En çok köpüren duş jeli hangisi? Ben az köpüren duş jeli kullanınca kendimi temizlenmiş hissetmiyorum. Bu yüzden bol köpüklü duş jeli önerilerinizi bekliyorum :)

En çok köpüren duş jeli hangisi? Ben az köpüren duş jeli kullanınca kendimi temizlenmiş hissetmiyorum. Bu yüzden bol köpüklü duş jeli önerilerinizi bekliyorum :)

En çok köpüren duş deli bence Pure Line. Hem köpürme performansı çok iyi, gerçekten temizlendiğinizi hissediyorsunuz hem de harika ve kalıcı kokuları ile benim favorilerim arasında.

Severek kullanabilirsin bence bu duş jellerini :)
Bana birkaç hafta önceye kadar hem içeriğiyle hem ciltteki etkisiyle hem de kokusuyla bir ürün seni kendine aşık edecek deseler asla inanmazdım. Ancak Duru Hydro Pure Aloe Vera Şeffaf Bakım Sabunu, tüm imkansızları mümkün kılacak kadar harika bir duş ürünü olmuş.🤩

Paraben, Silikon, Parafin, Gluten, Fitalat içermeyen formülüyle duş keyfinin en saf halini sunuyor deneyenlere. Ayrıca hem görüntüsüyle hem de kokusuyla kalbimi çalmayı başardı bile çoktan.💚
Cevap
5Cevap
iyi durulanin bari dus jeli sevmiyorum ben sanki durulanmiyor banyodan cikinca vcudumda kaliyor gibi geliyor bana
En iyisi hacışakir sabun şampuan ve jeli bırakalı uzun zaman oldu
Hacisakirrrrrr vayy bee bir dönem ne köpürtüyorduk :DD
Annem alıyor sürekli avon dan
Palmolive en çok köpüren.
Köpürenler zararlı