Kadın Emeği En iyi ve doğal duş jeli markası hangisi? AkraTR Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Arkadaşlar doğal kimyasal madde olmayan bir duş jeli tavsiye ederseniz memnun olurum. En iyi ve doğal duş jeli markası hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
jön-türk Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 93% +1 yıl Gratis den benri marka böğürtlenli olanı al muhteşem bir şey ya. Buram buram koku var ve üzerindebaya kalıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesinlikle!Le Petit Marseillais Akdeniz Çileği Duş jeli. 0 15 Yorumla AkraTR +1 yıl Nereden alabilirim? Yorumla AkraTR +1 yıl Marketlerde var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Watsons’dan alabilirsiniz🌸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu markanın bütün jelleri kaliteli bir bakın. Yorumla AkraTR +1 yıl Marketlerde yok mudur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla bilemiyorum bir bakın. Yorumla AkraTR +1 yıl Watsons girdim bir kere bütün kizlar güldü bana bir daha gitmem :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha qşkeqps olabilir. Ama kişisel eşya için gidince bir şey olmaz hanımcılık kazanacak😂🥳 Yorumla AkraTR +1 yıl Kizlar naif insandır İnce ruhlu ince düşünceli saygı duyarım bizlerle Allah'ın emaneti. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşüncenize bayıldım. Yorumla AkraTR +1 yıl Teşekkürler herkes su yapıda olsa herşey farklı olur. Yorumla AkraTR +1 yıl Bana özelden yazar mısın sohbet edelim biraz. canım sıkılıyor zaten :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu benim umrumda mı? Yorumla AkraTR +1 yıl Tabiki değil yanlış anlaşıldıysam özür dilerim Yorumla AkraTR +1 yıl Sohbet edelim tanışalım demek istedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gratis den benri marka böğürtlenli olanı al muhteşem bir şey ya. Buram buram koku var ve üzerindebaya kalıyor.
Kesinlikle!
Le Petit Marseillais Akdeniz Çileği
Duş jeli.
Nereden alabilirim?
Marketlerde var mı?
Watsons’dan alabilirsiniz🌸
Bu markanın bütün jelleri kaliteli bir bakın.
Marketlerde yok mudur
Valla bilemiyorum bir bakın.
Watsons girdim bir kere bütün kizlar güldü bana bir daha gitmem :)
Haha qşkeqps olabilir. Ama kişisel eşya için gidince bir şey olmaz hanımcılık kazanacak😂🥳
Kizlar naif insandır İnce ruhlu ince düşünceli saygı duyarım bizlerle Allah'ın emaneti.
Düşüncenize bayıldım.
Teşekkürler herkes su yapıda olsa herşey farklı olur.
Bana özelden yazar mısın sohbet edelim biraz. canım sıkılıyor zaten :)
Bu benim umrumda mı?
Tabiki değil yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
Sohbet edelim tanışalım demek istedim
Arap sabunu
Hâlâ bulmadım ben
palmolive