Sizce duş jeli alırken nelere dikkat edilmeli?Cildimiz vücudumuzda en çok yer kaplayan organımız ve ona karşı nazik davranmak gerekiyor. Bu nedenle duş jeli seçiminde dikkat edilmesi gerekenler neler? Görüşlerinizi bekliyorum.
Aslında duş jeli alırken dikkat etmemiz gereken birçok önemli nokta var. Birçoğumuz duş jelini sadece kokusuna bakarak seçse de aslında cildimize sürdüğümüz her şeyi aynı dikkatle incelemeliyiz. Yüzümüzü nemlendirmek için aldığımız kremin tüm içeriğini araştıran eminim ki tek ben değilimdir. E vücudumuzun yüzümüzden farkı var mı ki aynı özeni hak etmesin? İşte bu yüzden duş jeli alırken de dikkat etmemiz gereken bazı özellikler var. Peki nelere dikkat etmeliyiz duş jeli seçerken?🧐
Duş Jeli Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Duş Jeli Seçerken Nelere Dikkat Ediyorum?
İlk etapta dikkat ettiğimiz şey, hepimiz için farklılık gösterecektir muhtemelen. Bazılarımız başta da dediğim gibi kokusunu yeterli buluyor tercih etmek için, bazılarımız içeriğini daha önemli görüyor, bazılarımız ciltte bıraktığı hissi… Bu böyle uzar gider ama ben genel olarak hepimizin dikkat etmesi gereken şeylerden bahsetmek istiyorum biraz.
Her ne kadar içeriği de benim için çok önemli olsa da sanırım ben de ilk başta kokuya vurulanlardanım.😂 Ne kadar temiz içerikli olursa olsun, duşumun olmazsa olmazı o ferahlık hissini, duş jelimin parfümsü kokusundan almak zorundayım.😂 Gerçi bu demek değil ki güzel kokması benim için yeterli. Asla değil. Aynı şekilde ne kadar güzel kokarsa koksun içeriği temiz olmadığı sürece yine tercih edeceğim duş jeli olmaz. Böyle deyince sanırım 1.’lik kupasını parfümsü koku ve temiz içerik arasında paylaştırmak zorunda kalacağım.😂🥇
Duş Jeli Alırken Nelere Dikkat Edilemeli?
1.’likten sonra gelelim gümüş madalyanın sahibine.😂 Kesinlikle duştan sonra cildimde bıraktığı his, benim için o duş jelinin hayatımda gidici mi yoksa kalıcı mı olduğunu belirleyen en önemli şeylerden biri.🤩 Duştan sonra cildimi nemlendiriyor mu? Gün boyu kalıcı parfüm kokusu etkisine sahip mi? Duyanlar duymayanlara söylesin, bunlara hep dikkat etmemiz gerekiyor.
Peki var mı dikkat etmemiz gereken her şeyi tek başına karşılayan bir duş jeli? Onunla tanışana kadar ben de olmadığını düşünüyordum. “O”?
Mucizelerimin Başrolü Hobby Fresh Care Duş Jeli🥳
Tanışmamız biraz geç olsa da sanırım bundan sonra yolculuğumuza baş başa devam edeceğiz Hobby Fresh Care Duş Jeli’yle.😍 Cildimizin ihtiyacı olan her şeyi tek başına nasıl sağladığını fark edince neden ‘baş başa devam edeceğiz’ dediğimi siz de anlayacaksınız diye düşünüyorum.😂
Hobby Fresh Care Duş Jeli, Paraben, Alkol, Silikon, PEG, Parafin/Mineral Yağ içermeyen formülü ile “Deniz Mineralleri, Canlandırıcı Meyveler ve Orkide” olarak birbirinden güzel 3 içeriğiyle duş keyfimi hayallerimin bile ötesine taşıyor.🥰
Hobby Fresh Care Duş Jeli
Sanırım deneyip deneyebileceğim en uygun ve kaliteli duş jeli olması hem cildimin hem de cüzdanımın bundan sonraki en yakın dostu olması için yeter de artar bile.🤩
Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler Duş Jeli
Bugün Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler Duş Jeli’ni tercih ettim ve sadece ferahlık hissini değil mutfağımı da duş keyfime taşımış gibi hissediyorum.😂 Duş jeli yenir mi ya demeyin, duş boyunca köpüklerin “Beni ye! Beni ye!” diye bağırdığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.😂😍
Duştan sonra bebek gibi olmuş cildimle yazıyorum bu yazıyı sizin için, her ne kadar sevdiğini kıskanan biri olsam da böyle bir güzellikten kimseyi mahrum bırakmak istemem.😂 O yüzden mutlaka diyorum, bakın mutlaka! Alın, deneyin sonra da bana teşekkür edin.😘
En İyi Cevaplar