Merhaba KScanlar🌸🌸 Duş jeli duşun en keyifli kısmı. Uzun süre kalıcı misss gibi kokusu benim bir duş jelinde aradığım en önemli özellik. Sizlerin bir duş jelinde aradığınız en önemli özellik nedir?
Kokusu hoş olacak. Cildimi kurutmayacak ve nemlendirecek. İçeriği ya çikolatalı ya da meyveli olmalıdır. En çok hoşuma gidenler budur. Kaliteli ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markaya ait olmalıdır.
Selamlarr😊 Duş jeli denildiğinde hepimizin aklına o parfümsü kalıcı koku gelir. Mis gibi koksun, bol bol köpürsün ve gün boyu kokusu üzerimde kalsın… Yazarken bile hissettim o ferahlık hissini✨
Tüm bunları yapıyor olması yeterliymiş gibi gelse de aslında çok daha önemli bir konu var. Saçlarımız için kullandığımız şampuanın nasıl tüm içeriğini araştırıp alıyorsak, vücudumuz için kullanacağımız duş jelini de aynı oranda dikkatle seçmeliyiz.
Peki duş jelini seçerken neye dikkat etmeliyiz?
Benim için duş jelindeki en önemli özellik kesinlikle Paraben, Alkol, Silikon, PEG, Parafin/Mineral Yağ içermemesi. Peki var mı hem gün boyu bizi kokusuyla bulutların üzerinde tutacak hem de cildimizin en yakın dostu olacak bir duş jeli?
Duş keyfi artık daha güzel dedirtecek önerim: Hobby Fresh Care Duş Jeli
Hobby Fresh Care Duş Jeli, Paraben, Alkol, Silikon, PEG, Parafin/Mineral Yağ içermeyen içeriğiyle cildimize hak ettiği özeni gösteriyor😍
Hobby Fresh Care Duş Jeli
Denediğim en uygun ve kaliteli duş jeli olması bir yana duştan sonra da cildin nemlenmesini sağlıyor oluşu, duşumun en vazgeçilmez parçası haline getirdi Hobby Fresh Care Duş Jeli’ni😍
“Deniz Mineralleri, Canlandırıcı Meyveler ve Orkide” olarak 3 farklı seçenekten kendinize en yakın hissettiğiniz kokuyu da tercih edebilirsiniz, benim gibi “Ay hepsi birbirinden güzeelll🤩” kararsızlığıyla 3’ünü de deneyebilirsiniz😂 Ama hangisini tercih ederseniz edin, değişmeyecek şeyler var onlar da gün boyu kalıcı parfüm kokusu ve duş keyfinizin gün boyu devam etmesi 🥰
Hobby Fresh Care Duş Jeli
Benim bugünkü tercihim kapağını açtığınız anda (şaka yapmıyorum) ağzını sulandıracağından emin olduğum Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler Duş Jeli oldu.🍓 Her kullanışımda birinin mutlaka duş jellerinin yenmediğini söylemesi gerekiyor bana.😂 Denediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler Duş Jeli
Lafı çok uzattım yine😅 Tek cümlede özetliyorum: Siz de aradığım aşkı sende buldum diyecek bir şey arıyorsanız gelin beni dinleyin, Hobby Fresh Care Duş Jeli’ni deneyin😍
Selamlarr😊 Yazınızı okuduktan sonra ürünü alıp denemek istedim ve aldım. Denedikten sonra diyorum ki gerçekten her kelimesi doğruymuş. En sevdiğim meyvelerin içinde banyo yapıyormuş gibi hissettim😂 Almayı düşünen varsa ben de kesinlikle öneriyorum
@SevDaM Yaa çok sevindim beğenmenize🤩 Yazıyı paylaştıktan sonra diğer çeşitlerini de denedim. Onları da mutlaka denemenizi öneririm. 3 çeşidi de sizi duştan alıp başka dünyalara götürüyor😍
Duş jeli, duş boyunca bana rahatlık hissi vermeli öncelikle ve keyifli anlar yaşatmalı. Sonrasında ise senin de dediğin gibi kalıcı bir koku bırakmalı, ama o koku muhteşem olmalı. Özellikle karşı cinsi etkileyecek özellikte olmalı. Parfüme bile ihtiyaç olmadan gün boyu benimle olup, bana huzur ve mutluluk vermeli. Pozitif enerjimi bir kat daha taçlandırmalı. 🍃🌺🍂🌸🌿