Sadece temizleyen, kokusuz duş jeli var mı? Ben kokulara karşı çok hassasım. Cildimde alerjik reaksiyonlar verebiliyor. Bu nedenle kokusuz duş jeli kullanmak istiyorum. Ancak bulmak çok zor. Hem temizleme performansı iyi olan hem de içeriği temiz ve parfümsüz olan duş jelleri var mı?kokusuz duş jeli
Duş jelleri vücut temizliği için kullanılan temizlik ürünleridir. Vücut temizliği için üretilen ve bir çok farklı seçeneği bulunan duş jelleri cildimizin pH derecesine uygun olması nedeniyle hepimizin severek kullandığı ürünlerdir. Gelelim duş jeli nasıl kullanılır sorusuna. Duş jelini ıslatılmış olan banyo lifinize bir miktar dökün ve köpürtün. Sonrasında vücudunuzu temizlemek için uygulamaya başlayın. Vücudunuzu derinlemesine temizledikten sonra iyice durulayın.
Parfümsüz duş jelleri
Parfümsüz duş jellerini genelde alerjik bir cilt problemi olanlar, hassas ciltliler, cilt rahatsızlığı olanlar tercih ediyor. Çünkü kokular bu ciltlerde alerjik reaksiyona, kızarıklık, kaşıntı vb sorunlara neden olabiliyor. Bu nedenle kokusuz duş jeli kullanmak tercih edilebiliyor.
Kokusuz duş jeli önerilerim
Kokusuz duş jeli önerilerime geçmeden önce size son zamanlarda denediği ve bayıldığım bir üründen bahsetmek istiyorum. Duru Hydro Pure Micellar Şeffaf Bakım Sabunu, bu zamana kadar denediğim tüm duş jellerini geçerek favori duş ürünleri listemde ilk sıraya yerleşmiş durumda. Paraben, Silikon, Parafin, Gluten, Fitalat içermeyen saf formülü, ferahlatan eşsiz kokusu ve cildimdeki harika etkisiyle resmen konuştuğum herkese önerdiğim bir ürün oldu, siz de denemelisiniz mutlaka.💙
Duru Hydro Pure Micellar Şeffaf Bakım Sabunu
Bir diğer önerim ise Urtekram Kokusuz Organik Duş Jeli
kokusuz duş jeli
İçeriğinde bulunan bitkisel yağlar ile cildi besler ve nemlendirir. Parfüm içermeyen yapısı ile hassas ciltlere uygun olan bu duş jelini deneyebilirsiniz. İkinci önerim ise Desert Essence Kokusuz Organik Duş Jeli.
kokusuz duş jeli
Doğal içeriği ile cildi temizleyen ve besleyen bu duş jelinin içeriğinde parfüm, paraben, silikon gibi zararlı maddeler bulunmuyor. Kokusuz duş jeli arayanlar için benim önerilerim bu şekilde. İçlerinden denediğiniz olursa yazın mutlaka :)
En İyi Cevaplar