Duş jellerinin geneli güzel koku verir. Kalıcı olarak Pure Line ve Palmolive bulunmakta. Bunun dışında duş jeli cildini zaten besler. Koku konusunda parfümlü vücut spreyleri de kullanabilirsin idareten. Normalde duş jeli kalıcılığı en fazla 24 saat olur zaten.
Selam :) Sürekli koşuşturmalarla geçen hayatımıza kısa bir mola verelim. Gün boyu sürekli hareket içerisindeyiz. Oradan oraya derken koşuşturmamız hiç bitmiyor. Durum böyle olunca da nefes alabildiğimiz tek yer eve gidince bir an önce kendimizi attığımız banyomuz oluyor. Güzel bir duş keyfi ile günün tüm yorgunluğunu atmak ve yeni güne misler gibi uyanmak bunca koşuşturmada bize çok iyi geliyor.
Benim duş keyfimin olmazsa olmazı Hobby Fresh Care Duş Jeli
Gün boyu kalıcı parfüm kokusu sayesinde bana acaba mı dedirtmiyor. Her adımımı emin atmamı sağlıyor ve gün boyu kontrol bende oluyor. ✌
Hobby Fresh Care Duş Jeli paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ içermiyor. Cildimi yumuşacık yapıyor. Duştan sonra cildin nemlenmesine yardımcı oluyor.
Geniş yelpazeli seçenekleriyle ne zaman nasıl kokmak istediğimin kontrolü hep bende oluyor. Gün boyu kalıcı parfümsü kokusu her girdiğim ortamda merak konusu oluyor.
Fresh kokuları ile gün boyu ferahlık hissi veriyor. Uygun ve kaliteli duş jeli olması da benim için ayrı bir önem arz ediyor. :)
Sabun kullandığım her gün için kendimden özür diliyorum. Hobby Fresh Care Duş Jeli cildimi yumuşatıyor ve cildimi nemlendirerek kurumasını önlüyor. Hayatımın her noktasında bakımlı olmamı sağlıyor.
Siz de her zaman bakımlı olmak ve kalıcı kokmak istiyorsanız mutlaka tercih etmelisiniz.