Duş jeli nasıl kullanılır? Videolu anlatım var mı? Duş yapmak ile ilgili tüm püf noktaları öğrenmek istiyorum. Öyle suyun altına girip çıkmakla olmuyor sanki. Duş jeli nasıl kullanılır video içerikleri var mı?duş jeli nasıl kullanılır video
Duş jeli nasıl kullanılır? Videolu anlatım var mı?
Duş jeli nasıl kullanılır sorusunun bence tek bir cevabı var :) Duşa girdiğinizde banyo lifinizi ıslatıp ardından bir miktar duş jelini lifinizin üstüne sıkarsınız. Ardından life sıktığınız duş jelini köpürtürsünüz. Sonrasında vücudunuzu temizlemek için kullanırsınız.
Duş jeli neden kullanılır?
Duş jeli vücut temizliği için kullanılmaktadır. Hem cilt pH derecesine daha uygun olması hem de cildi temizlerken nemlendirmesi gibi özellikleri ile günümüzde daha çok tercih ediliyor. Sabun cildi kurutan etkisi nedeniyle uzmanlar tarafından da önerilmemektedir.
Duş jeli saça kullanılır mı?
Duş jeli saça kullanılmamalıdır. Cildimizin ve saçımızın ihtiyaçları birbirinden farklıdır. Saç tipine uygun bir şampuan kullanmak daha doğru olacaktır. Duş jeli ise sadece vücut temizliğinde kullanılmalıdır.
Duş jeli nasıl kullanılır video içeriği
Duş jeli nasıl kullanılır video içeriği olarak Youtube'da türkçe içerik pek yer almıyor ne yazık ki.
En İyi Cevaplar