Beyaz sabun kokulu duş jeli var mı? Sabun cildimi çok kuruttuğu için banyo sırasında kullanmak istemiyorum ancak beyaz sabun kokusunu seviyorum. Beyaz sabun kokulu duş jeli varsa denemek istiyorum. Ama hiç denk gelmedim. Ayrıca böyle temiz ve ferah kokular varsa bildiğiniz önerilere açığım :)Beyaz sabun kokulu duş jeli
Sabunu vücut temizliğinde kullanmaman çok doğru bir karar. Sabunun cildi kurutan bir etkiye sahip olması, alerjik derecede cildin kurumasına neden olabilir. Bu nedenle banyoda duş jelini tercih etmek oldukça mantıklı bir uygulama.
Duş jelinin faydaları nelerdir?
Vücudumuzu derinlemesine temizler.
Vücudu temizlerken nemlendirir.
Pürüzsüz bir cilde kavuşturur.
Ph değeri cilde uygun olduğundan cildi kurutmaz.
Vücudu ferahlatır.
Yorgunluğu alır.
Duş jeli seçerken nelere dikkat edilmeli?
Duş jelinin vücudun ihtiyacına göre olmasına dikkat edin.
Sevdiğiniz kokuları tercih edin.
İçeriğinin temiz olmasına dikkat edin.
Alerjiye neden olmamalı.
Duş jeli ile saç yıkanır mı?
Duş jeli ile saç yıkanmamalıdır. Saçımızın ihtiyacı olanlar tamamen farklıdır. Duş jeli vücudumuzu temizlemek için kullandığımız bir üründür. Saçımızı duş jeli ile yıkamak saçta kuruluğa ve saç dökülmesi gibi sorunlara neden olabilir. Bu nedenle saçınız için uygun olan bir şampuanı tercih etmek daha doğru olacaktır.
Beyaz sabun kokulu duş jeli seçeneği çok yok açıkçası ama son zamanlarda denediğim harika bir sabundan bahsetmek istiyorum öncesinde: Duru Hydro Pure Micellar Şeffaf Bakım Sabunu💙
Duru Hydro Pure Micellar Şeffaf Bakım Sabunu
Son zamanlarda denediğim en saf içerikli, cildimi en iyi şekilde nemlendiren bir ürün bu. Bu yüzden eğer hem tertemiz kokan hem de cildinizin en iyi arkadaşı olacak bir ürün arıyorsanız mutlaka bu ürünü deneyin.🤩
Bir diğer önerebileceğim ürün ise Pure Line deniz mineralleri ve deniz yosunu çeşidi. Bence tertemiz hissetmek için doğru bir seçim olacaktır.
Ayrıca Pure Line'ın temizleme performansını ve kalıcı kokusunu da çok seveceğinize eminim. Beyaz sabun kokulu duş jeli seçeneği olarak ise Saloon markasına ait bir duş jeli buldum.
beyaz sabun kokulu duş jeli
Ancak bu duş jelini denemediğim için bir fikrim yok açıkçası performansı konusunda. Eğer deneyen varsa yorumlarını bekleriz :)
En İyi Cevaplar