Çikolatalı duş jeli kullanan var mı? Ben bu tarz tatlı kokuları çok seviyorum. Çikolatalı, vanilyalı kokulardan beğendikleriniz varsa önerilerinizi bekliyorum.Çikolatalı duş jeli
Duş jeli vücut temizliğinde kullanmaktadır. Çeşit çeşit koku seçeneği bulunmaktadır. Cildin yapısı ile uyumludur.
Duş jeli mi sabun mu?
Sabun cildi çok kurutan bir yapıya sahiptir. Bu nedenle vücut temizliğinde sabun yerine duş jeli kullanmak daha doğrudur. Vücudu temizlerken nemlendirme özelliğine de sahip birçok duş jeli bulunmaktadır. Bu nedenle banyo yaparken duş jeli tercih etmenizi öneririm. Böylece cildin doğal yağ dengesini korumuş olursunuz.
Duş jeli nasıl kullanılır?
Banyoda ıslattığınız lifinizin üzerine bir miktar duş jeli dökün ve köpürtün. Sonrasınca vücudunuza uygulayın.
Duş jeli çeşitleri
Bir çok duş jeli çeşidi bulunmaktadır. Ferah kokular, tatlı kokular, meyve kokuları gibi seçenekleri bulunmaktadır. Koku seçeneklerinin bu kadar çok olması duş keyfini artırmak için bizlere güzel bir fırsat sunuyor.
Duş jeli önerileri
Çikolatalı ya da vanilyalı duş jeli önerilerimi seninle paylaşacağım :) İlk önerim vanilya kokusu seven biri olarak Pure Line vanilya kokulu duş jeli olacak.
Pure Line'ın bir çok çeşidini denedim. Vanilya kokusuda inanılmaz güzel kokuyor. O kadar ki insanın canı tatlı istiyor duş sırasında :) Bu gibi kokular istiyorsanız bence Pure Line vanilya ve hindistan cevizi çeşidini severek kullanırsınız. İkinci önerim ise çikolatalı duş jeli konusunda olacak.
çikolatalı duş jeli
Çikolatalı duş jeli konusunda epey ünlü bir duş jeli :) Çikolata kokusuna boğulabilirsiniz o kadar yoğun bir kokusu bulunuyor. Eveeet benim önerilerim bu kadar. Umarım işine yarar :)
Kış aylarında cildim normalinden çok daha kuru oluyor ki bence birçoğumuz da aynı derde sahibiz. Bu yüzden kullandığım ve denediğim hiçbir duş jelinden istediğim yumuşaklığı ve nemi alamadım açıkçası. Bu yüzden farklı bir ürün arayışına girdim ve bir süredir duşta cildimi temizlemek Duru Hydro Pure Sakura Çiçeği Şeffaf Bakım Sabunu'nu kullanıyorum.
Duru Hydro Pure Sakura Çiçeği Şeffaf Bakım Sabunu
Gerçekten o kadar güzel bir kokusu var ki... Size önce kokusundan mı bahsetsem cildimdeki etkisinden mi bilemiyorum.💞Kimyasal içermeyen saf formülü ve 10 kat nemlendirici özelliği sayesinde banyonun en temiz halini yaşatıyor bana. Ayrıca cildimin uzun süredir bu kadar yumuşak olduğunu da hatırlamıyorum diyebilirim.🌸
Birçok duş jelinin sağlayamadığı nemi Duru Hydro Pure Sakura Çiçeği Şeffaf Bakım Sabunu'nda bulduğum için kendimi bu yılın en şanslı kişisi ilan ediyorum.🤩
Palmolive çikolatalı duş jeli var kokusu mükemmel ama tadı acı söyliyim meraktan tadına baktım sakın ağzına duş jeli sıkma bu tarz kokulu seviyorsan. 😂