Kızlar Bir Adım Öne Duş keyfi için favoriniz hangisi; duş jeli mi banyo köpüğü mü? BuzHanım Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Duş keyfi için favoriniz hangisi; duş jeli mi banyo köpüğü mü? Bu tatsız günlerde keyif aldığımız şeylerden konuşup kafa dağıtalım biraz :) Haydi yorumlarınızı bekliyorum. Duş keyfi için favoriniz hangisi; duş jeli mi banyo köpüğü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mekansahibişahmaran Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Evimde küvet olmadığı için duş jeli fakirliğin gözü kör olsun neyse zengin koçişko evinde belki banyo köpüğü derim :-D 0 0 Yorumla
παγωμέηκλίση1980 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Duş jeli ve banyo köpüğünü kıyaslarsam duş jeli derim... benim tercihim sabun 👌 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 680 cevap paylaştı. Banyo köpüğü güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evimde küvet olmadığı için duş jeli fakirliğin gözü kör olsun neyse zengin koçişko evinde belki banyo köpüğü derim :-D
Duş jeli ve banyo köpüğünü kıyaslarsam duş jeli derim... benim tercihim sabun 👌
Banyo köpüğü güzel
Köpüklü daha güzel 😊
Jel seçimimdir
Duş jeli.
Banyo köpüğü
Duş jeli sevemiyorum
Jel alim ben🤣
Sabun
Köpük tabikide..
Kadın
Duş jeli