 bayılıyorum sabunlanmaya
Sabun. Dus jeli durulanmiyor gibi
Kireç sökücü... Onsuz bir duş düşünemiyorum
Duş jeli de sabunu da seviyorum fark etmiyor bana
Sabunu tercih ediyorum.
Duş jeli
Duş jeliyle daha temiz hissediyorum.
Sabun sonrası duş jeli
Duş jeli
Sabun
E bence duş jeli 🧴 oda çok iyi
Duş jeli terchimdir.