Vanilyalı duş jeli önerileriniz var mı? Ben vanilya kokusuna bayılırım. Şöyle mis gibi vanilya kokan, vücudu güzel temizleyen ve kalıcı bir kokuya sahip olan duş jeli önerilerinizi bekliyorum.vanilyalı duş jeli
Vanilya kokusuna bayılırım :) O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Mis gibi vanilya kokusu ile duş almak gerçekten iyi geliyor.
Duş jeli nedir?
Duş jeli banyo sırasında vücut temizliği için kullandığımız kişisel bakım ürünüdür. Bir çok farklı çeşidi ve koku seçeneği ile kullanmayı sevdiğimiz bir ürün diye düşünüyorum :)
Duş jeli nasıl kullanılır?
Banyoda ıslattığınız banyo lifine bir miktar duş jeli dökün ve köpürtün. Sonrasında vücudunuzu temizleyebilirsiniz.
Neden duş deli kullanmalıyız?
Duş jelleri vücudumuzu kirden arındırma konusunda oldukça başarılı ürünlerdir. Ayrıca cilde daha uyumlu olan duş jelleri vücudu temizlerken doğal nem dengesini korumaktadır. Özellikle sabunların aksine vücudu kurutmadan temizler. Vanilyalı duş jeli olarak önerim ise Pure Line vanilya & hindistan cevizi duş jeli.
vanilyalı duş jeli
Vanilya ve hindistan cevizi kokusunun birleşimi bir harika. Vanilyalı bir duş jeli denemek istiyorsanız bence bu duş jeli olmalı :) Kokusunun güzelliği ve kalıcılığı oldukça başarılı. Vanilya kokusu sevenleri mutlu edecek cinsten :)
Geçtiğimiz günlerde reklamından etkilenip kendime Duru Hydro Pure Aloe Vera Şeffaf Bakım Sabunu aldım. Dikkatimi çeken ilk özelliği formülünde paraben, silikon, parafin, gluten ve fitalat gibi hiçbir kimyasalın olmamasıydı. Denedikten sonra ise cildimdeki yumuşaklık alırken ne kadar doğru bir karar verdiğimi kanıtladı gerçekten. Size de mutlaka tavsiye ederim.💚
Duş jeli deyince ilk aklıma Pure Line duş jeli geliyor gadası. - 12 saate kadar kalıcı kokusuyla - Vücudun nem dengesini korumasıyla - Vücutta kuruluk hissi bırakmamasıyla - Vanilya & Hindistan cevizi duş jelini kullanıyorum